Balea - (Ne)malé radosti I.část

Pokud čtete Nákupy a novinky, tak jste si mohly všimnout, že za poslední dva měsíce mi doma přibylo několik kousků od Balei a avizovala jsem, že bych se ráda o všech zmínila a chystám články. Vše jsem dostala od holek jako dárečky a mám tu od všeho něco - od balzámů na rty až po šumivky do koupele či pěny na holení.

Dnes tedy bude první část a minimálně ještě jedna další bude příště. Jedná se tedy převážně o limitky, ale ty bývají v nabídce docela dlouho, takže věřím, že většinu seženete.

Koupelový pudr Květiny
Koupele mě za poslední půl rok hodně začaly bavit, takže všemožné koupelové kravinky úplně zbožňuju. Pudr je pro mě naprostá novinka, takže jsem byla hodně zvědavá, co to je vlastně zač a protože venku vyloženě letní počasí ještě nepanuje, tak vana je pořád aktuální.

Obsahuje kokosový olej a má vonět po bílých květech a vanilce. Je bez mikroplastů, což je super. Ta vůně je moc povedená, vyloženě na vanilku nejsem, ale vůně je nádherná, květinová, sladká a strašně příjemná. Nijak pokožku nevysušuje, ale zároveň ani o ní nijak nepečuje a to ani přes kokosový olej.

A k samotnému produktu, je to opravdu pudr. Vysypete do vany takový hodně hustý prášek, který při kontaktu s vodou lehce nabobtná a napění. Sice po chvilce spadne, ale zůstane po něm úplně žlutá voda.

Sprchový gel White Chocolate
Prostě Balea a její vůně, společně s cute obalem na tohle umí opravdu nalákat a já jsem člověk, co tomu těžko odolává. Již před nějakou dobou jsem se stejnou vůní měla šampon, který mě ale nijak neuchvátil a mým vlasům nesedl. Na sprcháč jsem se tedy těšila více.

Obsahuje mléčné proteiny, které pokožku chrání před vysoušením, panthenol, extrakt z opuncie a voní po bílé čokoládě. Miluji právě tuhle vůni, takže sprcháč byl vyloženě nutnost. Je to taková klasika, kterou od Balei moc dobře známe. Má středně hutnou konzistenci, dobře napění, nevysušuje, ale zároveň ani nehydratuje a bože, ta vůně, to je naprostá dokonalost.

Pěna na holení Caribbean Feelings 
Od Balei si pravidelně kupuji gely na holení, většinou sahám po limitkách a když není zrovna žádná, tak po klasické variantě s aloe vera. Pěny mě nechávaly naprosto chladnou, preferuji zkrátka gely, které mi přijdou lepší. 

Pěna mě ale ve výsledku strašně mile překvapila. Je určená na citlivou pokožku, je bez alkoholu, parabenů a minerálních olejů. Pěna je hodně hustá a krásně drží tvar. Když ji nanesete například na nohy, tak drží, nestejká, neklouže a z toho jsem tedy nadšená.

Nádherně voní po kokosu, dokonalá letní vůně a ještě má nazelenalou barvu, což mě baví.

Hygienický gel na ruce 
Koala, tohle jsem prostě musela mít, to jistě chápete. Na prodejnách asi jen tak neseženete, ale na e-shopu je gel stále dostupný. Jinak pokud Vám nejde vyloženě o koalu, tak obaly se každou chvíli střídají.

Gel je hodně tekutý a smrdí, ale je to zkrátka antibakteriální gel no. Líbí se mi balení, které zavěsíte na kabelku, na kočár a když dojde, stačí jen vyměnit lahvičku.

Slyšíte na limitky?
Co jste si posledně pořídily?

14 komentářů:

  1. Měla jsem sprchový gel a pěnu na holení, ty Baleácké mám nejraději. Jen ten antibakterální gel mi utekl, ale budou jiné:-) V tomhle Baleu miluji, každou chvíli nová lákadla v sortimentu:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Na ten sprchový gel jsem se dneska dívala, byl docela vyprodaný, ale nakonec jsem vzala jinou limitku. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. J8 moc limitky nekupuju, ale teď mám zrovna nějaké limitkové tužidlo na vlasy

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, limitku s vůní bílé čokolády jsem si prostě zamilovala....☺, kokosová pěna na holení je taky moc fajn. Na ostatní se ráda mrknu. Prima den přeji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrzí mě, že jsem zmeškala pěnu na holení s čokoládou :-/

      Vymazat
  5. Ten sprchový gel. Taky jsem se na něj dívala, ale potom jsem vzala jiný, který měl svěžejší vůni.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že ta čokoláda úplně letní vůně není.

      Vymazat
  6. Já tu pěnu právě miluju, už spotřebovávám druhé balení :) a teď abych vyzkoušela jinou, tak jsem vzala dnes nějakou pro citlivou pokožku s avokádovým olejem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě po pěně zas sáhnu, až bude nějaká voňavá limitka :)

      Vymazat
  7. Vůně sprcháčů od Baley je vždycky úžasná :) Tento s bílou čokoládou jsem měla taky a voněl opravdu božsky :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...