Astrid Sun - Opalovací novinky pro léto 2020

Letošní léto působí lehce rozpačitě, ostatně asi jako celý tenhle rok. Hodně tedy pracuji oproti jiným rokům, kdy mívám léto téměř celé volné, takže mi teploty kolem 20°C vyhovují, tropy v centru rozpálené Prahy nejsou úplně ideální. Na druhou stranu pokud jsem doma a mám volno, tak bych větší teplo ocenila.

Domu mi ještě před létem dorazil nádherně letně laděný balíček od Astridu, kde krom opalováků byl i čerstvý kokos, kosmetická taštička, no prostě fakt krása. Přijde mi škoda, se o novinkách nezmínit, ale letos pro ně to využití není stoprocentní no. Lehce jsem zkusila, ale není to takové, jako kdybych testovala u moře, takže spíše ten dnešní článek berme jako představení, co si Astrid připravil nového. Kromě zmiňovaných produktů ještě přišel detoxikační pleťový krém na opalování, který ale putoval do soutěže.

Hydratační mléko na opalování "easy spray" SPORT OF 30
Obsahuje karotenoidový komplex (mrkvový, rajčatový, brusinkový a buriti olej). Chrání před UVA/UVB/IR/VL, čímž podporuje přirozenou obranyschopnost pokožky a zabraňuje předčasnému stárnutí.

Na tomhle mléku je super to, že má stričku, která funguje v každé poloze, takže i dnem vzhůru, ideální tedy právě na sport, kdy stačí stříknout a je to. Mléko stříká pěkně rovnoměrně, není mastné a ihned se vstřebává.

Rodinné mléko na opalování OF 50+
Astrid používám léta, každý rok beru k moři a spokojenost. Avšak před dvěma lety, kdy se objevila alergie, tak Astrid šel lehce stranou, protože opalováky obsahují složku, která mi na obličej nesmí, takže používám jen na tělo. Tuto složku ale neobsahují dětské opalováky, tak jsem se naučila používat právě ty a můžu je i na tvář, což je pro mě ideální, než mít několik opalováků na každou část těla zvlášt.

Určitě se nebojte používat dětskou opalovací kosmetiku, složením bývá lepší a pokud preferujete vyšší ochranu, tak dětská mívá SPF50. Obsahuje provitamin D a bisabolol, je vodědolné, ale samozřejmě je lepší se po koupání přemáznout.

Mléko je hutnější, ale dobře se roztírá a nezanechává bílý film, jako tomu bývalo kdysi. Sedí mi na pleť, neucpává, nedráždí, avšak na mastnou pleť bych byla opatrnější.

Suchý olej na opalování "easy spray" COCONUT LOVE OF 20
Obsahuje kokosový olej ze 100% udržitelných zdrojů, olej z vlašských ořechů a je veganský. Slibuje voděodolnost a odolnost vůči písku. Jak jsem ale psala výše, vždy je lepší se po namočení ve vodě opět namazat a ochranu obnovit.

Oleje jsou obecně hodně oblíbené, já tedy preferuji mléka, ale olej mě z novinek zaujal asi nejvíce, hlavně tedy ta kokosová vůně. Vůně je příjemná, nijak výrazná, takže neruší, ale kokos z oleje cítit je. Jedná se o suchý olej, přesto je to stále olej a lehce mastný film zůstává. Pokožka se po něm nádherně lesklá a jakmile chytíte barvu, tak vypadá úplně dokonale.

Ledově chladivý gel po opalování
Po opalování byste neměly zapomínat na péči po opalování, i když se přiznávám, že v té jsem zrovna docela flákač. Gel obsahuje extrakt z bio aloe vera, který zklidňuje a zmírňuje pocit pálení a zarudnutí. Samozřejmě v něm najdete i panthenol a je též vhodný pro vegany.

Na to, že se jedná o gel, tak nelepí, což je úplně super. Na pokožce je gel neskutečně příjemný, nádherně voní a pokud ho dáte do lednice, tak máte zaručené opravdu 100% osvěžení.

Hedvábná samoopalovací pěna
Pokud byste přece jen nestihly nachytat přirozený bronz od sluníčka, tak tu máme samoopalovací pěnu. Samoopalováky já používám a tak jsem byla docela zvědavá, jaká pěna bude a jsem naprosto nadšená. 

Pěna je vhodná jak na tělo, tak i na tvář a měla by obsahovat hydratační komplex, ta hydratace tam podle mě tedy není, ale to od samoopalováku ani nevyžaduji, je to pouze plus, nic víc. Pěna je hodně lehoučká a nadýchaná. Dobře se roztírá, příjemně voní a ten efekt je dokonalý. Nedělá fleky, opálení jde krásně do hněda, barvička je výrazná, ale zároveň přirozená a vydrží přes týden.

Moc děkuji Astrid za poskytnutí produktů k recenzi. 

Co preferujete na opalování?
Zaujaly Vás novinky?

8 komentářů:

  1. Nejvíc mně zaujal suchý olej na opalování, oblíbila jsem si produkty na opalování ve spreji a navíc kokosová vůně:-) A pak ledově chladivý gel po opalování, ten bych určitě využila:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já se neopaluju - nemám ráda přímé slunce. Takže opalovák používám jen na túrách na horách a většinou preferuji mléko (a balení většinou po dvou sezónác vyhazuju nedospotřebované).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba doma se opaluju jen v bazénu, ale u moře se ráda vyvalím na pláž :D

      Vymazat
  3. Mě by se líbil právě ten chladivý gel :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, škoda že letos není příliš možnost opalovací přípravky u nás použít, léto téměř není. Ale zaujala mě samoopalovací pěna, podívám se na ni. ☺♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...