Nákupy a novinky za duben 2020

Téměř až do konce měsíce to vypadalo, že kosmetické novinky budou skromné a zastoupí je pouze jeden balíček. Udělala jsem ale větší objenávku na notino.cz a ještě čekám na pinkpandu, kde jsou ale delší doručovací lhůty, takže tu Vám ukážu až za květen.

Co se týče nákupů, tak od té doby, co je karanténa a já jsem dva měsíce doma, tak jsem utrácela až až. Kromě kosmetiky jsem objednávala ještě velikonoční kolekci Tchibo a neodolala jsem 50% slevě na Zootu. Už se vlastně těším do práce, kdy nebudu mít čas vysedávat na e-shopech, protože tohle je fakt hrůza. Očekávám tedy už jen jeden balíček a tím končím, teď už žádné nákupy.

Kosmetika
Nebýt tedy jedné objenávky, tak tu mám jen tři kousky. I tak toho ale není tolik, vlastně jen paletky z dekorativky jsou taková radost, zbytek nezbytnosti a doplnění zásob, takže vlastně super. No jo, jsem si ty nákupy vybrala jinde no.

Od holek z arome.cz mi tentokrát přišla jarní limitka od Manufaktury,  která je ve vůni jahoda a bezový květ. Rozhodně za pozornost stojí hydratační sorbet na pleť, to je velmi zajímavý produkt a celkově limitka voní jemně, decentně. Již se na blogu objevila recenze.

Na notino.cz jsem primárně kupovala dárky ke Dni matek, ty samozřejmě na fotce nejsou. Hodně jsem i toužila po paletkách Barry M z kolekce Wildlife, kde 20% jde na ohrožená zvířata. Od značky jsem ještě nic neměla, takže o to více se na ně těším. Na svoji citlivou pleť jsem brala sadu květinových vod od Purity Vision, též premiéra se značkou a měsíčkový krém od Weledy. Tužidlo Nivea do zásoby a ta velká balení jsou masky na vlasy od Kallos. Pleťové masky Korika byly dárek k nákup, což mě moc potěšilo. 

Oblečení a ostatní
Probíhala 50% sleva na Zootu, takže jsem neodolala, ale přiznávám, že jsem byla trošku zklamaná. Objednávala jsem prvně a vůbec nevěděla, co za velikosti, hlavně u šatů. Nosím XS-S, ale přes prsa mívám i M a podle rozměrů to odpovídalo právě M, takže jsem brala to a byla to chyba. Šaty obrovský, tyhle bílé si nechám zapošít, ale přijdou mi i docela průhledné, takže nakonec možná využiji jen na plavky na pláž. Druhé šaty adoptovala kamarádka, ty byly vyloženě obří a ještě mi nelichotila délka k mojí výšce.

Svetříky ale super, tam už jsem brala převážně S, jelikož kromě proužkovaného jsou všechny oversize a to mi i v XS bývá hodně velké, ale vršky mám ráda volnější. Mají 3/4 rukávy a fakt jsou parádní. Kor ten lososový a s perličkami jsem si hned zamilovala. 

Od vonných voscích od Marty jste si také už mohly na blogu přečíst, teda o první části. Aktuálně pálím další část, takže se opět budete moci těšit na článek. Tahle nabídka mě moc potěšila. Kosmetiku miluji, ale něco takového mi udělá také radost. Nádherně vypadají, mají různé tvary, barvy a ty vůně.  

Již loni jsem nad velikonoční kolekcí Tchibo slintala, hlavně nad talířky, kde byli zajíčci. Letos už jsem neodolala a lituji, že loni jsem je nakonec nekoupila, protože už jsem mohla mít pěknou sadu. Ty talířky jsou překrásný, to je taková nádhera. Ze stejné kolekce jsem ještě brala utěrky, ty má Tchibo moc fajn a prkénka. Navíc jsem přihodila dlouhé lžičky a vajíčka na větvičky. 

Jsem člověk, co se raduje z maličkostí a drobnost pro radost mi vždy udělá obrovskou radost. K Velikonocům jsem krom nějakých těch čokolád dostala i velikonoční svíčky a od sousedky dřevěné zajíčky, kteří hned šli na větvičky z břízy, které jsem měla doma jako dekoraci.

Jako poslední Vám musím ukázat tohohle krasavce, kterého jsem dostala k narozeninám. Kuchyňského robota jsem si přála už několik let od Ježíška a furt ne a ne ho pod stromečkem najít :D Nakonec se mi přání splnilo na narozeniny a já jsem z něj úplně nadšená, už žádné ruční zpracovávání těst. Přála jsem si Sencor, od kterého mám už pár věcí v kuchyni.

Také jste furt nakupovaly?
Co Vám udělalo radost?

14 komentářů:

  1. Já jsem za dobu karantény naopak nenakoupila (kromě jídla) skoro nic - ještě, že tyhle články s přehledem nákupů nedělám. Článek s potahem na žehlicí prkno, odličovacími tampony a barvou na vlasy by fakt byl "bomba" :D :D
    Z tvých novinek mne nejvíc zaujala sada o Manufaktury a pak ten robot. A líbí se mi docela i ty svetříky - klidně bych nějaký z nich brala (tedy z těch šedivých, protože růžová barva mi nesluší)

    OdpovědětVymazat
  2. Wau, krásne nákupy. Ten mixér ružový je krásny. Ja som si toho pokupila tiež dost za posledné obdobie, hlavne teda do domácnosti a kozmetiku a jednou z veci, z ktorých sa najviac teším je tyčový mixer tiež Sencor :-) A potom ešte aj novu žehličku. A najnovšie čakám na zápisnik Filofax - moj prvý :-)
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem nakupovala, do obchodů sice moc nelezu, ale zase to utratím přes e-shopy:-) Ten kuchyňský robot je peckovní, v růžové barvě, wow:-) Já si nejnověji udělala radost novým mobilem, ale narozdíl od kosmetiky nebo oblečení, kterých mám habaděj, už byl nový mobil potřeba.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mobil vždy nechávám fakt až když je opravdu třeba, špatně se mi se starým loučí :D

      Vymazat
  4. Jééé růžový robot je fakt skvělý :) Sencor značka je docela dobrá. :) Tchibo má tak pěknou kolekci jo, fakt krása. :) Pěkné kousky sis pořídila.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ten ružový mixér je skvelý. Ja som si dala tento mesiac pauzu od nakupovania, ale dnes už som si pozerala nejaké letná šatičky :)
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tá sada Purity Vision vyzerá skvelo :) A ten ružový robot - nádhera!
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  7. Kuchyňský robot je kouzelný :) Moc se mi líbí i velikonoční dekorace, mrzí mě, že tento rok jsem si kvůli nouzovému stavu žádnou novou dekoraci nepořídila.

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...