Nákupy a novinky za únor 2020

Začátek roku započal poměrně skromně a říkala jsem si, že by to mohlo alespoň v podobném duchu nějakou dobu pokračovat, aby se zásoby trošku zmírnily. Další měsíc a novinek už je zas krapet více. Nemyslím, že je toho vyloženě nějak hodně, ale o skromném měsíci také řeč být nemůže.

Novinek je ovšem hodně i v dalších kategoriích, ty dokonce převládají nad kosmetikou. Doplnila jsem zásobu vonných vosků, nakoupila nějaké jarní dekorace a vlastně i další radosti, no, jdeme raději na to.

Kosmetika
V kosmetice rozhodně převládá péče a to spíše ta tělová. Nechybí PR balíčky, kterých si moc vážím, dostala jsem i hodně dárečků a sama něco pokoupila, takže vlastně od všeho něco.

Asi začnu klasicky balíčkem z arome.cz, tam jsem našla dvě novinky z řady s růží od Manufaktury. Jedná se o pleťový a tělový olej, na oba kousky jsem již psala recenzi a jsou vážně super, i vůně mi sedla a to růži v kosmetice nemám ráda. Makadamiový lanýž je nejlepší vůně z řady Aroma Ritual, to musíte zkusit.

Strašně moc mě potěšilo, když mi napsala Adri z Yves Rocher, že mi ráda pošle nové balzámky na vyzkoušení. Balzámů není nikdy dost - tímto si neomlouvám plnou krabici - navíc YR má velmi dobré balzámy na rty. Tři jsou bezbarvé a tři pigmentované, všechny nádherně voní a určitě se na ně objeví článek. Na první dojem mě zaujala nejvíce malina, ta je vyloženě k sežrání a kokos voní jako dovolená.

Pepe Jeans má nové parfémy. Dámský symbolizuje skleničku a pánský zase shaker. Rozhodně na pohled upoutají pozornost a musím říct, že opravdu nádherně voní. Dámský se mi vyloženě trefil do vkusu a i pánský je krásná mužná vůně. Strašně moc děkuji Klárce z Pepe Jeans za nádherný valentýnský balíček, tohle byla taková krása, úplně mě balíček dojal. 

Dostala jsem pár dárečků, takže teď takový mix. Mýdla jsou od mamči a pěkně voní. Tekuté má autentickou vůni kokosu a medvídek je od značky Moje a voní jako meloun. Tvářenku Too Faced jsem adoptovala od Kačí, to samé pudr z nové řady od Avonu, což je vlastně sypké C a přidává se rovnou do krému, na to jsem velmi zvědavá. YR sprcháč mi dala Verunka jako poděkování, čímž se absolutně trefila.

Menší nákupy a až na krém na ruce vlastně nezbytné nákupy. Chtěla jsem nějaký deodorant bez hliníku, já tedy používám Niveu, ale na doma či v zimě mi stačí něco lehčího a ač preferuji tuhé deo, tak mě zaujaly nové spreje od Fa. Tamponky od Ebelin jsou taková klasika a kokosové pasty také kupuji furt. Krém na ruce je z jednoho e-shopu, který zmíním níže. 

Oblečení a ostatní
Také máte úchylku na pyžama? Mám jich tolik a stejně kupuji další a další. Nejvíce v Primarku a F&F. Tyhle dvě jsou právě z F&F a stály jen 149Kč, to jsem tam prostě nechat nemohla, navíc ty motivy, celá já. Lenochod byl povinnost, bohužel docela probraný, takže jsem si musela vzít M, ve kterém trochu plavu, ale nevadí a donuty s kafem byly také jasné.

Vypálila jsem naprosto všechny vosky, co jsem doma měla, takže bylo potřeba doplnit zásoby. Poprvé jsem mrkla na jasminkashop.cz a jsem nadšená. Obrovský výběr, různé značky a skvělé ceny. V podstatě všechno bylo v akci, brala jsem hodně celé kolekce, třeba zimní a jarní votivky. Také jsem na zkoušku vzala dva vosky Kringle Candle, které bych případně příště chtěla více prozkoumat a neodolala jsem ani střední svíci Spiced White Cocoa. Budou tedy články právě na dané kolekce.

V Kiku už mají hromadu Velikonoc, což je něco pro mě, ušáci. Zaujala mě miska s králíčkama a samozřejmě rozkošná svíčka. Na focení jsem vzala květinový tác a dvě balení menších svíček ve tvaru srdíček a motýlků. Vše bylo po pár korunách, takže mám radost. 

Objednávka z e-shopu hyggedomov.cz, kde najdete také různé vůně, ale i kosmetiku ze zahraničí. Spíše menší obchůdek, ale sortiment zajímavý. Já vzala další dva vosky YC, které zrovna na Jasmince nebyly, tak abych měla komplet kolekce, pro holky jsem brala nějaké dárečky a právě krém na ruce zmiňovaný výše od značky Patisserie de Bain. Z čeho mám ale obrovskou radost, tak z bambusového cestovního hrnku. Prostě lamy, nešlo odolat, teď ho jen nosit s sebou, abych si kafe mohla brát do vlastního.

Kde kupujete svíčky?
Byly jste v Kiku na Velikonoce?

12 komentářů:

  1. Krásné nákupy, ať už zásobička na jarní pálení, kosmetika, dekorace nebo pyžámka:-) Speciálně mně zaujaly balzámky na rty YR:-) A na jasmince nakupuji už dlouho, vždycky jsem nadšená:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balzámky vážně nádherně voní, bude určitě recenze :)

      Vymazat
  2. Taky jsem ulítlá na pyžama. V FF mají nádherné, taky jsem si tam posledně jedno koupila.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Peti, tak ten parfém s flakonem koktejlu je nejvíc boží - potřebuju :D. YR má nové balzámky no lákavé, já mám balzámy z YR ráda. Pyžama jsou krásný, cenu jsi vychytala suprově to je jasný, že jsi je tam nemohla nechat. Jé, Dermacol přišel s novou vůní sprcháče, tak to musím ovonět. Já mám ty sprcháče ráda, ale jediný co mě štve je to balení :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A i hezky voní. Tenhle sprcháč musíš zkusit, je božský a snad nově bude mít i kokos :)

      Vymazat
  4. Tak ty pyžámka jsou nádherný :) Už pár dnů si říkám, že musím zajít do Kiku a do Pepca se podívat, co tam mají nového :) Květinový tác je nádherný, jestli ho budou mít i tady v Kiku, tak si ho nejspíš koupím i já :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I v Pepcu je obrovský výběr Velikonoc, fakt moc hezké dekorace :)

      Vymazat
  5. Na králíčky jsem koukala v Kiku - brala bych je samotné, pro napevno spojené s miskou mne nenapadlo využití. Jarní dekorace ještě žádné nemám, ale pokud mi nepadne něco fakt zajímavého do oka, tak myslím, že ojarním stávající vázičky větvičkami a bude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Větvičky mám také každý rok, věším na ně nějaká vajíčka apod :)

      Vymazat
  6. Do Kiku i do Pepca bych se ráda mrkla na nějaké ty velikonoční věci :) A moje zásoba vosků mi taky pomalu končí tak mrknu na stránky.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni na stránky, rozhodně plánuji zas nakupovat právě tam :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...