Je libo skleničku? | Nové vůně od Pepe Jeans

Krásný den!
Prvně bych ráda napsala, že doufám, že jste všichni v pořádku a ať na sebe dáváte pozor. Pokud je to jen trochu možné, zůstaňte doma, se svými nejbližšími, na které jindy tolik času nemáte. I já mám minimálně tenhle týden volno a jsem za to neskutečně ráda, protože jezdit přes půlku Prahy mhd, se mi vážně nechce. Zároveň ale neblázněte, je to vážné, ale třeba ty vybrané obchody? Mně se povedlo nakoupit snad až po třech dnech. S nákupem vydržíme a do obchodů v následujících dnech nemusíme, ale rozhodně jsem nebrala vše na kila.

A teď už k něčemu pozitivnímu. Blog bude nadále normálně fungovat, to samé instagram, přece jen to chce i něco pěkného a jsem ráda, že díky počasí není to omezení až tak depresivní. Na Valentýna mi přišel domu totálně boží balíček od Pepe Jeans s novými vůněmi pro ni a pro něj a na ten dnes mrkneme.

Parfémy jsou inspirovány slavnými koktejly a mají boží flakonky. Dámská vůně se nachází v koktejlové skleničce, zatímco pánská vůně připomíná shaker. Je fakt, že se u té dámské kvůli nožičce trošku bojím, abych do ní více nedrkla. Stabilita tam je, ale přesto jsem opatrnější.

Byla jsem hodně zvědavá, jak mi vůně sedne. Podle složení jsem si říkala, že to bude vůně přesně pro mě. Co mě zaujalo, tak marshmallow ve složení, to jsem ještě nikde neviděla, takže i díky této sladkosti to vypadalo, že by to mohlo být to pravé a nespletla jsem se.

Vůně je slaďoučká, ale ne přeslazená. Působí žensky, elegantně, ale zároveň něžně. Podle mě ideální jak na denní použití, tak i na romantickou večeři či party. Opravdu mi voní a jsem z ní nadšená. Co se týče výdrže, tak ji na sobě cítím během dopoledne, ale tady musím říct, že obecně na sobě vůně brzy přestanu vnímat.


Velmi mile mě překvapila též pánská verze a nejen mě, i pánský nos pochvaloval a přikyvoval jakože dobré. Pánská vůně je mužná, ale v takovém tom dobrém slova smyslu. Nic těžkého, překořeněného, ale fakt příjemná elegantně svěží vůně.

Strašně mi ale připomíná Hugo Bosse, hned při prvním přičichnutí jsem hlásila, že to je jak Boss, což na jednu stranu je super, protože Bottled je nádherná pánská vůně, na druhou stranu není tahle vůně tím pádem tak originální. Voní tedy ale super a ještě má zajímavý vzhled.

  • hlava: mandarinka, bergamot, ananas
  • srdce: levandule, muškátový oříšek
  • základ: pražené kávové boby, vanilka, ambrové dřevo

Moc děkuji Pepe Jeans za poskytnutí produktů k recenzi.

Znáte vůně od Pepe Jeans?
Zaujali Vás koktejly?

12 komentářů:

  1. Docela mně děsí, co se teď děje, ale taky na sebe dávej pozor. Vůbec neznám, ale flakonky jsou to krásné, navíc mám moc ráda slaďoučké vůně..docela bych si dala říct:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Flakonky fakt vypadjí krásně.

    OdpovědětVymazat
  3. Flakonky se povedly a musí krásně vonět. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Takové originální flakonky jsem dlouho nikde neviděla :-)!

    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Už jsi mě trochu navnadila na instaci,skvělý pití a ještě lepší vůně ❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně jsou milým překvapením a koukala jsem, že je mají v DM, tak třeba půjdou očichat :)

      Vymazat
  6. Mně hrozně voní obě dvě :) Zrovna dneska si tu dělám koktejlovou párty - namalovaná, naparfémovaná...a sedím doma :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je ale skvělá party, je třeba si to dělat hezký :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...