Nivea - Pečující peelingy na rty

Krásný den!
Tak mě začíná třetí týden karantény a vypadá to, že minimálně do Velikonoc se do práce nepodívám, zvládají to i beze mě a jsem za to upřímně ráda. Že by se mi chtělo jezdit přes půlku zamořené Prahy, to opravdu ne. To volno ale zvládám velmi dobře, ráno si vychutnám v klidu kafe s filmem, více vařím, sleduji seriály a zvládám si v týdnu umýt vlasy :D

Nivea se tu objevila před pár dny a budeme opět pokračovat. Posledně jsem recenzovala tónovací krém v houbičce a dnes se podíváme na další novinky a to peelingy na rty, které můžete koupit ve dvou variantách.

Peelingy mají tyčinkové balení jako klasické balzámy, jen na víčku jsou navíc vystouplé tečky, takže si ve výsledku peeling nespletete. Peeling na rty jsem ještě nikdy žádný neměla, takže jsem byla hodně zvědavá a těšila se na vyzkoušení.

V nabídce je růžová verze Wild Rose s vyživujícím šípkovým olejem a vitamínem E a zelená verze Aloe Vera, která je hydratační a hojící. Překvapivě mi více voní růže, která nemá typickou květinovou vůni, ale spíše sladkou bonbonkovou. Aloe je osvěžující, ale zároveň taková ta sladká aloe, což úplně nemusím, ale voní mi obě, o tom žádná.

Určitě se při prvním použití nelekněte, že máte vadný kus. Je potřeba se k peelingovým částečkám dostat přes balzám. Jakmile setřete vrchní vrstvu, tak už Vás čeká spousta zrníček.

Tohle mě hodně baví, pokud ale čekáte drsná zrníčka, která obrousí všechnu suchou kůžičku, tak to asi ne, velmi poškozené rty plné šupin to hned nespasí, ale... Zrníček je v peelingu hodně a sama se rozpuští, takže není potřeba smývat, což je fakt super. Většinou používám tak, že natřu peelingem a ještě pořádně prsty vmasíruji, přece jen do prstů vložíte více síly, než když peelingujete tou tyčinkou.

Rty nádherně vyživí, zvláční a připraví k aplikaci rtěnky. Tohle je bezvadný balzám s přidanou hodnotou. Pokud potřebujete rty zjemnit, sem tam máte menší šupinku, tak super, ale jak píšu, opravdu poskožené rty plné šupin spasí pouze jako balzám, ne že ve velkém vydrhne loupající se kůži. Tam nejlepší použít, čímž je zvláčníte a poté vzít nekompromisně ručníkem.

Zrníčka jsou přírodního původu, peelingy jsou bez minerálních olejů a neštípou ani na podrážděné kůži.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Jak pečujete o rty?
Zkoušely jste peelingy?

10 komentářů:

  1. Ty jsem ještě nikde nezaznamenala :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Peeling na rty jsem nikdy neměla, tak to musím napravit, tyhle vypadají úžasně, budu je potřebovat:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ty vypadají dobře, až na ně někdy narazím, tak ho vyzkouším :) Což asi hned tak nebude :D I když nějaká drogerka by ho mohla mít i online :)
    Jinak já chodím do práce jeden týden vždy 2 dny a další týden 3 dny a mám pocit, že ty dny mezi se doma zblázním. Někdy mám úplně takový stavy nudy, že to není možné :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je zas fajn, že nemusíš denně do práce a doma se určitě zvládneš zabavit :D

      Vymazat
  4. Vůbec jsem tento scrub ještě nezaznamenala, ale moc mě zaujal :) Až se dostanu do drogerky, tak se určitě podívám po verzi Wild Rose :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle vypadají fakt dobře! :) Až je uvidím, tak rozhodně kupuji.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...