The Ritual of Karma - Osvěžující sprej a třpytivý olej na tělo

Řada od Rituals s názvem The Ritual od Karma je inspirována hinduistickou filozofií, kdy máte pečovat o sebe sama, o své dobro a využívat pozitivní přístup k životu. Produkty jsou s vůní lotosu a bílého čaje a mají pomoci zrelaxovat tělo, mysl a i duši.

Karma je hodně letní kolekce, kde najdete například i produkty na opalování s SPF a dnešní dva kousky jsou také vyloženě letní záležitostí, které krásně umocňují tu letní atmosféru. Sluníčko, voda či vysedávání po zahradkách s vínem a kávou, léto prostě miluji.

Osvěžující sprej na obličej a tělo
Pokud v létě milujete všemožné vody a spreje na osvěžení, tak tady si přijdete na své. Tento sprej je určen jak na tělo, tak i na obličej a má strašně příjemnou střičku. Stříká hodně, ale zároveň velmi jemně, takže nehrozí žádná sprcha, jen opravdu hezky osvěží.

Já osobně dávám tyhle spreje ještě do lednice, to je pak teprve osvěžení. Karma je za mě silnější parfemace, kde je cítit hodně lotus, ale nejedná se vyloženě o sladkou květinovou vůni, je až taková parfémová. Zrovna ale u spreje to nevadí a s Vaši voňavkou se nebije. 

Třpytivý olej na tělo
Olej obsahuje zlaté třpytečky, které zvýrazní opálení. Zároveň má pokožku vyživovat a zanechávat ji hedvábně jemnou. Jsem jak straka, takže miluji vše, co se třpytí a z oleje jsem byla naprosto nadšená, když jsem ho v balíčku našla.

Překvapilo mě, že nemá střičku, ale olej kapete, což jsem se trochu lekla, ale nemusíte se bát, že byste použily velké množství, olej z otvoru neteče, ale kape, takže se množství dobře reguluje. Obsahuje spousty drobných třpyteček, které na pokožce působí velmi jemně a přirozeně, rozhodně se nebudete lesknout jak discokoule, za mě osobně by mohly být i výraznější.

Mám teď dost suché nohy, takže olej vždy pokožku i pěkně hydratuje, zkrásní a provoní. Zrovna oleje mi ovšem přijde, že se s voňavkou lehce bije, kor pokud použijete na dekolt či ramena.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktů k recenzi. 

Používáte třpytivé oleje?
Máte rády osvěžující spreje?

8 komentářů:

  1. Mám ráda jak třpytivé oleje, tak osvěžující spreje, oba dva typy produktů jsou teď přes léto pecka:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Takové spreje moc nepoužívám, za to olejíček se mi moc líbí.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Oba produkty vypadají zajímavě.

    OdpovědětVymazat
  4. Oba produkty vypadají zajímavě. Nejvíc mě zaujal právě olej, na léto perfektní. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...