Pantene - Tužidlo a sprej na vlasy

Po víc jak půl roce jsem minulý týden zavítala zas ke kadeřnici a strašně se na návštěvu těšila, ani ne tak kvůli stříhání, jako spíš kvůli barvě, jelikož barvy z drogerky mi na vlasy už vůbec nechytají a je to šílená divočina s nimi, vypadám jak zebra. Samozřejmě jsem si ale nechala i konečky lehce střihnout, jsem ovšem ráda, že jsem našla kadeřnici, která nechce moje dlouhé vlasy zkracovat a sama bere opravdu co nejmíň to jde.

Co se týče péče, tak náročná nejsem. Používám drogerku a nepřijde mi, že by s tím vlasy měly problém. Tentokrát tu mám značku Pantene, od které jsem měla i nějaké ty šampony a byly fajn, tak tentokrát jsem zkusila tužidlo a sérum což je takový kondicionér ve spreji.

Sprej na vlasy Intentisve Repair
Sprej slouží k okamžité obnově a regeneraci vlasů. Vlasy mají být po použití hebké, silné a chráněné před běžnou úpravou vlasů. Sprej se neoplachuje a vlasy by díky němu měly jít snadněji rozčesat.

Ten sprej je úplně úžasný, já si ho strašně zamilovala a to i díky všestrannému použití. Dá se aplikovat jak na suché, tak mokré vlasy. Aplikuji například jen na konečky, na celou délku pro osvěžení či ochranu před teplem. Obsahuje dvě složky, takže před použitím je potřeba protřepat.

Líbí se mi, že střička má skvělý rozptyl, takže i když stříkám do suchých vlasů, tak po použití nejsou mokré, pěkně se do nich vstřebá. Vlasy vůbec nezatěžuje, neslepuje, je to uživatelsky velmi příjemný sprej. Vlasy jsou po použití lesklejší, příjemně osvěžené a voňavé. Pokud se Vám cuchají, tak skvěle pomáhá s rozčesáváním.

Tužidlo na vlasy Volume
Tužidlo je něco, bez čeho se zvládám obejít, ale zas na druhou stranu jsem raději, kdy jedno doma mám a mám možnost po něm sáhnout. Používám hlavně na patku, která díky tužidlu lépe spolupracuje.

Tohle tužidlo vytváří úplně lehoučkou, nadýchanou pěnu, která vlasy neslepuje a opravdu se mi pak s těmi vlasy lépe pracuje a jsou rozhodně nadýchanější. Stejně jako sprej, tak i tužidlo hezky voní, je to taková klasická Pantene vůně.

Používám jak do suchých, tak i do mokrých vlasů, jak mi to zrovna vyjde a absolutně žádný problém. Nemastí, jen pěkně podpoří objem vlasů.

Používáte tužidla?
Sedí Vám Pantene?

8 komentářů:

  1. Tužidla nepoužívám vůbec a od Pantene si kupuji jen jejich šampon Aqua Light, ten mým vlasům sedí hodně.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, na sprej jsem slyšela chválu, tužidlo nepoužívám, takže se ráda podívám ☺

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujaly mne oba produkty, asi se po nich podívám...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...