Brandnooz box - Duben 2020

Krásný čtvrtek!
Počasí hlásí pěkné teploty, plánujete toho nějak využít a třeba někam vyrazit? Na začátku týdne dorazil dubnový Brandnooz box. Box chodí již nějakou dobu po dvou měsících a jak nechodí každý, tak trošku zapomínám a pak mám radost, když dorazí zpráva, že byl převzat balík.

Obsah se za mě tentokrát opravdu hodně povedl, jsem nadšená. Box byl poměrně těžký, obsahoval docela dost nápojů, samé ovšem zajímavé, takže palec nahoru a za to stojí i zbytek, tak mrkneme na obsah.

Mattoni Multi s příchutí tropického ovoce - 1,5l, 16,90Kč
Ochucenou vodu jsem teď neměla hodně dlouho, tak si po té dlouhé době dám a ochutnám. Mattoni je dobrá a tohle je novinka s příchutí tropického ovoce jako je například mango či maracuja.

Kand Jablečný ocet - 500ml, 49Kč
U této lahve jsem si původně myslela, že je to nějaký alkohol, no nic, je to ocet. Je vyroben biologickým kvašením zralých jablek. Ocet je vhodný třeba do salátů, případně se dá užívat jedna lžička denně s trochou vodu pro detoxikaci organismu. Já zůstanu raději u různých salátů. Octu nemám zrovna spotřebu, ale sem tam se hodí.

Nescafé 3in1 Frappé - 10 porcí, 57,90Kč
Nescafé 3v1 jsem pila naposled možná na základce, je ale fakt, že mamča pije do teď, ale mamča celkově má ráda i automatové břečky. Frappé by nemuselo být špatné, za mě jen škoda toho cukru, ten bych tam mít nemusela, ale pokud půjde trošku napěnit, tak v létě to bude třeba dobré osvěžení, uvidíme. Jedná se o limitku.

Enjoy Chips Pepper & Spring Onion- 40g, 33,90Kč
Ještě jsem nenarazila na zeleninové chipsy, které by mi chutnaly. V tomto případě dávám přednost klasickým. Třeba takové Tretter`s nemám vůbec ráda. Na tuhle značku jsem teda zvědavá, chipsy jsou bez mouky, dochucovadel, umělých barviv a konzervantů. Barevné jsou jen díky zelenině a na výběr je pět druhů.

Podravka Natur přísada do jídel - 75g, 19,90Kč
V boxu se nacházi pouze malé balení, jinak koupíte 150g. Podravka Natur obsahuje kurkumu, libeček, mořskou sůl a 480g zeleniny na 150g balení. Je bez éček a pouze z přírodních surovin. Podravku teda mám doma pořád, ale v poslední době jsem ji vůbec nepoužívala. Chce to s ní opatrně, obsahuje hodně soli a já jsem člověk, co solí minimálně. Ale jinak proti Podravce nic nemám, doma ji mám a sem tam se hodí.

Kikkoman sójová omáčka -150ml, 10,90Kč , 250ml, 139,90Kč
Vzorky sojovek mě strašně potěšily, příště klidně rovnou velké balení, prosím. Kikkoman je podle mě taková asi nejznámější značka, na kterou narazíte nejvíce. Několikrát jsem teď dělala smažené nudle, kam sojovka patří ve velkém, takže super. Je tu klasická sójovka, se snížením obsahem soli, citrusová a dokonce i bezlepková.

Frisco Mojito/Bellini - 330ml, 20,90Kč
Kolik Frisca jsem v mládí vypila. Dříve jsem nepila nic jiného, alkohol mi nechutnal a Frsico bylo to jediné, co jsem pila. Pak jsem přesedlala na víno a případně cidery jinačích značek. Tyhle novinky inspirované míchanými koktejly ale ochutnám strašně ráda a v boxu jsem z nich měla radost. Mojito v sobě nese samozřejmě tóny limetky a máty a Belliny naopak broskve a šumivého vína. Italské Bellini vůbec neznám, takže na to jsem hodně zvědavá.

Staropramen Cool Malina & Borůvka - 500ml, 19,90Kč
Pivo vůbec nepiju, nechutná mi a smrdí mi, avšak tahle ochucená mám ráda. Malina s bůrovkou zní super a už teď věřím, že to bude můj favorit.

Adriana Tradizionale Fusilli - 500g, 39,90Kč
Těstoviny jsem měla místo chleba, tady se ten obsah asi trošku lišil. Těstoviny ale super, rozhodně lepší jak chleba. Zatímco chléb nejím, těstovin bych se mohla užrat. Adrianu běžně kupuji, takže super, doplnění zásob.

Pedro Frujty Super želé ovoplátky - 50g, 14,90Kč
I bonbony byly kompenzace místo chleba a opět pro mě lepší varianta. Pedro mám ráda a objevuje se v boxu pravidelně.

Líbí se Vám obsah?
Zkoušeli jste nové Frisco?

17 komentářů:

  1. Nejvíc mě zaujali chipsy a nápoj Cool.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi druhá, u koho obsah na blogu vidím (můj mi převeze možná zítra manžel, který mi ho v Praze vyzvedával, nebo si na něj budu musetpočkat až do neděle). První dojem byl spíš rozpačitý, teď když čtu tvůj článek, tak mi to připadá celkem fajn. Jediné, co nevyužiju, je balík frappé, to u nás nikdo nepije.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba by nemuselo být ale špatné. Já nepiju tyhle v apod, ale ochutnám.

      Vymazat
  3. Až na ten Staropramen je obsah boxu velmi povedený. Taky bych byla spokojená.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se líbí i Staropramen, tyhle Cool mám docela ráda.

      Vymazat
  4. Ooo nové Frisco si koupím, děkuju za tipy na novinky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Spravila si mi veľkú chuť na Frisco. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  6. Taky box mám, točila jsem o něm video na YT. Já v boxu chleba měla...bohužel. Jeho cena je nesmyslná :-( Jinak se mi box moc líbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem opravdu ráda, že zrovna chleba jsem tam neměla :D

      Vymazat
  7. Tak toto musim už fakt niekedy vyskušat - tieto boxy. Zaujimavé produkty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to milé překvapení, i když ne vždy je vše využitelné.

      Vymazat
  8. Docela skvělý obsah, vše je využitelné :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  9. Taky mě obsah potěšil a také vždycky nemám přehled o tom, kdy má box vyjít :D
    Ta mattoni mi chutná, připomíná mi chutí multivitamínový džus a sojovku od tý značky mám ráda, chuťově je perfektní a používám sojovku docela často :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...