Random aneb duben 2020

Krásný 1.máj!
Budete dnes někde hledat rozkvetlou třešeň? Už jsem dva měsíce doma a ještě mě čekají dva týdny, do práce bych měla jít 18., to bude hodně těžký návrat. Najednou zas brzo vstávat, celý den zabitý, nic nebudu opět stíhat. V práci mi ale nabídli volný byt minimálně do léta v případě, že bych nechtěla dojíždět mhd, což je hrozně milý. Cestovat se nebojím, ale ta rouška, jako alergik ji špatně snáším, furt smrkám i normálně a vůbec nevím, jak to budu dávat při hodinové cestě.

Pomalu se vše ale vrací normálu, otevřeli se například zoo, takže už se dá jet na nějaký menší výlet úplně v pohodě...Pojďme ale k dubnu. V dubnu jsem slavila narozeniny. Už začátkem roku jsem tvrdila, že letos nechci žádnou velkou oslavu a asi zajdeme jen s kamarádkou si někam sednout. Za to rouhání jsem neměla ani možnost si zvolit, zda nakonec slavit chci či ne :D Oslavila jsem nakonec tedy s kamarádkou, kam jsem dojela a bylo to super. Viděly jsme se asi po dvou měsících, takže jsme pokecaly, popily a byly to úžasné narozeniny.

Těšila jsem se, jak si doma budu užívat pořádné líčení, na které v týdnu jinak nemám čas. Bohužel mě pořád trápí šílená alergie a oči mám jako bych dostala pěstí. Sem tam se to zlepší na nějaký den a zas znovu. Pákrát jsem se ale více nalíčila a učím se líčení i fotit a povím Vám, není to žádná sranda :D

Co by to bylo za měsíc, kdyby se něco nestalo, že. Barče se udělala docela velká boule na břiše, přestala žrát a byla taková celá malátná. Boule je pryč, zřejmě nějaký zánětlivý nádor. Byla ale statečná, po operaci ji bylo poměrně dobře na to, že měla rozřízlé celé břicho, takže se ji moc nelíbilo, že je držena doma pod dozorem. Jen ji to asi hodně bolelo, protože i při narovnávání obvazu se oháněla, což normálně nedělá. Takže obvaz se dal hned pryč a nepotřebovala ani límec, vážně moc statečná a hodná.

Jinak jsem zas pekla, vařila. Udělala jsem svoje první buchty a bože, to byla dobrota, mohla jsem se po nich utlouct. Vychytat ještě budu muset koblížky, ale také nebyly špatné.
Domácí housky / Hyacinty / Sushi

Marůdek

Lolík a velikonoční focení / Nosí Vám nadílku zajíček či slepice?

 Chip byl vyloženě nadšen :D / Svoboda :D

Pizza z Pizza na zavolanou / Buchty / Koblížky

Zas jak rybka

Zase narozeniny, sweet 28

Kamarádka pekla / Oslava doma

Fialové líčení / Když je třeba zdělat tvrdou bagetu a prošlou mozzarellu :D / Avotoust

Líčení na instagramu

Perlička a špenátové gnocchi / Mňam / Smažené rýžové nudle

Výprodej na rohliku :D / Kytička / Jsem dostala od bratra :D

Čarodějnice

Jak jste prožili duben Vy?
Co Vám udělalo radost?

10 komentářů:

  1. No v tento mesiac som mala aj ja narodeniny - žiadna oslava, nič, len doma s dieťaťom... ale hovorim si, že je to nepodstatne, aj tak by som nerobila nejaku super mega oslavu, hlavne je že sme zdravi.
    Velku noc som vobec nepreživala, neoslavovala, nemala som žiadnu vyzdobu, ani nič napečene. Prišlo mi to fakt zbytočne.
    Ale inak to bol fajn mesiac, dost aj pracovny, vela som porobila aj v domacnosti... proste stale čosi.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty buchty vypadají krásně a preclíky Flipz miluju.
    Vypadá to, že i přes karanténu sis duben parádně užila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já z celého měsíce byla jen týden v práci, takže mám doma uklizeno, umyté okna apod. :) Líčení se ti povedla. A ten dort vypadá skvěle. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, dodatečně přeji všechno nej, nej k nareninám ☺. Jakýkoli návrat po delší době je náročný, ale věřím, že všichni k sobě budeme ohleduplní a milí, abychom si tuto pandemickou situaci, co možná nejméně komplikovali ♥. Držím palce a s alergií to mám stejně....pa a pěkný víkend.

    OdpovědětVymazat
  5. Duben pro mne byl především docela slušný zápřah v home-office s občasným "výletem" do práce. O víkendech jsme byli na chalupě i na chatě (a jeden padl na práci z domova). Konečně u nás otevřeli domácí potřeby a nákupem měsíce je tedy potah na žehlicí prkno (starý už měl díru, která se při každém žehlení zvětšovala).

    A dodatečně všecho nej k narozeninám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To sis docela mákla, věřím, že takový homeoffice může být i náročnější, než být klasicky v práci.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...