Zoya - Sada Warm & Cosy

Pokud se zajímáte o péči o nehty a není Vám jedno, co si na ně dáváte, tak jistě znáte značku Zoya. Zoya je vlastně takovým průkopníkem zdravějších laků na nehtů. Historie sahá až do roku 1979, prvně manželé Zoya a Michael Reyzis založili salon a pak už začaly vznikat desítky různých textur a barev tolik oblíbených laků na nehty.

Laky Zoya jsou netoxické, neobsahují toluen, pryskyřici, formaldehyd, dibutylftalát či kafr. Zoyu koupíte na e-shopu rajnehtu.cz, kde nebudete vědět, po čem koukat dříve. Vybírat můžete z desítky řad a v nich tooolik odstínů.

A aby ten výběr byl ještě o něco komplikovanější, tak Zoya nabízí i rtěnky a co mi přijde úplně super, tak sady. Vybírat můžete opět z více typů - sada ze čtyřmi laky, sada se třemi laky + rtěnka, sada lak + rtěnka. Větsina jsou limitky, takže pokud Vás nějaká sada zaujme, doporučuji koupit. Navíc cenově se to fakt vyplatí.

Dlouho jsem vybírala a nakonec sáhla po sadě Warm & Cosy, která je celá v neutrálních a jemných barvách. Miluji barvičky, vždycky jsem milovala, ale je fakt, že v poslední době mě to hodně táhne i k těm méně výrazným barvách, hlavně co se týče očí a kolikrát i nehtů. Výrazné barvy se brzy přesytím a potřebuji ji vyměnit, naopak i jemnějších odstínů tento pocit nemívám.

V sadě najdete tři laky, dva klasicky lesklé a jeden třpytivý. Prvním lakem je odstín Avery, což je naprosto typická nude béžová barvička. Odstín Avril bych popsala jako zašedlou růžovku. Třpytivý lak Leia je úplně boží a první co mě napadlo, že se jedná o jednorožčí barvu. Bílý s fuchsiovými odlesky.

Tím, jak jsou laky jemňoučké, tak jsou určitě potřeba alespoň dvě vrsty, v jedné jsou téměř neviditelné. Co se týče třpytivého laku, tak ten lze použít jak samostatně, tak zkombinovat s barevným lakem, je ovšem třeba počítat s tím, že barvu spodního laku úplně změní, což je vlastně i fajn, protože díky tomu máte další barevné možnosti.

Jinak štěteček mají větší, kulatý a výborně se s ním pracuje. Práce je precizní a laky rychle zasychají. Co se týče výdrže, tak ta je bombová, samozřejmě tady ale také záleží na stavu Vašich nehtů.

Součástí této sady je i rtěnka a protože laky se nesou v neutrálních tónech, tak ani rtěnka není jiná. Záměrně jsem vybírala sadu, kde bude i méně výrazná rtěnka, protože těch tmavých růžovek mám až až. Rtěnku Zoya již jednu doma mám a jsem z ní nadšená, takže jsem vlastně věděla, do čeho jdu.

Hydratační rtěnka je v odstínu Cameron. Na první pohled vypadá jako výrazná oranžáda, ale díky své textuře je ve výsledku na rtech mnohem, ale opravdu mnohem jemnější. Rtěnka je krémová, ale jde až lehce do gelové konzistence, takže nemá úplně plné krytí.

Já osobně mám ale gelovky ráda, už jen pro jejich komfort na rtech. U rtěnek se uvádí, že jsou neprůhledné a vydrží až 6 hodin, ale to jsem vyvrátila již v předchozím článku. Nevydrží, jakékoliv jídlo a pití a jsou pryč. Ovšem na rtech je neskutečně příjemná, vůbec o ní nevíte, drží na místě, nikam necestuje a co je hlavní, nevysušuje.

Jak jsem psala, na pohled oranžová barva, na rtech ale nádherný, hodně přirozený odstín, který pouze zvýrazní barvu Vašich rtů. Z celé téhle sady jsem nadšená a musím se za výběr pochválit, protože jsem barevně dostala přesně to, co jsem očekávala. 

Moc děkuji rajnehtu.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Zkoušely jste laky Zoya?
Barvičky, nebo neutrální odstíny?

8 komentářů:

  1. Nezkoušela jsem, ale vypadají co do barev opravdu nádherně, taky jsem spíš na jemnější, méně výrazné barvy, ať co se týká líčení, tak nehtů, takže tohle mně opravdu zaujalo:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty laky mají krásný odstíny, ten růžovej se mi líbí moc. Slyším o značce prvně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já značku neznám, ale není divu - nehty si nelakuju...

    OdpovědětVymazat
  4. Mám jeden lak a dvě rtěnky a jsem s nimi nadmíru spokojená :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...