Dove - Šampon a sprchový gel Glowing Ritual

Krásný den!Dnes si dáme recenzi a o víkendu bych to viděla na filmové tipy, co Vy na to? Mám spoustu restů, o čem bych potřebovala napsat. Dokonce většina té kosmetiky je už dávno spotřebovaná a syslím všechny prázdné obaly od toho, na co ještě nemám sepsaný článek.

To je i případ Dove, sprcháč mám dokonce spotřebovaný nějaký ten měsíc, dokonce už i šampon, takže to bude vážně nejvíc plnohodnotná recenze. Co se týče Dove, tak značku mám moc ráda, ovšem s vlasovkou to mám spíše tak půl na půl.

Rozjasňující sprchový gel
Řada Glowig Ritual je rozjasňující a inspirována rituály japonských žen, které už odpradávna využívaly sílu růžového lotosu a rýžové vody pro krásu.

Sprcháče Dove jsou úplná klasika, kterou zná snad každý. Má hutnější gelovou texturu perleťové barvy, která jde až do lehce krémové konzistence. Je hezky vyživující, vytváří bohatou pěnu, která vůbec nevysušuje, nestahuje pokožku a celkově je na těle velmi příjemný.

Nemusím, tedy spíše nevyhledávám, květinové vůně, ale růžový lotos je povedená parfemace, zjemněná právě tou rýžovou vodou, takže ve výsledku je to taková smetanově květinová vůně, která není vtíravá.

Rozzařující šampon s výtažkem z růžového lotosu a rýžové vody
Šampon tedy obsahuje výtažek z růžového lotosu a rýžovou vodu, které mají dodat vlasům hebkost, lesk a zářivý vzhled. Je vhodný pro všechny typy vlasů.

Má přiměřeně řídkou konzistenci, nikde nestejká a do vlasů se dobře aplikuje. Výborně pění, vytváří opravdu bohatou pěnu i v menším množství, což já mám ráda a jemně vlasy provoní. Oproti sprcháči mi vůně přijde více květinová, ale příjemná.

Bohužel mi šampon ale absolutně nesedl, šíleně mastil vlasy. Mně osobně se vlasy téměř nemastí a když nestíhám umýt, tak vydržím i týden bez mytí, ale s tímhle šamponem jsem třetí den po umytí měla fakt už ošklivé mastné kořínky a čtvrtý den byly i v délkách vlasy rozdělené do pramínků. Takhle ošklivě mastný vlasy jsem neměla ani nepamatuju. Já vím, že jsem v tomto směru náročná, ale třetí den mít fakt hnusně mastný vlasy, to za mě prostě ne.

Máte rády Dove?
Zkoušely jste šampony?

10 komentářů:

  1. Šampon od Dove jsem měla kdysi, ani si už nevybavuji, jaký byl. Ale sprchové gely má Dove jedny z nejlepších v drogerkách.

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám od Dove ráda sprchový gel s vůní Levandule. Je tam hodně cítit a já levanduli miluji.
    Ani nevíš, jak ti závidím nemastící vlasy. Já si musím mýt vlasy denně a už ke konci dne je mám šílené. Když jsem doma a nikam nejdu tak se snažím mýt alespoň obden, ale to pak jsou už fakt strašné a mastné. Zkoušela jsem už kdejaký šampon, přírodní, chemický :D a nic. K tomu je mám ještě strašně jemné, takže nemají ani nic moc objem :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Levanduli ráda nemám, tak vím, že se mu mám vyhnout :D
      Mýt si denně, to bych asi nedala. Ono to prý chce vydržet a nemýt denně a vlasy by se pak měly srovnat, ale chápu, že chodit s mastnou hlavu, není to pravé. Jinak jemné vlasy mám taky, ale objem tedy mají docela přirozený.

      Vymazat
  3. Tenhle sprcháč jsem před časem někomu dávala jako dárek. Tak jsem ráda, ž čtu pozitivní recenzi a dárek snad nebyl propadák.

    OdpovědětVymazat
  4. Dove mám ráda moc, hlavně tedy tělovou péči a antiperspiranty. Aktuálně tam sprcháč mám i tělové mléko, protože mám hodně suchou kůži, takže jsem si šla koupit přímo Dove, protože vím, že tato kosmetika je pro mě hodně vyživující a vyhovuje mi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dove je vážně super, i tělová mléka má fajn, souhlasím :)

      Vymazat
  5. Dove šampony jsem ještě neměla, ale sprchové gely jsou snad nejlepší co jsou na trhu. Kupuji si je neustále dokola. Teď mám Baleu a docela ujdou. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balea je za tu cenu super a Dove také, i když třeba ty micelární mi nesedly.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...