Maybelline - Matující pudr Fit Me! Matte + Poreless

Po skončení karantény a po návratu do práce po dvou měsících volna, jsem se zas pustila do pořádného líčení, hlavně teda i z toho důvodu, že mě předtím trápila silná alergie, ekzém a líčení nepřicházelo v úvahu. Mám ale teď spoustu dekorativky, která čeká na vyzkoušení, tak snad se tu teď bude objevovat častěji.

O pudrech moc nepíšu, objeví se tu jen sem tam nějaký, mně totiž vždy pudr vydrží šíleně dlouho. Nemám mastnou pleť, vůbec se nelesknu, takže velkou spotřebu nemám, zapudruji ráno make-up a tím to pro mě končí.

Tento kompaktní pudr má krýt nedokonalosti, pohlcovat mastnotu a zabránit lesku. Slibuje splynutí s pletí a přirozený vzhled, neucpávání pórů a dlouhotrvající výdrž, která je navíc odolná vůči otěru. Je vhodný především pro mastnou a problematickou pleť, ale nemá s ním problém tedy ani moje suchá.

Pudr je barevný, což já mám raději než transparentní. Odstín mám 115 Ivory, je světlounký a do žluta, ale přijde mi, že se odstínem docela přizpůsobí, protože jsem ho používala celoročně a nemám s ním problém ani v zimě, kdy jsem světlá a ani v létě, kdy jsem naopak byla opálená.

Je jemně namletý, není potřeba vůbec do pudru rýpat, aby povolil, krásně se na štětec nanese. Lehce práší, ale není to vůbec nic hrozného, uživatelsky je takhle moc příjemný.

Co se týče zmatnění, to moc posoudit nemůžu, opravdu se vůbec nelesknu, ale korektor a make-up fixuje super a co hlavně oceňuji, že nevysušuje a nezalézá do vrásek. Jediné, co beru jako mínus, že ne úplně na té pleti splyne, má tendence jakoby vytvářet menší masku, takže to chce opatrně, případně stříknout nějakým fixátorem či pleťovou vodou, aby si vše sedlo.

Jaké preferujete pudry?
Zkoušely jste tento?

6 komentářů:

  1. Tenhle jsem neměla, ale mám mastnou pleť a pudry jsou moji nerozluční kamarádi, musím je tahat všude sebou a několikrát denně se přepudrovávat.

    OdpovědětVymazat
  2. Já když si koupím pudr, tak už jedině transparentní. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...