Oriflame - Krém na ruce a tělo Milk & Honey Gold

Nejsem milovník medu, nechutná mi a nevoní mi, ale překvapivě v kosmetice mi nevadí, tam jeho parfemaci snáším celkem v pohodě, většina mi dokonce vyloženě voní, takže se medovým kouskům určitě nebráním.

Před lety jsem z řady Milk & Honey měla šampon a kondicionér na vlasy a nebyla to vůbec špatná dvojka, takže když jsem od kamarádky dostala tělový krém, měla jsem radost. Konečně na něj přišla řada, krém je spotřebovaný, takže čas se o něm více zmínit.

Krém obsahuje bio výtažek z mléka a medu. Má intenzivně vyživovat, zanechávat pokožku hebkou, vyživenou, pružnou a provoněnou po celý den. Je určen jak na tělo, tak i jako krém na ruce.

Balení je sice obyčejnější, plastové, ale mně osobně se moc líbí kulatý tvar a průhlednost, kdy vidíte, kolik krému zbývá a vypotřebujete ho do poslední kapky.

Krém má takovou až jakoby našlehanou texturu, mně připomíná puding, i se tak třeše :D Není tak řídký jako běžné mléko, ale zároveň ne tak hutný jako máslo, vyloženě něco mezi tím. Dobře se roztírá a během roztírání je na pokožce krém velmi příjemný.

Je až takový svěží svou texturou, jenže jakmile ho rozetřete, tak se ne a ne vstřebat. Strašně dlouho trvá, než se do pokožky vsákne a během té doby působí mastně a strašně lepí. Jak na první dobrou vypadá super, tak poté je to hrozně nepříjemné, až otravné.

Kolikrát jsem se ani nechtěla namazat, třeba po vaně, kdy jsem vylezla z horké vody, jsem si nedovedla představit, že se namažu něčím takhle lepivým, takže jsem prostě vynechala.

Je to škoda, protože i vůně je povedená, hezká kombinace teplého mléka a medu, která se na pokožce dlouhou dobu drží. Hydratace také není vůbec špatná, naopak, ale to lepení a mastný pocit...

Máte rády med?
Zkoušely jste něco z této řady?

6 komentářů:

  1. Ahoj, měla jsem z této řady kondicionér na vlasy a vůbec mi nesedl. Teď jsem se pokoušela používat jejich krém na ruce, ale strašně mi vadí ta parfemace, dělá se mi z ní špatně. Asi ho dám kolegyni, jestli jí to nebude vadit. Doma mám ještě peeling na ruce a peeling na tělo, tak doufám, že to s nimi zvládnu. Dřív jsem ale medovou parfemaci měla ráda, vím, že jsem na gymplu měla sprchový gel Palmolive s touto vůní.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba v úplně jiných produktech by Ti nevadila. Já třeba nemusím vůni čokolády, ale sem tam se najde produkt, který mi voní i s čokoládou.

      Vymazat
  2. Mamka tyto krémy používá a je velice spokojená. :) Já osobně jsem je nezkoušela, ale voní opravdu skvěle.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Já to mám naopak - mám med ráda, ale s medovými vůněmí v něčem trochu bojuji (nejhorší jsou čaje s příchutí medu, tam mi ten jakoby medový "ocas" vyloženě vadí) Z této řady mám zrovna čerstvě teď rozdělaný krém na ruce a taky mi vstřebávání nepřijde nic moc a já navíc bojuju i s vůní...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...