Nákupy a novinky za březen 2020

Po bohatém únoru pokračuji i v březnu. Jak jsem v únoru ale nakupovala i celkově třeba dekorace či oblečení, tak tohle v březnu úplně chybí a mám tu jen spoustu kosmetiky. Přiznávám, že jsem dokonce vytáhla další krabici, kde kosmetiku skladuji, protože to začalo být úplně bez řádu, takže zásoby jsou teď hodně veliké, ehm...

Asi už potřebuji začít chodit do práce, abych neměla čas vysedávat na e-shopech, které jsou hodně lákavé, kor když furt posílají slevové kódy :D Čekám už na balíček od Tchiba a pošilhávám po nových štětcích.

Kosmetika
Převládá opět pečující kosmetika a to ta tělová, té tu mám vážně požehnaně. Nechybí ale i něco z dekorativky a potřebovala jsem doplnit vlasovku, kdy sice doma mám třeba šampony, ale chyběla maska či olejíček.

Asi začnu klasicky PR balíčky a to každoměsíčním balíčkem od arome.cz, který se mi tentokrát maximálně trefil do vkusu a obsahovl samé pecky. Našla jsem v něm dva kousky z nové řady The Ritual of Jing a pak novinky od Nivei ve formě peelingů na rty Labello a tónovacím krému v houbičce. Na vše již najdete na blogu recenze. 

Karanténu zpříjemnil balíček od Ryoru, který uvedl novou limitovanou edici s vůní šeříku. Bože, to je tak překrásná vůně. Pokud máte šeřík rády, tak tohle musíte mít, vůně je jemná, autentická, fakt krása. V nabídce je tělové máslo, peeling, sprchový olej, pleťová mlha a krém na ruce. Já tu mám tři kousky a určitě se o nich ještě na blogu dočtete.

Teď už nákupy. V drogerii Pemi jsem brala sprcháč na intimní hygienu od Ziaji, který kupuji pravidelně už několik let a masku na vlasy od L`Oréal z řady Color Vive. Na krasa.cz mě zaujal oční krém od značky Kneipp, na ten jsem hodně zvědavá, jelikož oční okolí mám kvůli alergii citlivé. Dále jsem brala do sady masku Goodbye Damage od Garnier a olejíček na vlasy Dove. Tohle všechno je vlastně takové povinné doplnění zásob :D

Dostala se k nám limitovaná edice Minnie & Daisy od Catrice, která byla dostupná na pinkpanda.cz, nyní už by měla být snad i v drogeriích. Já neodolala oběma paletkám, zkrátka Disneyho miluji a ty stíny jsou nádherné, snad stihnu recenzi. Laky na nehty, no na webu mi přišlo, že mají krapet odlišnější barvy, světlejší. K nákupu nad určitou částku byla Mystery Bag zdarma, což je fakt super, akorát tentorát se mi obsah moc do vkusu netrefil. Paletka Revolution krásná, ale linky nevyužiji a tvářenka má šílenou barvu. 

V Ženě a život je aktuálně jako dárek značka Nature Box, kde můžete vybírat z pěti vůní sprcháčů a jednoho tělového oleje. Já ulovila rovnou čtyři vůně, tenhle dárek se opravdu vyplatí. Běžne sprcháče stojí kolem 80Kč, takhle vyšly na 35Kč. Od značky jsem ještě nic neměla, tak se těším na vyzkoušení, ten avokádový nádherně voní.

Děláte si v tomto období radost?
Co jste si koupily?

18 komentářů:

  1. Tak to byly obří nákupy! Zaujaly mě produkty Nature box.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké přírůstky, taky jsem se zásobila více výtisky a tím i dárky od Ženy a život, za tu cenu to byla povinnost:-) A moc se mi líbí šeříková kolekce Ryor:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten Ryor má krásné balení. ŽŽ se sprcháčem jsem nějak prošvihla :(.
    Já v březnu nestihla koupit snad vůbec nic - ze začátku jsem měla fofr v práci, pak jsme byli v Krumlově a teď je všechno zavřené. A nakupování na e-shopech se zatím vyhýbám ;-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nenakupuješ vůbec na eshopech? Mně přijde, že kolikrát bývá lepší výběr, takže nakupuji docela často, když vím konkrétně, co chci :)

      Vymazat
  4. Tak to jsi měla štěstí, že jsi ulovila rovnou čtyři vůně sprcháčů :) Já u nás našla jen tělový olej, který je naprosto úžasný, dokonce tak moc, že jsem si ho koupila ještě jednou do zásoby :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. NatureBox miluju. Ujíždím na tom avokádovém mýdle. :)
    andie-chambers.com

    OdpovědětVymazat
  6. Ano, dneska jsem využila toho, že jsem byla v práci a potřebovala jsem prací gel a prostě jse musela. Aspoň na chvíli jsem zapomněla na všechno a jakoby nic jsem si prošla celý Rossmann, podívala se na novinky a udělala si radost, koupila jsem si kosmetiku, která mi už docházela a i něco jen tak protože prostě pro radost :)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky objednávám. Ale zatím se držím v mantinelech typu oblečení a domácí drogérie. :) (Zrovna teď čekám na objednávku z drogerie ZDE, protože jsem podlehla masáži ohledně Sidoluxu/Perluxu, takže jsem ohromně zvědavá, zda je to vážně tak TOP, jak se povídá.) Je ale pravda, že s kamarádkami jsme udělaly čistku skříní a teď jsem + asi 300 nových kousků bižuterie. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sidolux bych chtěla také zkusit, všude ho každý hrozně chválí :)

      Vymazat
  8. Já dokoupila jen sprchové gely a šampony, ještě bude třeba dokoupit zubní pastu a tím končím :D
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...