Artdeco - Pudr na obočí Powder to Cream Brow Color

Co se týče obočí, tak jsem naprostý minimalista a vlastně jsem nikdy nepropadla žádnému trendu, ať už se jednalo o vytrhané obočí, co nejvíc to šlo a spoustě ženským to tak i zůstalo, tak mě celkem chladnou nechává i dnešní doba, kdy se na obočí hodně dá a věnuje se mu spousta péče.

Sama o sobě mám obočí tmavé, přijde mi, že má i ok tvar a neřeším ho. Loni jsem teda objevila Gimme Brow od Benefitu, kterým obočí jen vyplním a je to, vystačím si s málem. Když mi dorazil od arome.cz pudr na obočí, tak jsem si řekla, že super, další minimalistický produkt.

Jedná se o sypký prášek, který se při aplikaci díky aplikátoru mění v krémovou texturu. Slibuje přirozené a jemné nalíčení, které lze vrstvením zvýraznit. Seženete ve třech odstínech - pro černovlásky, brunetky a blondýnky.

Právě u odstínu jsem si říkala, že produkt ztroskotá, jelikož mi přišel odstín 7 Blond, takže nejsvětlejší k mým černým vlasům. Na ty odstíny opatrně, překvapivě mi tenhle světlý odstín sedí dobře a na světlých blondýnkách si ho nedovedu představit.

Ten pudr je fakt super a opět bacha, rozhodně není jemný a decentní, chce to s ním opatrně, protože i bez vrstvení pěkně vyplňuje obočí a je vidět každé přetáhnutí. Aplikátor je taková plochá houbička, poměrně velká, ale musím říct, že s ním nemám problém a pracuje se mi s ním dobře.

Já jsem ale nadšená, během aplikace pudr neopadává a drží bez problému celý den a to i v teplu. Neroztejká se, nemaže se, zkrátka drží. 

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Čím si upravujete obočí?
Jste se svým obočím spokojené?

6 komentářů:

  1. Používám setík na obočí nebo tužku a pak to ještě zafixuji gelem. U tohoto produktu mně překvapuje ten odstín, jsem blond a nevím jestli by na mně nebyl tmavý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na blondýnku mi opravdu přijde tmavý, sedí mně :)

      Vymazat
  2. Tak tenhle typ produktu mi zatím zůstal zcela utajen. Vystačím si zatím s tužkou na obočí...

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem s mojím obočím spokojená, mám tmavší, takže nepotřebuji zas tak moc dobarvovat. Ale pár produktů na obočí mám a to od Trend It Up. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...