Vonné vosky od Marty: III.část | Parfémy

Krásnou neděli!
Jak si užíváte téměř letní teploty? Já jen doufám, že teplo už vydrží a kraťasy nebudu muset schovávat. Teploty stoupají, ale to rozhodně neznamená, že bych přestávala pálit svíčky a vosky. Taková situace nastává teprve, až když se teploměr pohybuje kolem 35°C, to už mi přijde, že taková čajovka dokáže ještě více barák oteplit :D

Dnes mrkneme na poslední tři vosky, které jsem dostala od Marty. Bude se jednat o vůně, které jsou inspirovány slavnými parfémy, zajímavé, že?

Černé opium
Popis: Vonný vosk Černé opium je těžce návykový. Přenese vás do kořeněného světa květin, v němž se mísí cedarové dřevo, vanilka, pižmo, santalové dřevo, káva a jantar spolu s citrusy, růžovým pepřem, jasmínem a měsíčkem. Jestlipak uhodnete, kterým známým parfémem je tento vosk inspirován?

Musím říct, že vůně vosků jsou velmi autentické, v podstatě totožné s parfémy, jen s tím rozdílem, že ve vosku mi vůně přijdou příjemnější. Takové Black Opium není vůbec šálek mého čaje, na mě to je výrazná, kořeněná vůně, ale vosk? Voní mi nádherně, ta vůně je fakt stejná, ale zkrátka pro nos líbivější. Černé Opium navíc luxusně provoní celou místnost.

Sedmikráska
Popis: Toužíte po jaru? Pak je tu pro vás Sedmikráska. Tento vonný vosk je inspirován známým parfémem. Snoubí se v něm sedmikrásky s jasmínem, v kontrastu s bergamotkou, smyslnými bílými dřevinami a vanilkovým práškem.

Jak je Black Opium výraznější vůně, která krásně provoní, tak se přesuneme k vůním, které jsou za mě jemnější a cítím je spíše jen v blízkosti aromky. Sedmikráska je inspirována známým parfémem Daisy. Příjemná květinová vůně, která ale díky dřevinám není úplně přeslazená a řekla bych, že bude vonět většině. 

Mimozemská invaze
Popis: Prvním vonným voskem ve zbrusu nové kategorii je Mimozemská invaze. Dokážete uhodnout, jakým známým parfémem je tento vonný vosk inspirován? Při jeho vůni zamíříme do říše květin a sukulentů potřísněných balsamicem, dřevinami a exotickým indickým jasmínem.

Další vůně, která mi jako parfém nevoní, dokonce ještě méně než Black Opium. Těžká vůně, která někomu, kdo miluje sladké parfemace, zkrátka sedět nemůže. Ale ten vosk je opět příjemnější, hezká orientální vůně, ze které nebolí hlava, neobtěžuje, ale na druhou stranu bohužel cítím také jen v blízkosti aromky.

Moc děkuji Martě za poskytnutí vosků k recenzi.

Líbí se Vám nápad?
Už jste zkoušely vosky od Marty?

4 komentáře:

  1. Nápad inspirovat se ve slavných parfémech se mi moc líbí, na těžké vůně úplně nejsem, ani při pálení ani v parfémech, tak by se mi nejvíc líbila asi ta Sedmikráska:-)

    OdpovědětVymazat
  2. To zní zajímavě. :) Musí krásně vonět.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...