Šeříkové opojení se značkou Ryor | Limitovaná edice

Minulý měsíc mi dorazil domu ten vůbec nejvoňavější balíček. Ryor přišel s novou limitovanou edicí s vůní šeříku a bože, to je tak dokonalá vůně, kterou bych mohla čichat pořád. Pokud stejně jako já šeřík milujete, tak ji rozhodně potřebujete. Vůně je nádherně autentická a intenzivní tak akorát, aby Vás z ní nebolela hlava, vážně pecka.

Do šeříkového kabátku se oblékly tolik oblíbené produkty jako je sprchový olej, krém na ruce, hydratační mlha, tělové máslo a tělový peeling. Potěšily mě rovnou tři kousky, dva znám a mám moc ráda i v jejich původní variantě a poprvé jsem zkusila peeling.

Osvěžující mlha
Mlha je tonikum ve spreji, které má hned několik využití. Buď jako klasické tonikum na dočištění pleti či jako osvěžující voda, kterou můžete aplikovat kdykoliv během dne a to i na make-up, určitě všechny znáte.

Já mlhy a jiné vody používám právě jako poslední krok před nanesením séra, krému apod. Pleť tím dočistím, zároveň osvěžím a zvláčním, takže ideál před nanesením olejíčků, který by se měl nanášet na vlhkou pleť. Během dne používám jen výjimečně, kdy mě pleť pne a potřebuje více hydratovat. Určitě není problém použít na make-up, střička je jemná, make-up nerozmaže, jen pleť příjemně refreshne.

Oproti původní verzi obsahuje tahle mlha bohužel složku, na kterou jsem alergická a na pleť mi nesmí. Když jsem jen lehce zkusila, tak se nic nedělo, takže jako menší osvěžení by to výjimečně šlo, ale přesto využiji spíše až v létě na osvěžování těla. Jinak ale určitě doporučit můžu, tu původní mám moc ráda a byla jsem s ní maximálně spokojená.

Výživné tělové máslo
Tělové máslo se stalo ihned po uvedení obrovským hitem. Pokud jste ho ještě nezkoušely, tak vyzkoušejte a pochopíte. Klasická verze voní po bylinkách a citronu, což je úžasná vůně a teď šeřík, to je úplná slast se tím mazat, navíc ta vůně se na pokožce drží a kdo by nechtěl vonět po šeříku.

Máslo obnovuje ochranný kožní film, čímž předchází vysušování a dobře se vstřebává. Já pořád nemůžu z té konzistence, já krásně hutná a připomíná mi vyšlehané bílky s cukrem. I přes svoji hutnost nepůsobí máslo těžce či mastně.

Na pokožce je neskutečně příjemné, rychle se vstřebává a nelepí. Přesně jak se dá předpokládat, pokožka je bezvadně vyživená, hlaďoučká a provoněná.

Cukrový peeling
Peeling jsem od Ryoru ještě neměla, jsem ostuda, takže když jsem ho v balíčku našla, měla jsem obrovskou radost, protože peelingy mám moc ráda a používám opravdu pravidelně. Musím říct, že celkově se mi balíček svým obsahem maximálně trefil do vkusu a hrozně si toho cením, že Ryor sleduje a čte, co mám od nich ráda či co jsem neměla a podle toho balíčky utváří.

Je potřeba peeling promíchat, protože navrchu se drží olej a částečky jsou vespod, takže před použitím vždy promíchat, aby se všechny složky spojily. Jakmile se spojí, tak vždy pěkně drží pohromadě a dobře se s peelingem pracuje. Bez problému ho na pokožku dostanete a nikde zbytečně neopadává.

Cukrové peelingy jsou super, obecně mi přijdou nejúčinnější, protože ten cukr bývá poměrně drsný, takže skvěle pokožku vydrhne. Nemusíte se ale bát, že by pokožku poškrábal, to vůbec ne. Pokud jste ale spíše na ty jemné, tak zas trošku pozor. Oleje je v peelingu hodně, pěkně pokožku zvláční a není potřeba již následná péče.

Moc děkuji Ryor za poskytnutí produktů k recenzi. 

Máte rády šeřík?
Zaujala Vás limitka?

17 komentářů:

  1. Já šeříky nemám ráda v jakékoli podobě, ale přijde mi to od Ryoru jako skvělý krok. Tělové máslo a peeling mi přijde skvělý a už vím, co pořídím kamarádce, která právě šeříky, které neodmyslitelně patří k českému jaru a možná i prvnímu máji. ☺♥

    OdpovědětVymazat
  2. Ja kosmetiku ze serikem ještě nezkousela. Cukrový peeling se mi líbí :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Ten cukrový peeling musí být skvělý. Mám ráda drsnější peelingy, takže by mi plně vyhovoval.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Všechny produkty mají krásné balení. Nejvíc mne zaujala ta mlha...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mlha je strašně fajn a má několik využití, což je super :)

      Vymazat
  5. Miluji šeřík, to jak vypadá, jak kvete a v kosmetice taky, tyhle produty vypadají víc než lákavě a vidím to tak, že si udělám radost:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Udělej, pokud šeřík miluješ, tak budeš nadšená :)

      Vymazat
  6. Ryor ma zatial najlepsie telove peelingy co som doteraz skusila...na olejovej baze.cukor sa pekne roztopi a potom sa netreba ani kremovat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta výživa je super, kor pro mazací lenochy :D

      Vymazat
    2. Ja som mala ten peeling ceresnove kvety..ta vona jemna..super...neskusila som zas vsetky peelingy sveta ale tento je top.od dermacolu nekup nikdy je to najhorsie co mohli vymysliet.ta umela vona a peeling nic nerobi katastrofa.ryor super a vraj aj collistar je super..mam ho doma caka na vyskusanie..ma skoro liter :D

      Vymazat
    3. Zrovna Dermacol považuji taky za top a Aroma Ritual vůně miluju :D

      Vymazat
  7. No vidis tak na dermacol 100 ludi 109 chuti :D
    Detmacol nie je na olejovej baze cize mi vel.i nevyhovoval
    Mala som vonu vodny melon a mne nevonal..vonal umelo ako zuvacka melonova z 90tych rokov kt.som si kupovala ako malá a mala chut asi 1 minutu :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...