Dermacol - Aroma Ritual sprchový gel a pěna do koupele Winter Dream

Krásné Velikonoce!
Jak prožíváte letos velikonoční svátky? Já osobně jsem slavící člověk, mám ráda tradice, ale letos jsem se vykašlala jak na zdobení vajíček, tak i na pečení beránka, i když velikonoční nadílku jsme si si dali, to zas ano :)

Už jsem měsíc doma a zůstávám i nadále, do konce dubna to mám jisté, takže jsem se začala zásobit dalšími seriály a třeba stihnu i to, co jsem za ten měsíc nestihla :D V posledních několika měsících jsem si začala užívat vanu, které jsem nikdy moc neholdovala, ale teď si do ní vlezu s knížkou a jsem spokojená, takže se tu i více budou objevovat produkty do koupele, jako třeba i dnes. Venku je krásné jaro, ale s dnešní recenzí se přesuneme trochu zpět do zimy.

Sprchový gel
Tenhle sprcháč jsem chtěla snad už předloni, ne-li dokonce dýl, když se dostal na trh a nikde jsem ho nemohla sehnat, všude byl vyprodán a paradoxně jsem ho sehnala v létě, kdy jich v drogerce byla hromada. Vůně se zřejmě ujala, protože je již normálně k sehnání a loni byl ve vánočním balíčku právě i s pěnou stejné parfemace.

Sprcháče z řady Aroma Ritual a nejen sprcháče, mám moc ráda. Ty vůně jsou neskutečně povedené a lákavé. Tenhle navíc má naprosto dokonalý obal, hravý, roztomilý a je na něm jednorožec, no kdo by odolal, já ne :D

Vůně je hodně slaďoučká, dominují ji vanilkové rohlíčky s kokosem v pozadí. Ta vůně je povedená, příjemná, ale musím bohužel říct, že mně se docela rychle omrzela. Nejsem úplně na vanilku a nezvládla jsem se sprcháčem mýt měsíc v kuse, musela jsem ho prokládat jinou parfemací.

Pěna do koupele 
Pěny do koupele má Dermacol asi tak dva roky, na výběr jsou snad čtyři parfemace a 500ml stojí 99Kč. Pěnu jsem neměla ani nepamatuji, používala jsem teď pouze různé soli či balistiky, takže pěna byla až takový návrat do dětství.

Moc milé překvapení, i poměrně malé množství produktu vytvoří vážně bohatou a nadýchanou pěnu, která drží a fakt drží. V koupeli jsem většinou kolem čtyřiceti minut a nestalo se, že by pěna spadla či dokonce zmizela, opravdu super. Mám teď na vaně jinou značku a zdaleka to není ono.

Vůně provoněla celou koupelnu, ve které se držela i nějakou dobu po vypuštění vany. Pěna nevysušovala, zároveň ale nečekejte ani žádnou péči. Za mě ale fakt super. Oba produkty jsou dermatologicky testované a vhodné pro děti od tří let.

Používáte pěny?
Zkoušely jste tuhle parfemaci?

8 komentářů:

  1. Já teď o víkendu poprvé v životě jsem si ve vaně četla knihu, což já nikdy nedělám. :) Já si zamilovala pěny do koupele od Baley, ty jsou super.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tam bez knihy vydržím možná tak pět minut, nudím se, takže kniha je povinnost :)

      Vymazat
  2. Měla jsem sprchový gel a voněl moc hezky:-) Že se mi vůně omrzí se mi stává u všeho, co málo ubývá a mám to déle..

    OdpovědětVymazat
  3. Já koupelím moc neholduju, takže pěnu do koupele jsem neměla už ani nepamatuju. A velmi rezervovaný vztah mám i k řadě Rituals - pár parfemací mi nesedlo, tak už jsem se do dalších nehnala...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně nesedla snad jen mandarinka, jinak mi řada voní krásně.

      Vymazat
  4. Měla jsem jen ten sprcháč a voněl božsky :-) raději mám ale ten čokoládový nebo kávový :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kávu chci zkusit a pomeranč voní božsky, krásná zimní vůně :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...