Manufaktura - Limitovaná edice Jahoda & bezový květ

Tradičně přišla Manufaktura s novou jarní limitkou, tentokrát ve vůni Jahoda & bezový květ. Pokaždé jsem na nové vůně hodně zvědavá, třeba taková rebarbora byla naprosto božská a lípa se též moc povedla.

Jahody, konkrétně jejich listy, jsou bohaté na antioxidanty a protizánětlivé třísloviny, vitamín C a minerální látky. Čistí, hydratují a regenerují. Bezový květ má též protizánětlivé a zklidňující účinky. A já tu mám dnes rovnou tři kousky.

Jemný hydratační sprchový gel & šampon
Sprchové gely jsou klasika a měla jsem jich už několik. Obsahuje ovesný beta-glukan, panthenol a mandlový olej, které pokožku vyživují a zklidňují. Složení je na bázi cukru, kokosového a olivového oleje a je vhodný i pro citlivou pokožku.

Kromě těla ho lze použít i na vlasy, což jsem nezkoušela v minulosti a ani teď, ale jako sprcháč je fajn. Vždy jsem měla problém akorát s velmi řídkou až vodovou texturou, což tady mi tak hrozné nepřijde.

Hezky napění, pokožku umyje a vůbec nevysušuje, zas na druhou stranu nečekejte ani nějakou větší péči. Co se týče vůně, tak je slaďoučká, jemná, ale asi ze všech těch limitek, co jsem měla, tak neslabší, taková neurazí, ale ani nenadchne.

Hydratační osvěžující sorbet na pleť a dekolt
Na tohle jsem se strašně těšila, pleťovka od Manufaktury mi celkem sedí a sorbet? No zní to strašně lákavě. Boužel nadšení mě přešlo hned po přečtení složení, které mi na pleť kvůli alergii nesmí, chjoo. Nadšeně se tedy ujala sorbetu mamča.

Kromě jahody a černého bezu obsahuje rebarboru, mandlový a jojobový olej, panthenol, vitamíny A, C, E, squalan, mléčnany a kyselinu hyaluronovou, díky čemuž regeneruje, zklidňuje, hydratuje a chrání. Zní to fakt skvěle.

Používá se jako ranní základ pod denní krém, v případě mastné pleti nahrazuje krém a má zklidňovat pleť a pokožku po opalování. Zkrátka ideální pomocník na léto. Sorbet je gelovo-krémové konzistence, příjemně lehoučký a neskutečně osvěžující.

Mamča je nadšená a to jak z hydratace, která ji přijde super nejen na pleti, ale i právě na dekoltu, kde najednou pokožka působí jemněji a vyhlazeněji. Moc si chválí vůni, která je úžasná a z pleti je příjemně cítit.

Zjemňující hydratační krém na ruce
Krémů na ruce už jsem měla také několik a vesměs mi přijdou tyhle z limitek podobné a liší se v podstatě jen vůní a nejinak je tomu i tady. V krému najdete výtažky z listu jahodníku a květu černého bezu, hydratační mandlový a makadamiový olej, bambucké máslo, zklidňující panthenol a ovesný beta-glukan.

Krém je lehoučký, dobře se roztírá, ale chviličku trvá, než se pořádně vsákne, delší dobu zůstává na rukou jemný film, který ale není mastný, ani nelepí, takže vlastně nic nepříjemného. Naopak, uživatelsky je to příjemný krém na běžné namazání.

Pokud Vás ale trápí velmi suché ruce, kor teď po častém mytí a dezinfekci, tak rozhodně hydratačně nestačí. Já musela už sundat akrylové nehty a bez nich se mi dělají mnohem více záděrky, než normálně a to můžu mazat do aleluja a stejně si s nimi neporadí. Na obyč mazání ale fajn, zjemní, lehce vyživí a provoní.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Zkoušely jste novou limitku?
Co na ni říkáte?

14 komentářů:

  1. Ještě jsem nezkoušela, ale už jen to spojení jahody a bezového květu zní lákavě, nejvíc by mně lákal ten hydratační sorbet na pleť a dekolt:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten sorbet mamča fakt doporučuje, je nadšená a věřím tomu :D

      Vymazat
  2. Ahoj, to jsou super tipy, ráda vyzkouším. Právě jsem dnes byla v obchůdku v OC Quadrio a od kamarádky mám voucher, takže si moc ráda něco na doporučení vyberu. ☺♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě tedy příště něco očichej, ten sorbet je zajímavý :)

      Vymazat
  3. Nezní to špatně - vlastně mne zaujaly všechny tři produkty.

    OdpovědětVymazat
  4. Me nejvíce zaujal produkt na pleť :) krém na ruce bych potřebovala daleko více hydratační
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Tato řada se Manufaktuře povedla :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten sorbet vypadá skvěle. Líbil by se mi i krém na ruce, jen bych ho potřebovala mít trochu více hydratační.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na suché ruce celkově mi přijde, že Manufaktura nestačí, kromě řady Hand Therapy, ta je super.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...