Rimmel - Samoopalovací pěna Sun Shimmer Self Tan

Sice jsem o samoopalování psala v sobotu, ale protože téma je to docela aktuální a plánuji během léta ještě minimálně jednu recenzi na samoopalovák, tak si ji dáme i dneska. Zatímco minulý článek pojednával o tónovacím mléku, tak dnes to bude o samoopalovací pěně.

Vůbec jsem netušila, že Rimmel dělá samoopalováky a v nabídce jich je dokonce více. Já loni narazila na tuhle pěnu a četla na ní několik doporučení, takže jsem byla hodně zvědavá. Pěnu jsem již spotřebovala a tak je nejvyšší čas o ní něco napsat.

Pěnu jsem kdysi jednu měla a to od značky Lirene, přišla mi skvělá, nejen že hezky opalovala, ale i nádherně hydratovala. Hodně nadějí jsem tedy vkládala i do této, ale rozpaky přišly hned na začátku.

Má vytvářet sametově matný odstín, který vydrží až jeden týden a vidět je již po jedné hodině od aplikace. Pěna je hodně lehoučká a jemná, v podstatě ihned padá a určitě doporučuji použít menší množství, nevytlačit pěnu na celé to pumpnutí, ale po částech, ať stíháte roztírat. Ono ač se to nezdá, tak i malý bobek pěny docela pěkně rozetřete na větší plochu těla.

Co mě hodně zarazilo, že pěna je černá, čehož jsem se hned na začátek lekla a už tady začaly právě ty rozpaky. Ta černá pěna ihned barví dlaně, chce to pak opravdu pořádně umýt a když jsem měla i světlejší nehty, tak to docela schytaly. Na oblečení ale nechytá.

Opálení vytváří hezky přirozené, nic oranžového a ani vyloženě decentního, takže v tomhle směru bych byla spokojená. Bohužel ale blbě chytá, takže žádné rovnoměrné opálení se nekoná, nohy pokaždé flekaté, půlka lýtka opálená, druhá vůbec.

Ten týden i vydrží, ale neztrácí se tak, že by opálení postupně bledlo, ale barva se začne drolit. No prostě tragédie, pak nezbývá než pořádně opeelingovat a vydrhnout. Takže výsledek? Spousta much, tohle se nepovedlo a na trhu je spousta lepších samoopalováků.

Zkoušely jste Rimmel samoopalováky?
Jakou značku doporučíte?

15 komentářů:

  1. Tak tento je dost na nic :) Já bych taky potřebovala nějaký samoopalovák, protože moje nohy jsou bílé jak stěna :D
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Samoopalovací pěnu jsem nikdy neměla, jen mléka a i s těmi jsem kolikrát byla strakatá, natož s touhle pěnou:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pěnu má fajn Lirene, ale s mlékama je asi lepší práce.

      Vymazat
  3. Moc tyhle produkty nepoužívám. Černé barvy bych se taky lekla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Více jsem se je naučila používat tak před rokem, abych chytla barvu, než se opálím.

      Vymazat
  4. Já asi zůstanu u toho, co pochytám od sluníčka - do experimentů s pěnami a mléky se mi nechce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se vždy lehce opálím na hřišti s dětmi, ale to převážně ramena a nohy se snažím dohnat takhle, než mám čas se fakt opálit.

      Vymazat
  5. Ty jo, tak to je divný. Ale mně se osvědčilo se vypeelingovat, namazat se celá krémem a až pak nanášet. Aspoň u těch, které víc opalují. Používám pěnu z Lidlu (je stará asi dva roky 😂) a tu se snažím používat přesně takhle, protože jinak jsem flekatá.

    Mimochodem zrovna teď jsem se namazala tím samoopalovákem od Ziaji. To jsem vlastně psala už v minulém komentáři. Tak uvidím, jak to dopadne.

    Mam krém od Dove, ten je taky super. Určitě doporučuju :).

    Verča ze Ztracena v Praze | KDYŽ SI ZAMILUJETE KABELKU A DŽÍNY... | OOTD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky peelinguju a Dove mi nedělal nic stejně jako Nivea :D Za mě asi zatím nejlepší Manufaktura a pěna Lirene.

      Vymazat
    2. Ty jo, holka. Tak to jsi asi hodně tmavá. Ačkoliv na fotkách to tak zas moc nevypadá. Ale mně chytne asi vše. Tu Ziaju jsem si na nohy namazala 2x (po dvou hodinách jsme si řekla, že se nebudu upejpat😂) a jsem spokojená.

      A Lirene má něco samoopalovacího? To jsem netušila, na to mrknu schválně.

      Vymazat
    3. Tmavá rozhodně nejsem, sice bíle nesvítím, ale tmavá nejsem :D
      Lirene má pěnu a ještě tuším sprej.

      Vymazat
    4. Ty jo, tak mně stačí naštěstí asi málo :D. A díky, to je super tip, zkusím se po tom poohlédnout:D!

      Vymazat
  6. Už dlho premýšľam nad nejakým samoopaľovákom a ani som netušila, že ich robí aj Rimmel. Do tohto asi nepôjdem, ale už by som konečne nejaký mohla vyskúšať :D
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...