Elina - Šumivá koupel Makronky

Ač oficiálně již začalo léto, tak až na nějaké výjimky to venku tak úplně nevypadá. Příští týden mám dokonce dovču a na bazén asi budu pouze koukat z okna. Zatím jsem tedy neschovala produkty do koupele a naopak si vanu stále užívám.

Poslední tři koupele mi dělala společnost značka Elina a sada šumivých makronek, na které jsem se hodně těšila. Makronky miluji, takže tenhle dáreček, když jsem ho dostala, mě moc potěšil.

Sada obsahuje tři makronky, v nabídce ještě růžová varianta a stojí kolem šedesáti korun. Jako dárek to vypadá hezky a jen tak pro radost si to za ty peníze asi také koupíte, ale bohužel makronky mě hodně zklamaly.

Po vhození do vody se téměř nic neděje, lehoučce to šumí, ale tak decentně, že to ani není pořádně vidět. Vodu to vůbec neobarví a ani neprovoní. Makronky voní jen při čichnutí, kdy jsou cítit čistě, tak jakoby mýdlově, no prostě žádná sláva.

Když se makronka rozpadne, tak trošku šumění vnímáte, když ležíte ve vaně, jelikož to chvílemi sem tam někde zalochtá. Ta prostřední růžová část se rozpouští špatně a většinou ji ke konci vany splachuji. Jak jsem se na makronky těšila, tak žádnou parádu ve vodě neudělaly.

Máte rády šumivky?
Zaujaly by Vás makronky?

12 komentářů:

  1. Makronky zbožňuji, ale je dobře vědět, že ne všechno makronkové za to stojí. Ale včera jsem si koupila jelení lůj od Reginy v příchuti Makronka, musela jsem mít:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Já šumivky do vany vůbec nepoužívám. I když vanu máme, tak se sprchuji.

    OdpovědětVymazat
  3. Hmm, tak to nedopadlo moc dobře. Ale tak co. Nedá se nic dělat. My vanu sice máme, ale já se vodě nerada louhuju. Ani nevím proč. Nějak nevím, co tam dělat. Nejsem sice eko bio, ale přijde mi, že pro tu chvilku zábavy je té vody až moc vyplácané. Ale vím, že kamarádky to milují, tak nechápu, co je semnou jinak :DD.

    Verča ze Ztracena v Praze | JEDNODUCHÁ ZDRAVÁ RYCHLÁ VEČEŘE. HOTOVÁ DO PÁR MINUT🍜! I RECEPT

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se naučila na vanu teprve tak začátkem roku. Jen tak mě taky nebaví, ale beru si tam knihu a to je super. Jinak já i během srchování spotřebuji hodně, takže ten rozdíl je už minimální :D

      Vymazat
  4. Ty jsou roztomilé, šumivky všeho druhu zbožňuji :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Na první pohled vypadají dobře, takže je to fakt škoda.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...