T: by Tetesept - Pěny a soli do koupele

Pokud jsem dřív do vany vlezla jednou za rok, bylo to hodně a dávala jsem jednoznačně přednost sprše. I teď z důvodu času je sprcha na prvním místě, avšak vanu jsem se naučila mít ráda a dopřávám si ji celkem pravidelně, kor pokud mám volno a stíhám ji.

Co ale nesmí ve vaně chybět, tak něco voňavého a knížka, bez toho mě vana nebaví. Vytáhla jsem v poslední době všechny zásoby koupelové kosmetiky a fakt si je užívám. Uplně se stydím, že o značce T: by Tetesept se budu zmiňovat až teď, produkty mám doma dlouho, ale jak říkám, té vaně jsem moc nedávala. T: by Tetesept je mladší, hravější a barevnější sestřička značky Tetesept.

Pěny do koupele
Pěnovou koupel Pro mě jsem si okamžitě zamilovala díky naprosto dokonalé vůni. Obsahuje jojobový olej a extrakt z fíkového mléka a právě ta kombinace je božská. Je to slaďoučké, ale ne vtíravě či nepříjemně, naopak. Taková teplá, hřejivá a fakt dokonalá. Fíky nemám ráda, ale tohle musíte očichat.

Verze Odpočinek je naopak květinová vůně s extraktem z Ylang-Ylang a mandlovým olejem. Též je vůně příjemná a myslím, že bude vonět i těm z Vás, co na květinové vůně úplně nejste. Já sama jsem si ji oblíbila.

Pěny neobsahují minerální oleje, silikony, ani parabeny. Vytvářejí bohatou a nadýchanou pěnu, je ale potřeba použít pěny více a počítat s tím, že ty největší bublinky docela rychle spadnou, avšak jemnější pěna pak zůstává až do konce koupele, což je u mě 30-45 minut. Pokožku nevysušují, ale zároveň nečekejte ani žádnou větší hydrataci.

Soli do koupele
Radši než pěny, mám soli a tyhle jsou skvělé, asi jedny z nejlepších, co jsem zatím měla a určitě mrknu po dalších vůních.  Mají roztomilé názvy jako Porce štěstí, Porce mazlení atd, takže moc hezké i jako dárek. Jinak já mám starší balení, teď už je koupíte v jiném a možná vlastně i hezčím obalu.

Porce štěstí je kombinací vanilky a broskve. Ta broskev jednoznačně převládá a je to vážně krásná šťavnatá vůně. Sůl obarví vodu do syté oranžové barvy. Porce lásky je naopak luxusní kombinace šampaňského a černého rybízu a ta mě hodně bavila, i voda byla super zbarvená do vínova.

Neobsahují konzervanty, alkalické mýdlo, parafíny, silikony ani minerální oleje. Ihned se rozpouštějí, takže nikde soli nedřou a přišlo mi, že pokožka je po nich i pěkně vláčná.

Jak často si dopřáváte vanu?
Máte raději pěny, nebo soli?

10 komentářů:

  1. V zimě skoro pořád, přes léto zase jedu jen sprchu, v mezidobí jak mně napadne. Ale miluji všechny možné pěny, soli, balistiky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těch serepetiček do koupele je fakt hodně, také mě baví :)

      Vymazat
  2. Měla jsem jenom soli do koupele a ty byli skvělé :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám raději pěny, ale od této značky jsem měla sůl a byla super.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Fuuuu, vaňa u mňa... ani neviem, kedy som si nejakú dopriala. Nechce sa mi... radšej sa vždy len rýchlo osprchujem a hotovo. Ale keby, tak určite uprednostním penu do kúpeľa :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta sprcha je rychlejší a praktičtější, o tom žádná, kdybych si musela vybrat, také preferuji sprchu.

      Vymazat
  5. Tak já ještě pořád výrazně preferuji sprchu. Vanu volím hlavně, když na mne něco leze a chci to vyhřát. Ale připomněla jsi mi, že už doma nemám nic do koupele, letitou pěnu jsem dodělala už před drahným časem. Takže bych si měla pro případ nouze něco pořídit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na nemoc je vana fajn, jakmile něco leze, nebo mám zimnici, tak se vana hodí.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...