Barry M - Řasenka Lash Vegas 2

Když se řekne Barry M, tak se mi vybaví ihned zelené rtěnky, které se na rtech zbarví podle Vašeho ph. Byl to před lety obrovský hit, pamatujete tuhle rtěnku? Přijde mi, že se značka začíná zas dostávat do podvědomí a produkty vypadají hodně lákavě.

Já si nedávno pořídila dvě paletky stínů a byla jsem moc ráda, když jsem v balíčku od #aromegirls objevila řasenku, alespoň toho vyzkouším více. Zatímco z paletek jsem ale nadšená, u řasenky to docela pokulhává a kámošky zřejmě nebudeme.

Začnu pozitivně a to balením, které se mi líbí, kombinace černé s růžovou a bílou je za mě super. Navíc to balení není plastové, ale kovové, takže působí luxusněji, řasenka je tím pádem ale poměrně těžká. Kartáček má klasický, žádný silikon a je ve tvaru přesýpacích hodin.

Řasenka slibuje maximální délku, neskutečný objem a obalení i těch nejkratších řas. Má hodně řídkou konzistenci a tady začíná ten největší kámen úrazu, šíleně se všude obtiskává, ta práce s ní je hrozně zdlouhavá, pracná a třeba po ránu na to nemám čas ani nervy.

Ta řasenka je fakt obtisklá všude, což se dá samožejmě opravit, ale ty výsledky bohužel za to ani pořádně nestojí. Vůbec nezahušťuje a co se týče délky, tak ta je minimální. Kvůli své řidší textuře bohužel docela i slepuje a má tendence zanechávat více barvy na řasách.

Co se týče spodních řas, tak to mi přijde hodně bída, slepí je a tím, jak zanechává více barvy, tak řasy poměrně padají a nenadzvednou se. Je potřeba poté vzít jinou sušší řasenku či štěteček a řasy ještě pročísnout, zbavit přebytku a trochu jim pomoci, aby nebyly tak spadlé.

Během dne ovšem řasenka drží na místě, zvládne menší slzení, nemaže se, neopadává, ale docílit s ní přijatelného líčení stojí opravdu hodně námahy.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Znáte Barry M?
Zkoušely jste něco?

10 komentářů:

  1. Znám, ale nic jsem zatím nezkoušela. Řasenka má hezký obal, ale nekoupila bych si ji, už jen proto, že teď mám nějaké smolné období, kdykoliv si koupím novou řasenku, tak mi vůbec nesedí, takže radši teď budu kupovat jen ty prověřené.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také teď nemám moc dobrou ruku na řasenky. Jedna svělá doklepává a adekvátní náhradu nemám.

      Vymazat
  2. Já se přiznám, že mne neuchvátil ani obal. A recenze ke koupi taky neláká. Ale díky za ni.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle neláká ani mě. Škoda, obal je pěkný.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Znám, moc se mi líbí jejich paletky. Tohle je ale velká škoda, moc se mi ale líbí obal - i tím, že je kovový. Škoda.
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
  5. Značku poznám, ale ještě jsem od ní nic neměla. Líbí se mi obal řasenky a to je asi tak všechno.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...