Manufaktura - Sedmikráskové pleťové krémy s EKO náplní

Když se tak porozhlédnu po koupelně, tak značka Manufaktura se u mě docela pěkně usídlila. Aktuálně používám sedmikráskový odličovač, spotřebovala jsem nedávno hydratační mlhu, ruce mažu jahodovým krémem a na pleť tu mám dva nové krémy.

Do sedmikráskové rodinky přibyl denní a noční krém a protože mi pleťovka od Manufaktury sedí, tak jsem se na zkoušení moc těšila. Zajímavé nejsou ale samotné krémy, ale spíše to, v čem se nachází. Čtěte dále a dozvíte se.

Jemný ochranný & hydratační denní pleťový krém
Krém obsahuje například výtažek ze sedmikrásky, mandlový a jojobový olej, kyselinu hyaluronovou, bambucké máslo či vitamín E. Krém ocení ženy, které žijí ve městě a jejich pleť je znečištěná a namáhaná stresem. Dále pleť suchá a citlivá.

Zabraňuje dehydrataci a ztrátě pružnosti, zklidňuje a chrání, předchází vzniku vrásek. Voní krásně a jemně po sedmikráskách, vůně je bezalergenní a opravdu příjemná.

Krém má docela lehoučkou texturu a bezvadně se roztírá. I když je lehký, tak ale působí mastněji, zanechává delší dobu na pleti film. To ovšem nebrání k nanášení make-upu, ten drží s krémem dobře, jen je třeba s filmem zkrátka počítat.

Jemný omlazující noční pleťový krém
I tady najdete výtažek ze sedmikráky, kyselinu hyaluronovou, ovesný a mandlový olej, panthenol a vitamín E. Krém napomáhá během noci k tvorbě kolagenu a elastinu, hydratuje a vyhlazuje pleť. Zpevňuje, regeneruje a zklidňuje. 

Krémy mi přijdou v podstatě totožné a velký rozdíl mezi nimi nevidím. I noční krém je lehký, ale zanechává delší dobu mastnější film na pleti. Pleť mám suchou a citlivou, takže film pro mě není problém, věřím ale, že někoho může obtěžovat.

Oba krémy výborně hydratují, pleť je s nimi v moc dobrém stavu. Vyživená, jemná a bez suchých šupinek či známek podráždění. Jen noční má na hodně podrážděné pleti tendence maličko štípat, ale není to vůbec nic hrozného a více nepodráždí, ale prostě zaštípe. 

Co je na krémech ale nejvíce zajímavé, tak vyměnitelné kalíšky. Jakmile krém spotřebujete, nemusíte kupovat celý, ale koupíte pouze náhradní náplň, čímž ušetříte nejen plasty, ale i Vaši peněženku, náplň vychází levněji.

Tohle je hrozně fajn nápad. Vyndáte vnitřek a nahradíte novým, super. 

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Zaujaly Vás krémy?
Co říkáte na EKO náplně?

14 komentářů:

  1. Peti, to je po dlouhé době, co mě zaujaly pleťové krémy. Už ten obsah a Tvůj popis. Podívám se na ně. A jinak ty náplně mi přijdou úplně boží. Snad první značka, u které něco takového vidím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klidně Tě nechám hrábnout do svých, ať zkusíš :D

      Vymazat
  2. Ahoj, krémíky vypadají vskutku skvěle ☺.

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadají dobře a líbí se mi koncept myšlenky jak šetřit životní prostředí, ale i peníze:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Na sedmikráskové produkty z Manufaktury jsem viděla reklamy a docela mne zaujaly. Podle recenze taky nevypadají špatně...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z řady mám ještě odličovák a taky je moc fajn :)

      Vymazat
  5. Náplně je pěkná novinka a fakt super tohle by mohlo dělat více značek. :) Ale krémy mě hodně zaujali, už bych konečně něco měla vyzkoušet. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Krémy jsou dokonalé. Noční je mastný akorát a denní je fajn pod make-up. Jsem maximálně spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
  7. krémiky vyzerajú super,je fajn,že aj manufaktura začína s tykýmto spôsobom balenia a kupovania len náplní :)mohli by to spraviť pri viacerých produktoch :)
    leekralovaa

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...