Bylineo - Krém na velmi citlivou pleť

Více jak před rokem jsem se poprvé seznámila s touto českou značkou a okamžitě mě uchvátila, hlavně z toho důvodu, že pleťové krémy mi krásně pomohly od ekzému. Bylineo nekoupíte pouze na e-shopu, ale téměř denně najdete stánek na nějakých farmářských trzích, kde jsem se osobně seznámila i s majiteli značky a o to více je mi značka sympatická, protože je vážně dělaná s láskou.

Minulý týden jsem dodělala krém na citlivou pleť a ještě Vás určitě nemine minimálně recenze na micelární masku a krém na pusy, které doma mám a používám.

Balení má Bylineo barevná, veselá a můžete vybírat z různých provedení a samozřejmě i velikostí, což je super například, když chcete teprve vyzkoušet a nechce se Vám hned kupovat 100ml. 30ml je tak akorát na vyzkoušení, sice chvilku vydržel, ale na druhou stranu zmizel rychle. Jinak krémy mají praktickou pumpičku, nikam nesáháte prsty a díky podtlaku (snad to říkám správně:D) vymáčknete krém do poslední kapky.

Hned na prvních příčkách najdete ve složení bambucké máslo, konopný olej, kukuřičný či kakaové máslo a avokádový olej. Je určen pro velmi citlivou pleť, kterou trápí zarudnutí a další problémy. Slibuje vyživení, regeneraci, hydrataci a ochranu pleti.

Krémy od Bylineo jsou za mě jedny z nejlepších, opravdu příjemné, nedráždivé a na citlivou pleť dokonalé. A i tenhle nezklamal. Má středně hutnou konzistenci, výborně se roztírá a do pleti se vstřebá bez pocitu mastnoty či lepivého filmu, vlastně o něm vůbec nevíte.

Zároveň ale moc dobře hydratuje. Používala jsem opět i na hodně podrážděnou pleť z alergie, kdy jsem měla silný ekzém a v podstatě vyžranou kůži kolem očí ze slzení a krém krásně pomáhal. Nevadil právě ani kolem očí, neštípal, jen hezky zklidňoval a vyživoval.

Vlastně mu nemám co vytknout, pokud bych si ale měla vybrat, tak bych sáhla spíše po klasickém Jenom krému a Nočním krému. Pokud ale nemáte až tak suchou pleť, tak tenhle bohatě stačí, předchozí dva zmiňované krémy mi přijdou výživnější.

Složení: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Butypospermum Parkii Butter, Polyglyceryl-3 Methyl Glucose Distearate, Cannabis Sativa Seed Oil, Zea Mays Germ Oil, Theobroma Cacao Butter, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Persea Gratissima Oil, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Peat Extract, Bidens Tripartita Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Centella Asiatica Stem Extract, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Salvia Officinalis Stem Extract, Sophora Japonica Flower Extract, Panthenol, Pleurotus Ostreatus Extract, Tocopheryl Acetate, Simmondsia Chinensis Oil, Cera Alba, Urea, Potassium Sorbate, Ascorbic Acid, Xanthan Gum, Lactic Acid, CholeCalciferol, Lysozym, Rosa Damascena Oil, Citronellol*, Geraniol*, Eugenol*, Linalool*. *součásti přírodního esenciálního oleje

Moc děkuji Bylineo za poskytnutí produktu k recenzi. 

Znáte Bylineo?
Co by Vás lákalo vyzkoušet?

8 komentářů:

  1. Značku znám jen z doslechu, ale musím to napravit, líbí se mi, že je to česká přírodní značka:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Značka mi něco říká, ale nemám od ní nic vyzkoušeného. Líbí se mi, že má pumpičkový aplikátor a celkově to vypadá na příjemný krém.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Krém podle recenze vypadá zajímavě. Já tuhle značku neznám.

    OdpovědětVymazat
  4. Značku znám, ale nic jsem nezkoušela. Krém vypadá dobře.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...