Lip Smacker - Balzám na rty Unicorn Magic

Také máte doma miliardu balzámů na rty? Spoustu jich mám načatých, další spousta je zas ještě neotevřená a čeká na vyzkoušení. Jakmile jeden balzám spotřebuji, další dva ho nahradí. Je to věčný boj a věřím, že v tom nejsem sama.

Pamatuji dobu, kdy jsem strašně toužila po Lip Smacker, v té době ještě nebyly tolik dostupné a mám pocit, že i cena byla vyšší. To už dávno neplatí a doma mám hned několik kousků. V nabídce jsou různé ovocné příchutě, Coca-Cola, různé bonbonky, Disney či zvířátkové roztomilosti a já nemohla odolat jednorožci.

Balzámek je opravdu obrovská roztomilost. Pokud nemilujete ale jednorožce, můžete sehnat například pandu, králíka, kočičku a dokonce s těmito motivy i lesky na rty. U mě byl jednorožec jasná volba a co tak koukám, tak určo budu potřebovat i ten lesk.

Obsahuje například ricinový olej, který je navíc hned na první příčce, což je super, dále olej z pšeničných klíčků, výtažek ze stévie či sezamový olej. 

Balzám má moc příjemnou texturu, je měkkoučký, krásně po rtech klouže, ale zároveň se nerozblemcává a neláme. Vůně je úžasná, sladká dortíková vůně i chuť, no prostě mňam. Balzám je fialový, ale rty nezabarvuje, pouze jim dodá šťavnatost, ale ne vyloženě barvu.

Pro velmi suché a poškozené rty asi nebude, ale jinak je ta hydratace výborná. Rty jsou krásně vláčné, vyživené a bez šupinek. Jediné, co beru jako mínus, že rychle ubývá, používala jsem pár dní a dostala jsem se na půlku.

Máte rády Lip Smacker?
Slyšíte na roztomilá balení?

10 komentářů:

  1. Mne by asi roztomilé balení spíš odradilo - mám raději jednoduchá hladká balení. Jinak jsem teď nedávno spočítala, že mám rozdělaných 6 balení pomád na rty najednou :). A samozřejmě ještě pár neotevřených (ale kupodivu jich není za až tak moc).

    OdpovědětVymazat
  2. V tom boji nejsi sama, ale já už s tím ani nebojuji, je to spíš posedlost:-D Tenhle balzámek vypadá úžasně a určitě bych se nebránila ani té pandě, králíčkovi nebo kočičce a to i v lescích:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že některé bitvy jsou předem prohrané :D

      Vymazat
  3. Tak takéto zlaté balenie si človek asi kupi, aj ked má doma fakt 10 dalšich balzamov. Je síce taký detinsky, ale mily.

    OdpovědětVymazat
  4. Asi bych tomu obalu taky neodolala. :-) Líbí se mi jeho barvička. Jen škoda, že tak rychle mizí.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě také moc mrzí, teď jsem ho na chvilku schovala.

      Vymazat
  5. Mě by tento obal nenalákal :D Mě tyhle dětinské obaly už nebaví.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...