Astrid - Hydratační krém na nohy

Krásnou sobotu!
Jaké máte plány na víkend? Příští týden už by se mělo pěkně oteplit, tak snad to hezké počasí vydrží. Už se nemůžu dočkat, až zima skončí, i když uznávám, že letos byla mírná, a bude to pravé jarní počasí. Teplo, sluníčko, světlo. Vlastně už aby bylo rovnou léto.

A protože pomalu začneme odhalovat zase nožky, tak recenze na krém na nohy začíná být již aktuálním tématem. Nohy tedy mažu i v změ, přece jen ta pokožka žádá zvýšenou hydrataci, ale suché paty mě trápí i v létě, takže krém na nohy je povinnou výbavou.

Od Astridu jsem už kdysi měla krém s ureou a stále ho považuji za vůbec nejlepší krém na nohy, co jsem zatím vyzkoušela, za mě dokonce lepší než tolik oblíbený krém od Balei. V nabídce jsou i další krémy a dokonce i různé spreje na nohy, o tom zas někdy příště.

Tento krém má obnovit přirozenou jemnost a pružnost pokožky. Obsahuje levadulový olej a lanolín, které změkčují ztvrdlou pokožku a zároveň redukuje její popraskání. Glycerin hydratuje a dodává ji potřebnou vlhkost.

Krém má hutnější texturu, ze které už je na první vyzkoušení jasné, že bude super hydratační a výživný. Zároveň ale není mastný či nepříjemně těžký, právě naopak. Moc dobře se roztírá a v podstatě ihned se vsákne bez lepivého či mastného filmu. Uživatelsky je velmi příjemný.

Nemám ráda vůni levandule, ale tady je jemná a nevtíravá, ale je pravda, že v krému na nohy nebude vadit asi nikomu. Balení má 100ml, takže vydrží vážně dlouho a i když je tuba docela tvrdá, tak jde vymáčknout bez problému do poslední kapky.

Během používání jsem měla nohy v super stavu, kůže byla zjemněná a paty bez popraskání. Co úplně nesnáším, když se zadrhávám o deku :D a to během používání vůbec nebylo.

Moc děkuji Astrid za poskytnutí produktu k recenzi. 

Co používáte na nohy?
Zkoušely jste Astrid?

8 komentářů:

  1. Recenze zní hodně dobře. Já právě na nohy dopotřebovala krém na ruce z Rossmanna :D (nevoněl mi), takže bych po něm mohla sáhnout.

    OdpovědětVymazat
  2. Od Astrid jsem zkoušela zatím jen pleťovou kosmetiku, nenapadlo by mně, že mají i dobrý krém na nohy, já si kupuji ten od Balei, ale ráda vyzkouším i tento:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásně od Astrid voní červená verze, ta je také bomba :)

      Vymazat
  3. Krém vypadá být příjemný, taky nemám ráda vůni levandule, ale máš pravdu, že na nohách se to dá přežít. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Tento jsem neměla a rozhodně díky za tip, koupím si ho. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...