I Love... - Tělové máslo Strawberries & Cream

Od značky I Love... jsem měla snad loni tělový peeling s vůní marshmallow, který bohužel za mě byl obrovským zklamáním, vůně dokonalá, ale textura a účinky k ničemu. Ve stejné době jsem si kupovala ještě tělové máslo, na které konečně přišla řada.

Na výběr je hned několik variant jako třeba mango, maliny či citron a to vždy s nějakou další kombinací. Já si vybrala Jahody s krémem a byla jsem docela zvědavá na vůni, protože mi přijde, že udělat dobrou jahodovou parfemaci je poměrně obtížné.

Máslo má intenzivně vyživovat a zjemňovat, hloubkově hydratovat a dodat pokožce sametovou hebkost. Obsahuje například kokosový olej a bambucké máslo. Pokud Vás zajímá složení a dáte na něj, tak bohužel v něm najdete i nějaké ty parabeny.

Osobně mám másla moc ráda, dokonce raději než třeba mléka. Tohle máslo není tak hutné, jak bych asi očekávala. Spíše bych označila produkt za tělový krém, není tak lehký jako mléko, ale tu máslovou hutnost postrádá a spíše je máslo našlehanější.

Díky konzistenci se tedy nádherně roztírá a do pokožky se ihned vstřebává bez mastného pocitu či lepivého filmu, takže moc příjemný produkt. Hydratace také není vůbec špatná, pro hodně suchou pokožku by máslo nestačilo podle mě, ale jinak zanechávalo pokožku hebkou a nadprůměrná hydratace tam určitě je.

Velmi mile mě překvapila již zmiňovaná vůně. Vůně je slaďoučká, hodně slaďoučká, ale v dobrém slova smyslu. Je jemná, nevtíravá a jahody jsou zjemněné právě tím krémem, takže doslova cítíte ty jahody s krémem, takový jahodový jogurt.

Znáte značku?
Preferujete másla či mléka?

10 komentářů:

  1. Značku poznám, a aj ked preferujem telové mlieka, myslim, že toto by sa mi konzistenciou pááčilo, kedže pišeš, že nie je ako klasické maslo.
    A tá vona, no musi byt na zjedenie :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Textura je super, takže myslím, že by Ti vyhovovala :)

      Vymazat
  2. Značku znám, měla jsem dva tělové spreje a sprchový gel, všechno bylo moc fajn (a krásně voňavé), i tohle máslo by mně lákalo:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla jen peeling a byl k ničemu, ale určitě bych ráda ještě něco zkusila.

      Vymazat
  3. Já preferuju mléka. Tělové krémy moc v oblibě nemám a k máslům jsem se zatím nepropracovala :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám ráda obojí. Značku poznám, už dlouho mě láká, ale ještě jsem od nich nic neměla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. I love má nesmierne lahodne vyzerajúce produkty! Určite musí byť skvelé! ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...