Testování pleťových masek 7th Heaven: IV.část | Renew You

Vítám Vás u poslední části v rámci testování masek 7th Heaven. Již jsem měla možnost vyzkoušet černé masky, barevné a řadu Superfood, na které najdete samozřejmě recenze na blogu pod štítkem názvu značky. Jako poslední jsem si nechala zlatou řadu Renew You.

Jedná se o prémiovou řadu, ve které najdete nejen přírodní rostlinné výtažky, ale i 24 karátové zlato. Tady u té řady jsem byla trochu více opatrná, protože v jedné masce jsem našla ve složení skořici, která mi na pleť nesmí, takže jsem se trochu bála, jak bude pleť na tyhle masky reagovat.

Detoxikační hydrogelová maska
Maska má pomáhat minimalizovat póry a potlačovat známky stárnutí. Obsahuje uhlí a výtažky ze sedmi bobulových plodů jako jsou například borůvky, jahody, maliny či brusinky. Maska je 2dílná a nechává se působit 20 minut.

Začnu rovnou tou maskou, kterou jsem kvůli skořici nemohla, tak zkoušela mamča. Plátýnko je rozdělené na dvě části, takže i díky tomu si ho lépe na pleti přizpůsobíte. Maska je gelová, hodně napuštěná a na pleti pěkně sedne. Tím jak je gelová a celá taková lesklá a slizká, tak vypadáte jak ryba :D

Mamča byla ovšem velmi spokojená. Po sundání a vmasírování ji nepřišlo, že by něco maska dělala, ale po chvilce prý pleť hydratovaná, hebká a taková čistá.

24K zlatá maska
Obnovuje a udržuje přirozenou funkci pleti, předchází vzniku povislé pleti a kromě týdenního použití se dá použít i jako každodenní regenerační kúra. Obsahuje aminokyseliny, 24 karátové zlato a badyán, které hydratují, omlazují a regenerují.

I tato maska je rozdělena na dvě části, takže si ji pěkně přizpůsobíte. Je hodně napuštěná a doporučuji s ní ležet, protože po celou dobu z ní šíleně odkapávalo sérum. Toho séra je tolik, že spousta ho zůstane ještě i v sáčku, já tedy nevyhazovala, ale nechala ještě na další použití, kdy jsem aplikovala samotné sérum na pleť bez plátýnka a fungovalo to také moc dobře.

Zrovna tuhle masku jsem použila na hodně vysušenou a podrážděnou pleť, kdy jsem plátýnko přizpůsobila tomu, aby bylo hodně u očního okolí, které mám furt rudé, pne a je fakt vysušené a teda, pecka. Začervenání ihned bylo zredukovaný, pleť i oční okolí krásně vyživené, hydratované a vypnuté. Tisíckrát ano pro tuhle masku.

Maska proti stárnutí na bambusovém ubrousku
Má obnovovat přirozenou rovnováhu pleti, zjemňovat a hydratovat a také snižovat výskyt jemných linek a vrásek. Obsahuje vitamín B5 a nechává se působit 10-15 minut.

Tohle je klasické látkové plátýnko, které bylo ale strašně veliké, takže jsem všemožně ohrnovala. Séra je tam mnohem méně než u dvou předchozích masek a bohužel mi ani moc nevonělo. Parfemace mi připomínala med, což nemusím, ale budiž. Bohužel po sundání se ale nekonalo nic, žádná hydratace, vypnutí, prostě nic.

Zlatá maska na váčky pod oči
Jako poslední zlatá maska je tahle oční, která obsahuje koenzym Q10 a extrakt ze sojových bobů. Má oživovat unaveně vypadající oči, redukovat výskyt tmavých kruhů a váčků pod očima. Nechává se působit 10-20 minut, zbytek séra se poté vmasíruje.

Jedná se o takové ty polštářky pod oči, které byly opět velmi napuštěné, takže i tady doporučuji spíše ležet, protože tečou, ale překvapivě i tak dobře drží, nechávala jsem je dokonce přes půl hodiny. Sérum zůstává zase i v sáčku, takže vystačí i na další použití jen tak na vklepání bez polštářků.

I tady jsem použila masku na podrážděné oční okolí, kdy jsem prvně dala na deset minut do lednice a bože, to byla taková úleva, jak pak polštářky chladily. Chladily, zklidnily podráždění, zredukovaly začervenání z ekzému a pěkně vypnuly. Vůbec na podrážděné pleti neštípaly. Opět pecka.

Kolagenová krémová maska
Jako poslední masky tu mám tahle dvě uzoučká balení o objemu 12ml. Maska obsahuje mořskou řasu, která podporuje tvorbu kolagenu a posiluje spodní vrstvu pleti, díky čemuž by pleť měla být hydratovaná a zářivější.

Maska se nechává působit až 15 minut a poté se zbytek vmasíruje do pleti. Maska má spíše krémovo-gelovou texturu, která působí hutně a docela i mastně, což poznáte právě v době, kdy chcete masku vmasírovat. Na pleti zůstává delší dobu mastný gelový film, ale teda, velmi příjemný. Pro suchou a zralou pleť za mě super. Pleť je neskutečně vyživená, napapaná a chrochtá blahem. 

Hloubkové čištění pórů
Detoxikační jílová maska je obohacena o výtažek z leknínu, má jemně čistit nečistoty, zanechávat pleť jemnější a zářivější. Nechává se působit 10-15 minut a poté se opláchne vodou.

Maska je jílová, takže lehce našedlá a hutnější. Dobře se ale roztírá a během chvilky začne zasychat. Pleť nestahovala, neštípala, takže i po zaschnutí komfortní a příjemná. Po smytí byla pleť nádherně heboučká, jemná a úplně vrzala, jak byla vyčištěná.

Jinak tyhle pytlíčky mi stačily na dvě až tři použití, takže za cenu necelých padesát korun je to moc fajn koupě.

Moc děkuji 7th Heaven za poskytnutí produktů k recenzi.

Zaujaly Vás zlaté masky?
Používáte oční masky?

6 komentářů:

  1. Zaujaly mně hodně, vypadají tak luxusně už od pohledu, no aby ne, když je to prémiová řada se zlatem, určitě si nějaké pořídím:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pořiď, 7th Heaven je vážně super a masky můžu doporučit.

      Vymazat
  2. Konkrétne tieto masky vidím prvýkrát, ale veľmi ma zaujala hneď prvá, detoxikačná maska ale aj tá na vyčistenie pórov.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celkově má značka super masky a nešlápneš vedle :)

      Vymazat
  3. Tedy ty už jsi těch masek vyzkoušela...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Používám ráda, kor hydratační, ty moje suchá pleť vyloženě požaduje :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...