Nivea - Zpevňující tónovací tělové mléko Q10

Krásnou sobotu!
Přede mnou je týden volna, i když tedy jeden den si zřejmě do práce odskočím, ale jinak se těším na odpočinek, poklidná rána a doufám, že bude i pěkné počasí a ne jako loni, kdy teplo bylo jen ty dny, kdy jsem chodila do práce a jakmile jsem byla doma, tak bylo hnusně.

Než v létě vytáhnu kraťasy a odhalím nožky, tak se jim snažím dodat trošku barvy alespoň pomocí nějakého samoopalováku. Kromě klasických samoopalováků nabízí pár firem i tónovací tělová mléka, která by pokožce měla také dodat bronzový vzhled. Já kdysi zkoušela Dove a efekt bohužel nula, takže jsem byla zvědavá na nové tónovací mléko od Nivei.

Asi není nutné říkat, že i když mléko slibuje po deseti dnech používání zpevněnou pokožku, tak samozřejmě nic takového čekat nebudeme, protože celulitidy nás rozhodně nezbaví žádné mléko. Kdyby ano, tak všechny máme dokonale pevný zadek bez ďolíčků :D

Čemu se dá ale už věřit, tak jemnější a hebčí pokožce, hydrataci a opálenějšímu vzhledu. Co mě zaujalo, že mléko má velké 400ml balení, takže docela vydrží.

Mléko je lehoučké, konzistencí moc příjemné. Dobře se roztírá a vstřebává se v podstatě ihned bez jakéhokoliv mastného či lepivého filmu. Navíc hezky voní, rozhodně nemá klasický odér samoopalováku. Po použití je potřeba si umýt ruce.

Hezky hydratuje, ta výživa pokožky je super, ale stejně jako u Dove, tak ani tady jsem si žádného opálení nevšimla a to ani při každodenním použití. Věřím ale tomu, že kdybych si neumyla ruce, tak je mám pěkně flekaté a tam barva chytne, ale jinak je to za mě klasické tělové mléko.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktů k recenzi. 

Zkoušely jste mléko?
Používáte tónovací produkty?

13 komentářů:

  1. Zrovna jsem včera poprvé vyzkoušela tónující tělové mléko Zijaja. ☺

    OdpovědětVymazat
  2. Že bych věřila na zpevnění a ještě za 10dní se říct nedá, ale že nedodává barvu by mi vadilo..Ještě, že už jsem letos stihla chytnout nějakou od sluníčka:-D

    OdpovědětVymazat
  3. Mám ráda tyhle velké balení. Jen škoda, že nedodává žádnou barvičku.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tohle asi mít nemusím - díky za recenzi, aspoň jsi mi ušetřila váhání, jestli si nějaké takové mléko pořídit. Počkám na sluníčko :)

    OdpovědětVymazat
  5. Heleď, prej je nejlepší věc na samoopalování krém od Ziaja. Slyšela jsem na to hrozně moc chvály z různých fór, skupin a blogů. Já se chystám si mléko pořídit :). V létě prostě opálený nohy vypadají líp, nedá se nic dělat😁.

    Verča ze Ztracena v Praze | KDYŽ SI ZAMILUJETE KABELKU A DŽÍNY... | OOTD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu Ziaju jsem měla a mléko bylo pěkně hydratační, vonělo, ale opálení na mě bylo decentní, ocenila bych krapet výraznější :)

      Vymazat
    2. Ono možná záleží, jestli jsi bílá jak stěna nebo přirozeně opálená. Já jsem dost stěnovitá. Ale vyzkoušeno nemám :(. Jinak já používám samoopalovací pěnu z Lidlu, kterou tam prodávali snad před 2 lety. A dobrá :D.

      Vymazat
  6. Škoda, že nedodává žádnou barvu. :) Ani mě moc nezaujalo. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...