Brandnooz: Cool box březen 2020

Krásnou neděli!
Doufám, že jste všichni v pořádku a v mezích normy se máte fajn. Mně teď čeká naštěstí další týden volna, do práce nemusím, ale musím přiznat, že na nějakou kávičku či sklenku bych vyrazila hned. Zrovna v pátek jsme si s kamarádkou dělaly srandu, že moje narozeniny oslavíme asi po skypu a že to mám za to rouhání, že letos žádnou oslavu nechci.

Brandnooz box odebírám pravidelně už několik let, též kupuji snad pokaždé Glanc box, ovšem s Cool boxem je to premiéra. Cool box je limitka plná chlazených produktů a protože se mi předchozí boxy docela líbily, tak jsem neváhala a objednala. Obsah se mi moc líbí, ne tedy vše vyhledávám, něco udělá radost třeba mamče, ale pěkně jsem doplnila lednici a vyzkouším i pro mě nové značky. Ještě vyzdvihnu, jak přišel box zabalen. Kolem dokola byl takový silnější alobal, který udržoval chlad a uvnitř ještě chladivé gelové polštářky, super.

Zott Jogobella Plus - 150g, 14,90Kč
Ovocné jogurty nevyhledávám a když, tak příchutě jako borůvky, maliny či exotické příchutě, takže tyhle varianty i ráda zkusím. V nabídce jsou právě jahody či borůvky společně s acai, nebo yuzu a také s lněnými semínky. Zajímavé kombinace a určitě ochutnám. Obsahují pouze přirozeně se vyskytující cukry.

Zott Jogobella bez přidaného cukru - 150g, 15,90Kč
Čtyři nové varianty mají vyšší podíl ovoce bez přidaného cukru. Nejsou tedy tolik přeslazené a obsahují kousky ovoce. Já našla jablko s hruškou, což asi ochutnám, ale větší radost udělá mamče, která naopak ochucené jogurty ráda.

Bohušovická mlékárna Skyr drink borůvka - 230g, 23,90Kč 
Mlečný výrobek Skyr je původem z Inslandu a prvně ho u nás představila právě Bohušovická mlékárna v roce 2016. Má obsah bílkovin 5,7%, nízký obsah tuku 0,1% a nyní také BiFi kulturu, která má přiznivý vliv na střevní mikroflóru. Opět ovoce, ale borůvka, což mám ráda a skyry také, takže tohle si dám.

Agrola Jogurt z jižních Čech bílý - 500g, 35Kč
A teď něco, co mi fakt udělalo radost a to bílý jogurt a ještě ve velkém půllitrovém balení. Tuhle značku vůbec neznám, tak jsem zvědavá. Bílé jogurty kupuji a jím furt ať už v kombinaci s vločkami, ovocem či mandlovou moukou. Kelímek je papírový, takže šetrný k životnímu prostředí.

Agrola Zákys z jižních Čech meruňka - 330g, 23,90Kč
Od stejné značky i zákys, který rovnou putuje k mamče, protože meruňky v jogurtech apod nemusím. Jinak tyhle výrobky od Agroly zakysávají přirozeně, jsou bez přidaných konzervantů a najdete je ve skle, takže též šetří přírodu.

Kinder Choco Fresh - 41g, 22,90Kč
Nebývali tohle hrošíci? Bože, tohle je taková dobrota, ty hrošíky jsem milovala a již jsem stačila jednu tyčinku ochutnat a potřebuji více balení, to je taková dobrota. Ta čokoláda kolem je křupavá a uvnitř se nachází mléčná náplň a lískooříškový krém, mňam.

Staropramen Cool Lemon nealko - 0,5l, 19,90Kč
Zrovna teď by se hodilo více nějaké alko :D  Pivo nepiji, ale tahle ochucená si sem tam dám ráda, třeba v létě jsou moc fajn. Je bez konzervantů a umělých barviv.

Garden Gourmet Veggie Burger - 150g, 89,90Kč
Značku znám podle názvu, ale nikdy jsem nic neměla. Nabízí vegetariánské pokrmy již více než 30 let, které by měly být nejen chuťové vynikající, ale i vynikající nutričními hodnotami a kvalitními ingrediencemi. Jsem ráda, že jsem našla v boxu zrovna burger, ty já fakt ráda, i když masové, ale ochutnám a docela se i těším. Vanička je na dvě porce. Na tohle jsem dost zvědavá.

Rama kostka s máslem a mořskou solí - 250g, 44,90Kč
Novinky od Ramy mají 82% tuku, takže jsou vhodné nejen na mazání, ale i na vaření či pečení. Obsahují 10% másla a jsou bez konzervantů, barviv a umělých aromat. Ihned po vyndání z lednice se dají lehce roztírat. Já tedy Ramy nekupuji, ale využiji například místo másla na vaření.

Choceňská mlékárna Tradiční pomazánkové bruschetta - 150g, 33,90Kč
Tato příchuť je pouze limitkou a ihned mě zaujala, jsem hodně zvědavá, jak bude chutnat. Bruschetta je bílý chléb obložený rajčaty, bazalkou, olivovým olejem, česnekem, pepřem a solí. Tato novinka se prý hned stala velmi oblíbenou, tak uvidíme.

Zimmerman křen - 100g, 49,90Kč
Díky výrobní technologii by měl být tento křen ostrý jako čerstvě nastrouhaný. Já pálivé nerada, tak křen při vaření vlastně nepoužívám, ale možná do nějaké omáčky či k masu bych mohla někdy po něm sáhnout. Seženete v Bille.

Objednávali jste Cool box?
Líbí se Vám obsah?

14 komentářů:

  1. Kdybych bydlela v ČR, tak určitě taky objednávám. Obsah je fakt skvělý. Až na ten nealkoholický nápoj. Ty zrovna moc nemusím.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Ach jo....já tuto limitku prošvihla. Věnuji se boji s koronavirem ( vrchní sestra na infekci) a na své soukromé radosti nemám čas.
    A přitom tento box je plný úžasných dobrot.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem objednávala dva tyto boxy a byla jsem nadšená. Myslím, že obsah je chytře zvolený i k aktuální situaci, kdy skutečně lednici naplnil potravinami, které se využijí. A to kinder taky miluju, škoda, že je ho tak málo :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ale jako jooo, najedla bych se. Zvlášť toho sladkého :D A Hlavně bych taky chtěla vyzkoušet ten veggie burger :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dost zajímavé produkty. :) Hlavně ten bílý jogurt značku vůbec neznám.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Tento box se povedl, spoustu produktů by našlo využití i u nás doma :) Nejvíc bych asi ocenila Kinder Choco Fresch a veggie burger :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Čtu až dneska - měla jsem box na poště a nechtěla jsem se připravit o překvapení. Taky jsem ocenila balení - obsah mého boxu přežil bez úhony i to, že se chvíli toulal... S obsahem jsem spokojená taky, jen bych ještě možná uvítala nějaký sýr, ty tam tentonkrát chyběly. Pro mne to byl už třetí box a všechny byly fajn.
    Jinak už mám taky hodnocení na blogu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je dobře, že obsah vydržel, asi se počítá s tím, že se může někdy zatoulat.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...