Random aneb březen 2020

Krásný začátek nového měsíce!
Máme tu už duben, to je úplně šílený a bohužel jsou šílené i poslední týdny a nejspíš se to moc nezlepší ani ty následující. Ke všemu to včera venku vypadalo opravdu jako pravé aprílové počasí, o víkendu nádherně a včera sníh. Zas se má ale oteplit, což jsem ráda, i když krásných dvacet stupňů bych nejraději trávila někde na výletě.

Myslela jsem, že za březen nebude v randomu pomalu ani o čem psát, když se už třetí týden flákám doma, nevysedávám po kavárnách, nechodím na večeře a můj největší sociální kontakt je s kurýry, kteří navíc nechávají většinu rovnou za brankou a kolikrát si ji otevřou už i sami :D

Nakonec těch fotek mám ale hodně. Doma si to užívám, jsem ráda, že do nepráce nemusím. Ráno si v klidu vychutnám kafe s filmem, mám čas na blog, sleduji seriály a užívám si i ty kosmetické rituály. No a docela i vařím, jak je najednou čas. Furt dělám plné hrnce vývaru, nebo jen nějaké rychlovky či tousty ať už k večeři, nebo k snídani avokádo, to jsem si vážně moc oblíbila a mohla bych ho s vajíčkem pořád.

Ještě než ale tohle všechno začalo, tak jsem s Chipem stihla veterinu. Opět se mu udělala boule na tváři. Naštěstí zase jen plná hnisu, což je ta lepší varianta, ale bohužel to vypadá, že na to bude trpět. A ještě jedna historka z veteriny. Byla tam i Barča na očkování a protože s Chipem jsme to trochu zdrželi, tak se naplnila čekárna, to se nám jindy nestává a čekárna je šíleně maličká, úzká. Takže pán s velkým psem byl požádán, zda může počkat někde vedle, než s Barčou projdem, že se větších psů bojí. No, takže pán ochotný kvůli Barče a to tele se mi pak vrhne na malého jorkšíráka :D
 Chip / Ještě že jsem stihla aspoň nehty

 MDŽ / Ovesná kaše / Začíná karanténa

 Květinářství doma

 Hlavně to mít doma hezký / Metro / Vývar

 Tartaletka / Další kytí / Luxusní jogurty od Můj jogurt

 Výborné jahody / Barča je nadšená, že jsem doma / Krokey, brokolice a rybička

 Gnocchi se smetanou a špenátem / Radosti / Těstovinový salát

 Zásoby ještě z Drážďán / Osení / Avokádo s vajíčkem

Víkendové pěkné počasí / Třetí týden karantény :D / Zapečená brokolice s mozzarellou

Chodíte do práce, nebo máte homeoffice?
Jak to celé zvládáte?

8 komentářů:

  1. Tak já si nejvíc užila sobotní krásný víkend, kdy jsme byli na chalupě a užívali jsme si pobyt venku bez roušek (máme ji skoro na samotě a navíc máme velkou zahradu). Jinak mne plně vytěžuje home office, že toho moc navíc proti normálu ani nestíhám.
    Hezký duben

    OdpovědětVymazat
  2. Chip je krasavec! Snad na to nebude trpět tak často a nejlépe vůbec :)
    Koukám, že Ženu a Život jsi vzala útokem a ani se nedivím :D Taky jsem si jeden sprcháč musela ukořistit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chip děkuje :D Nature Box byl fakt výhodný dárek :D

      Vymazat
  3. Přijde mi, že ty dny hrozně rychle plynou a já ještě nic moc nestihla. Částečně pracuju, částečně sedím doma, ale dokopat se do práce po tom, co jsem strávila x dnů doma je náročný. Někdy se mi nechce z postele, jindy lezu po zdech, protože mi to všechno vadí a chci ven..je to hrozně zvláštní období.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plynou, také jsem za ty čtyři týdny doma nic nestihla a vůbec si nedovedu představit, že po takové době budu muset zas najet na pracovní režim, hlavně to vstávání.

      Vymazat
  4. Já teď budu teprve druhý týden doma, takže jsem stihla udělat jarní úklid a už v podstatě nemám co dělat :D
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...