Nivea - Detoxikační jílový čisticí krém Urban Skin 3v1

Nivea se tu objevuje v poslední době často a to hlavně díky holkám z #aromegirls, které poměrně často v balíčkách posílají novinky této značky. Co se týče Nivei, tak něco mi sedí, něco už jsem musela dokonce poslat dále, ale ve výsledku je to oblíbená značka a novinky ráda zkouším.

Řada Urban Skin je určená pro pleť, která je denně vystavená životu ve městě, kde je samozřejmě spousta prachu, smogu a dalších nečistot. Když jsem na testování v krabičce objevila tenhle jílový čisticí krém, tak jsem měla trošku obavy a přiznávám, že jsem čekala, jak ho po jednom/dvou použití pošlu o dům dál, jelikož moji suché a velmi citlivé pleti nebude sedět.

Tento krém má rovnou tři způsoby použití a to buď jako čistící krém, kterým odstraníte make-up a nečistoty, ve druhém případě poslouží jako peeling odstraňující odumřelé buňky a poslední možnost je maska, kdy necháte nějakou dobu působit a poté opláchnete.

Krém obsahuje černou rýži, přírodní jíl a výtažky ze zeleného čaje. Má uvolňovat póry, zmatňovat, vyhlazovat, působit protizánětlivě a díky zelenému čaji osvěžovat a předcházet stárnutí pleti.

Sice je určen pro pleť ve městě, ale díky tomu, co slibuje a vlastně i díky jílu, působí spíše jako produkt pro mastnou či smíšenou pleť, takže opravdu jsem se na něj vrhla opatrně a trochu se skepsí. Já jsem ale naprosto nadšená, tohle je vážně skvělý produkt a mojí citlivé pleti neškodí ani v nejmenším.

To 3v1 mi překvapivě přijde také fajn, až na ten peeling, jinak funguje skvěle, takže ideální i třeba na cestování, kdy nechcete tahat od všeho něco, vezmete jen tuhle tubu.

Konzistencí je to takové krémové bahníčko, které se dobře aplikuje, z pleti nestejká, ale zároveň jde moc dobře smýt, což oceňuji. Používám denně na odstranění make-upu a paráda, z pleti jde všechno dolu a nezanechává žádné zbytky. Jako peeling mi přijde hodně slaboučký, obsahuje větší částečky, které jsou navíc kulaté, takže vůbec nehrozí, že by poškrábaly. Pokud jste na jemné peelingy či nepoužíváte vůbec, tak budete spokojené.

Co se týče masky, tak nanesu a nechám působit klidně i dvacet minut a poté smyju. Působí svěže, což bude super i na léto. Pleť je pak nádherně heboučká, fakt jako neskutečně hladká, jemná a rozzářenější. Ani trošku nevysušuje, pleť mě po něm nepne, opravdu mojí pleti sedí dokonale.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Používáte jílové produkty?
Znáte řadu Urban Skin?

8 komentářů:

  1. Já na tyhle produkty více v jednom moc neslyším, ale tady u tohoto udělám vyjímku, dost mně láká:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám jílové produkty moc ráda a tohle vypadá fakt skvěle.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Já jílové produkty nepoužívám a přiznám se, že nemám moc v lésce produkty x v 1 (myslím si, že je to pak vždycky na úkor jednotlivých funkcí). ale tovje recenze zní hodně nadšeně...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem to nečekala, ale vyhovuje mi, minimálně jako čisticí krém a maska je super.

      Vymazat
  4. Jílové produkty u mě vedou. :) A tahle maska vypadá lákavě.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...