Yves Rocher - Jarní limitovaná edice Hello Printemps

Krásnou neděli!
Venku to opět na léto moc nevypadá, ale rozhodně se blíží a proč si ho nepřivolat nějakou barevnou a voňavou kosmetikou. Od Yves Rocher mi nedávno dorazil boxík plný novinek, o něco si budete moci zasoutěžit na instagramu a to ostatní poctivě zkouším a budou recenze.

Letošní jarní/letní limitka nese název Hello Printemps a už na pohled je neskutečně povedená a pozitivní. V nabídce je tělový olej, sprej na tělo a vlasy, toaletka a sprcháč ve dvou velikostech.

Sprchový gel
Celá řada nádherně voní. Snoubí se v ní kombinace rebarbory, černého rybízu a citrusů. Vůně je hodně originální, zajímavá a za mě neskutečně povedená. Miluji rebarboru, díky ní je vůně sladká, ovšem díky černému rybízu zas nakyslá a výraznější.

Sprchové gely jsou naprostá klasika, těch jsem od YR měla spoustu, různé vůně ze všech možných řad. Sprcháč má středně hutnou konzistenci, dobře napění, umyje a pokožku vůbec nevysušuje. Vůně se tedy na těle moc nedrží, ale od toho tu je tělový olej...

Parfémovaný suchý olej na tělo 
Olej obsahuje dokonce 99% složek přírodního původu. Mažu se poctivě denně po sprše, avšak preferuji různá mléka, krémy a oleje jsou něco, po čem sáhnu jako po poslední variantě a třeba v létě je pro mě olej docela mimo. Ale tenhle?

Tohle je naprosto dokonalý produkt a snad poprvé jsem narazila na suchý olej, který je opravdu suchý. Lehce mastný je, přece jen je to stále olej, ale okamžitě se do pokožky vstřebá a nezanechává žádný mastný a těžký film.

Je velmi lehoučký, na těle taaak příjemný a perfektně hydratační. Pokožku provoní na delší dobu. Tenhle olej určitě musíte zkusit.

Parfémovaný sprej na tělo a vlasy
Spreje jsou na léto fajn kouskem, já osobně jimi nahrazuji klasické parfémy, které kolikrát působí těžce. Je potřeba ale brát v úvahu, že spreje nemají celodenní výdrž a chce to během dne přestříkat.

Občas je používám i tak, že dám na chvilku zchladit do lednice a pak úžasně pokožku nejen provoní, ale i osvěží. Sprej je opravdu lehoučký a to přestříknutí vlastně vůbec nijak neobtěžuje, naopak, můžete si tak užívat neustále čerstvou vůni rebarbory a rybízu.

Toaletní voda
Aktuálně můj každodenní společník. Co se týče různých voňavek od YR, tak znám snad jen řadu La Collection (dříve Un Matin au Jardin), jinak jsem docela ostuda, přitom jsou vůně hodně oblíbené, ale pokaždé jdu po něčem jiném no.

Toaletka má roztomilé balení, které dobře vypadá, působí skvěle a vůni na sobě hodně cítím, což je super, protože většinou na sobě vůně nevnímám, tuhle ano, ale opět ne delší dobu. Mamča má toaletku také a říká, že ji intenzivně vnímá po celý den, to za mě říct nemůžu, ale pár hodinek jí cítím.

Moc děkuji Yves Rocher za poskytnutí produktů k recenzi.

Zaujala Vás limitka?
Používáte v létě parfémy či spreje?

8 komentářů:

  1. Limitka vyzerá pekne. Ja som akurát tento týžden bola po 100 rokoch v Yves Rocher a kupila si nnejaké veci od nich. Pozerám, že aj v tejto limitke je suchý olej, ja som si kupila iny.
    A inak v lete používam aj sprej aj parfem, podla nálady, priležitosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většinou je těžké odejít bez ničeho, kor když se chytne akce, dárečky... :)

      Vymazat
  2. Zaujala mně a moc, dlouho jsem v YR nebyla, ale až tam půjdu, tahle limitka bude střed mého zájmu:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já používám většinou toaletní vody, v létě občas sáhnu po spreji.
    Limitka vypadá zajímavě, i když musím říci, že balení se mi nějak extra nelíbí. Ale uznávám, že je takové opravdu letně laděné.

    OdpovědětVymazat
  4. Tahle limitovaná edice mě teda rozhodně zaujala :) Musím se po něčem podívat.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...