Garnier - Botanical Cream s růžovou vodou

Mám takový dojem, že květen se ponese v duchu péče o pleť, jelikož tu mám spoustu krémů, masek, ale i sér, o kterých jsem nepsala a přitom jsem u dna či dokonce už se válí v krabici se spotřebovanými produkty. Zrovna u té pleťovky si dávám docela načas s recenzemi a pokud mě netlačí termín, tak často píšu opravdu až ke konci produktu.

Krém od Garnier mám doma strašně dlouho a stejně tak dlouho je otevřen a já nebyla furt schopná ho dodělat. S krémem jsem totiž hodně bojovala a několikrát ho schovala a zas vytáhla, přiznávám také, že asi poslední tři použití jsem spotřebovala na nohy.

Líbí se mi, že Garnier jde v poslední době s dobou a čím dál tím více produktů má přirodnější složení. To je mi strašně sympatické a i díky tomu mě láká většina novinek. Navíc ty produkty fakt vypadají dobře a mají pozitivní recenze.

Tento krém obsahuje 96% přírodních složek, mezi nimi například bambucké máslo a květinovou vodu z damašské růže. Krém je určen pro suchou a citlivou pleť a právě růžová voda mě zaujala, jelikož ta je na citlivou pleť skvělá a mně moc vyhovuje.

Krém má chránit pleť před nepříznivými vlivy, hydratovat, dodat ji hebkost a zářivější vzhled. Nemusím vůni růží, ale tahle parfemace je jemná, nevtíravá. Krém je hodně lehoučký, působí na pleti velmi svěže. Dobře se roztírá, ihned se vstřebá a nezanechává mastný či lepivý film. V tomto směru uživatelsky příjemný.

Jak jsem psala výše, s krémem jsme měly ošem takový složitý vztah. Já jsem se na něj vrhla v době, kdy jsem měla pleť docela podrážděnou z alergie a říkala si, že by nemusel být špatný, ale přišlo mi, že to podráždění furt ne a ne polevit a že je pleť i taková napnutější a to vždy po použití krému, takže jsem ho zase na čas schovala.

Dostal druhou šanci a opět ta pleť nebyla komfortní a vlastně ani po třetí šanci. Jakmile mám pleť v naprostém pořádku, tak to docela jde, přesto mi přijde, že každodenní používání ji nesvědčí. Jakmile je pleť podrážděná, tak krém toho využije a z citlivé pleti se stává ještě citlivější.

Krém jsem po dlouhé době sice dopoužívala, ale zbytek už jsem dala na nohy, protože byl otevřen dlouho a nechtěla jsem zbytek schovávat. Dopoužívala, ale doporučit nemůžu a znovu bych ani nekoupila, není to bohužel krém, na který bych se mohla na 100% spolehnout.

Zkoušely jste něco z této řady?
Co říkáte na Garnier?

12 komentářů:

  1. Neskušala som ho, ani nič z tej rady myslím. Celkovo značku garnier akosi obchádzam - raz som od nich niečo mala, čo mi vobec nesadlo, tak odvtedy sa jej vyhybam. No možno jej dám ešte niekedy šancu, hlavne takýto skoro prirodný produkt. A pobavila si ma s tým, že zvyšok som dala na nohy - to ma ešte nikdy nenapadlo, ako využiť zvyšky krému, ked ho nechcem už dávat na tvár :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak aspoň jsem ušetřila. Taky se mi líbí, jak teď vyrábějí produkty s přírodnějším složením.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, je to určitě fajn. Třeba ta Bio řada mě hodně láká.

      Vymazat
  3. Občas si od Garnier koupím odličovač nebo čistící pleťový gel a ještě mám ráda jejich krém Aqua Bomb, jinak tuhle značku co se týče pleťovky moc nevyhledávám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lákají mě micelárky, ty bych určitě z odličováků ráda zkusila.

      Vymazat
  4. Od Garnier jsem ještě žádný krém na pleť nikdy nezkoušela a nijak mě nelákají.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám myslím v cestovní taštičce nějaký univerzální krém od Garnieru, který jsem od někoho dostala a tahám ho sebou na prodloužené víkendy nebo školení a mažu si s ním obličej a občas i ruce a nohy :). Na dva, tři dny je to OK (normálně univerzální krémy moc nemusím, většinou se mi na den zdají příliš těžké). Už budu pomalu u dna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud Ti sedí, tak třeba na víkend je to fajn, člověk toho nemusí aspoň tahat tunu.

      Vymazat
  6. Na krém jsem zrovna minulý týden koukala v Tetě. Značku používám stále raději, protože se mi líbí, že zlepšují a složení. Jak je přes 90% přírodních složek, tak neváhám :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...