Random aneb květen 2020

Krásný den!
Máme tu poslední květnový den, nebudu tedy zdržovat a rovnou mrkneme na shrnutí celého měsíce, ať co nejdříve započneme měsíc nový s novými recenzemi. V květnu jsem po dvou měsících zavítala opět do práce, čekala jsem trošku těžší návrat, ale překvapivě to docela jde a to možná z toho důvodu, že nemusím extrémně brzo vstávat. Vstávat v sedm, nebo v půl šesté, je celkem rozdíl.

V květnu se toho tolik nedělo, kvůli návratu do práce zas méně vařím a peču :D, ale jinak jsem ráda, že se vše začíná vracet pomalu do normálu, alespoň přiměřeného. Jsem nadšená, že se venku odložily roušky, jelikož já je hodně blbě snáším a vlastně i kvůli nim se vyhýbám mhd, protože v uzavřeném prostoru v nich nemůžu dýchat už vůbec a dělá se mi špatně.

Konečně mám zas hezké nehty, sice moje nehtařka odešla na mateřskou, ale vypadá to, že náhrada bude hodně šikovná a já budu spokojená, bála jsem se, že budu pracně zas hledat někoho, kdo mi sedne. Teď už jen oběhat doktory a kadeřnici :D

Co bylo ale vůbec v květnu nejlepší, tak jsme se konečně viděly s Kačí a Verčou a zas snad naběhneme na klasické setkávání alespoň jednou měsíčně. Zašly jsme do Cacao Prague a rovnou to zapily.
 Miluji šeřík / Zmrzlina / Gnocchi se sýrovou omáčkou

 Na ty jsem hodně pyšná :D / Nehty

 Divočina s paletkou Wildlife od Barry M / Krokety jsou slabost :D

 Carbonara / Šťouchané brambory se povedly / Kuskus

 Překvapivě moc dobré / Moje první koprovka

 Salátek / Nudle s kuřecím / Ovocné knedlíky

 Kokos / Můj první fotogenický burger :D / Cacao Prague

 Konečně <3

Jak jste prožili květen?
Navštívili jste už oblíbený podnik?

7 komentářů:

  1. Miluji krokety :D Skvělé fotky jako vždy.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem moc ráda, že už se všechno vrací do normálu! Zaplať pánbů. Tak snad to bude už jen a jen lepší :) A těším se na kafíčko!

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem už byla v našem oblíbeném podniku. Docela mi to chybělo a jsem ráda, že se vše postupně uvolňuje a roušky se venku můžou odložit. Taky přes ně obtížně dýchám a nechápu, jak v tom někdo dokáže vydržet celý pracovní den.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celý den bych nebyla schopná, stačí mi chvilka a je mi zle.

      Vymazat
  4. srdíčko, srdíčko :) juchůůů . Peti, Ty seš tak šikovná, jídla vypadají výborně. No na nehty půjdeš za chvilku zase že? :D letí to

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, ty seš zlatá, ale nevyvařuji nijak složitě, naopak :D Mně šíleně rychle rostou, kdyby tak ještě držely :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...