Garnier - Vlasová péče Botanic Therapy Coco Milk & Macadamia

Opět se mi doma nashromáždilo hned několik vlasových produktů, které jsem nedávno začala používat a na které Vás určitě nemine recenze. Těšit se můžete na olejíčky, tužidla či nějakou tu tepelnou ochranu.

Dnes ovšem mrkneme na klasickou trojku v podobě šamponu, kondicionéru a masky. Řeč bude o řadě Botanic Therapy od Garnier, konkrétně o tolik oblíbené kokosové. Tahle řada je hodně chválená a oblíbená a já se na ní strašně těšila. Něco již mám spotřebováno, u dalšího se blížím ke konci, takže ideální čas na recenzi.

Šampon Coco Milk & Macadamia
Řada je určená pro suché a poškožené vlasy a obsahuje makadamiový a kokosový olej. Šampon slibuje vyživení a zjemnění vlasů, intenzivní hydrataci a regeneraci.

Má klasicky řídkou konzistenci, která výborně napění a vlasy příjemně provoní. Když jsem šampon z vlasů vymývala, kolikrát jsem musela přemýšlet, zda jsem používala vážně šampon a ne balzám, protože už po šamponu byly vlasy nádherně heboučké a jemné na dotek, nádhera.

Občas se mi stává, že šampony pro suché vlasy mi rychleji mastí vlasy, tady jsem vůbec problém neměla. V klidu jsem vydržela čtyři dny bez mytí a když bylo potřeba, tak i další den bez toho, aby kořínky byly ošklivě mastné a rozdělené do pramínků.

Vlasy po použití měly krásný objem, byly vzdušné, ale přitom ne rozlítané, nemastily se a pěkně se leskly.

Kondicionér Coco Milk & Macadamia
Kondicionér má usnadnit rozčesávání, chránit vlasy před poskožením a zároveň je hydratovat. Kondiconér je něco, bez čeho se neobejdu, případně ho nahradím maskou, ale jelikož mám hodně dlouhé vlasy, tak potřebuji něco, díky čemuž vlasy snadno rozčešu a to tenhle kousek splňuje.

Má hutnější texturu, která se do vlasů dobře aplikuje a vlasy pěkně zjemňuje a to bez toho, aby je zatěžoval. Sice se mi během dne více cuchají, ale s rozčesáním pak není problém.

Jinak vůně této řady je vážně moc povedená. Krásná kokosová vůně, ale ne moc výrazná, spíše zjemněná právě tím oříškem, takže ve výsledku nevoní tolik svěže a sladce jako klasický kokos, ale spíše tepleji.

Maska 3v1 Coco Milk & Macadamia
Maska má vlasy regenerovat, působit do hloubky vlasu a navracet jim krásu a vitalitu. Má rovnou tři způsoby použití a to buď jako klasická maska, kdy aplikujete na vlhké vlasy a necháte působit delší dobu, nebo aplikujete na suché před umytím a v poslední řadě nahradí kondicionér.

Já používala jako běžnou masku či tedy místo balzámu. Má strašně příjemnou hutnější texturu, která ve vlasech pěkně drží a nestejká. Vlasy vůbec nezatěžuje a po smytí jsou nádherně hebké, provoněné a hydratované.

Celou řadu za sebe můžu doporučit, vlasy mám jemné a vyhovala mi.

Používáte masky a balzámy?
Zkoušely jste řadu Botanic Therapy?

14 komentářů:

  1. Měla jsem ten kondicionér a celkem mi vyhovoval. Jen byl na mne příliš hustý - špatně se mi doloval z lahvičky, zvlášť když už ho tam bylo míň

    OdpovědětVymazat
  2. Z řady Botanic Therapy miluju variantu s ricinovým olejem, ta vůně je boží :) Tuhle jsem nezkoušela, ale jako milovnice kokosu bych asi měla :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle řadu jsem ještě nezkoušela, ale určitě to musím napravit, moc mně láká ta vůně a věřím, že budu taky spokojená:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Docela lákavá řada, zrovna mi dochází šampon :D
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Miluji kokos v kosmetice. S řadou sice zkušenost nemám, ale líbila by se mi.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem byla nadšená z balzámu, ale šampon mi bohužel hrozně mastil vlasy - a to je mám jinak příšerně suché.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda, mně nemastí vůbec, tak aspoň balzám sedí.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...