Nákupy a novinky za květen 2020

Během doby, co jsem byla doma, jsem furt nakupovala online, šílený. Fakt doufám, že teď už tolik času na vysedávání po e-shopech nebude a když se dívám na tu hromadu novinek, tak opravdu už nic nakupovat nesmím.

Jediné, co bych asi ještě chtěla, tak nějaké oblečení na léto - šaty, kraťasy, topy...Utrácela jsem za kosmetiku, knížky, něco málo z oblečení a také mi přišlo několik PR balíčků a ještě jsem dostala dárečky k dubnovým narozeninám. Květen je fakt bohatý měsíce.

Kosmetika
Tohle je největší hromada za poslední dobu a zastoupení tu mám snad od všeho - tělová péče, pleťovka, něco na vlasy a nemálo dekorativky. Ta dekorativka je vždy nejděsivější i v tom nejmenším počtu, péče se spotřebovává, u dekorativky, no známe to...

Začnu nákupy, kde jsem objednávala zas na pinkpanda.cz. Chtěla jsem nové štětce, ty jsem fakt potřebovala jako sůl a sáhla jsem rovnou po dvou sadách Real Techniques, což je značka, která dělá dokonalé štětce. Kromě sad jsem ještě vzala houbičku, na kterou jsem četla docela pochvalné recenze a z levnější kategorie štětec Essence, ty jsou za mě též fajn.

Používám gel na obočí od Benefitu a říkala jsem si, že bych ráda zkusila levnější drogerku, takže na zkoušku jsem vzala Catrice a Essence. K nákupu zas byla Mystery Bag zdarma, což je super, ale já prostě na ty obsahy nemám štěstí. Paletka Revolution je nádherná, ale řasy nevyužiji a tělové cosi se shimmerem, no, nádherně voní a možná v létě využiji, ale zázrak to není.

Miluji vůni bílé čokolády a konečně jsem narazila v DM na sprchový gel s touto vůní a v Tescu byla sleva na docela dost kosmetiky a též na šampon L`Oréal Elseve z řady Color Vive, ze které mám již doma balzám a masku, takže super a začínám používat. Elseve jsem dlouho neměla, tak jsem zvědavá. 

Přesouváme se na PR balíčky a opět tu mám jako každý měsíc arome.cz, kde měla být dekorativka, ale tu zastupuje pouze jedna řasenka od Barry M s názvem Lash Vegas 2, řasenka mi nesedí, ale počkejte si na recenzi. Naopak Nivea Detox 3v1 je překvapivě super i na moji suchou pleť a jako další novinka tu je bronzující tělové mléko Q10. 

Astrid většinou dělá setkání, která vzhledem k situaci nejsou tolik možná, takže domu mi dorazil balíček s opalovací péčí, která obsahuje hned několik novinek. Opalovací mléko pro celou rodinu OF50, suchý olej s kokosovým olejem OF20, mléko ve spreji OF30 vhodné na sport, detoxikační pleťový krém na opalování OF30 a nechybí ani péče po opalování v podobě gelu s aloe vera. A než chytíte přirozenou barvičku ze sluníčka, tak by Vás mohla zaujmout samoopalovací pěna. Balíček přišel s čersvým kokosem, bambusovým brčkem a kosmetickou taštičkou, krása. Moc děkuji. Jinak plánuji soutěž s opalováky.

Neskutečně mě potěšilo Yves Rocher, za balíček strašně moc děkuji Adriance, tohle je úplně snová spolupráce a přišla mi krabice plná novinek, to je taková nádhera. Mám tu jarní limitku Hello Printemps, která nádherně voní po černém rybízu a rebarboře. Nová jsou i malá balení vlasových masek či rozjasňovače v tyčince. V balíčku jsem našla také nové laky na nehty Go Green, které půjdou do soutěže.

Od Veru s Kačí jsem dostala ještě dárečky k narozeninám a je vidět, že mě holky opravdu znají, kosmetika prostě nikdy neurazí. Dostala jsem voňavou Baleu, rozkošný balzámek s kočičkou, rtěnku Revlon v božím odstínu či čistič na štětce, ten se hodí :D Se značkou Manhattan mám nulové zkušenosti, takže jsem na paletku zvědavá a též na masky Korika, hlavně na tu na dekolt. 

U Žanet jsem vyhrála tenhle balíček, kde se přiznám, že jsem strašně toužila po tvářence Clinique, nad kterou slintám už dlouho. Je nádherná, už samoté balení je rozkošné, takže z výhry jsem měla velkou radost.

Ostatní
Další dáreček k narozeninám, který se ke mně dostal trochu se zpožděním, ale čekání se vyplatilo. I tady je vidět, že mě daný člověk zná, protože peněženká je krásná, hlavně ta barvička je úplně dokonalá. 

Když se otevřely obchoďáky, tak jsem viděla, že jsou všude slevy, proto jsem zašla aspoň do našeho menšího, ale bohužel teda nic moc. Nakoupila jsem dětem a pro sebe vzala spodní prádlo. U nás je bohužel docela malý New Yorker, takže výběr menší a docela probraný, ale kalhotky za 29Kč, pecka, podprsenka asi stovku. Ponožky jsou z H&M, kde máte 3 za cenu dvou a když jsem viděla corgiho, tak nebylo o čem. 

Byly jste už na nákupech?
Co jste si pořídily z kosmetiky?

19 komentářů:

  1. Ahoj,
    já jsem pink pandě odolala, ale za to jsem nakupovala všude jinde a mám toho pořádnou kupu. Můžeš se mrknout u mě na blogu - http://ciculka.cz/nakupy-a-novinky-kveten-2020/. Štětce od Real Techniques jsem si taky pořídila a jsem na ně moc zvědavá:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně, do drogerií a obchodů jsem skoro nelezla, ale zase jsem ty peníze rozkutálela on-line:-D Nejvíc se mi líbí nákupy z pinkpandy, tam jsem taky nakupovala-závislost:-D, pak balíček od Astrid a Yves Rocher, dárečky a samozřejmě spodní prádlo, na krásném spodním prádle taky ulítávám:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naštěstí už teď nebude tolik čas na online nakupování, musí to přestat :D

      Vymazat
  3. Ten mystery bag byl opravdu slabý, za to ta paletka se mi taky líbí. Zajímalo by mě, jaké jsou ty nové laky na nehty od YR.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Odpadnem, koľko tu toho máš :D Ja som strašný úchyl na ponožky, takže tie veľmi oceňujem <3 ale najviac ma zaujali štetce od Real Techniques, lebo rada by som si od nich niečo ďalšie kúpila. Mám rovnaký beauty blender ako ty a je fakt super.
    Nicol z World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bez rozkošných ponožek by to nešlo, normální snad ani nemám :D

      Vymazat
  5. pecka, nádhera Peti :D Jéé peněženka je nádherná, taková barva se jen tak nevidí. No tak ty ponožky s pejskem - nejvíc boží, doufám, že Ti to vyjde a pak si uděláš nějakou super fotku :D clinique tvářenka vypadá dokonale a taky samozřejmě se mi líbí štětce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peněženka má fakt krásnou barvičku. S pejskem to určitě nebude hned, ale snad někdy... :)

      Vymazat
  6. Pěkná hromada. Já nakupovala jen v kamenných drogériích a jen to, co jsem fakt potřebovala, takže toho moc nebylo. Novou peněženku bych ale potřebovala pomalu taky...

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to je teda riadna kopa noviniek. Ja som tiež nakupovala po eshopoh, ale takto vela teda nie :-D
    Inak zatial som ešte nebola na žiadnych nákupoch, ale chystám sa..

    OdpovědětVymazat
  8. Já ještě na nákupech nebyla, ale příští týden mám v plánu jít do Pepca. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  9. Real techn.ma fakt dobre stetce..a hubka je pre mna top stale dookola kupujem ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Jeee, až teď na to koukám. Děkujuuu <3

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...