Yves Rocher - Rozjasňující tyčinka

Kdy jindy sahat po rozjasňovačích, než právě nyní. Já je tedy používám po celý rok, ale myslím, že léto je ideální období, sluníčko svítí a díky tomu rozjasňovače ještě více vyniknou. Úplně nedokážu říct, zda preferuji pudrové, tekuté či krémové, doma mám od všeho něco a používám všechny.

Yves Rocher nedávno přišel se dvěma rozjasňovači v tyčince a rozjasňujícím pudrem. Tyčinky jsou ve dvou odstínech a stojí 369Kč a dnes na jeden odstín mrkneme.

Hrozně se mi líbí balení, velikost 4,8g působí roztomile a růžová barvička ještě dodává na jemnosti, přitom vypadá tyčinka elegantně a nezabere moc místa. Vlastním odstín Bronz, což je pěkný bronzový odstín, který podtrhne opálení.

Co se týče aplikace, tak buď lehce naťupkávám, jelikož při obyčejném přejetí lícních kostí, mi přijde, že může stáhnout s sebou make-up, takže ťupkám buď přímo z tyčinky, nebo prsty, což je asi nejúčinnější a nejpreciznější.

Zpočátku jsem byla hodně na rozpacích, přišlo mi, že rozjasňovač vlastně vůbec není na tvářích vidět, ale pak jsem několikrát zahlédla odlesk z nějakého úhlu a na světle a hele, rozjasňovač tam je. Je hodně přirozený, což je super i pro začátečníky a pro jemné líčení, nejde to s ním přehnat, rozjasňovač působí hodně přirozeně a decentně, takže nehrozí, že budete jak discokoule. Na druhou stranu pokud preferujete výraznější lesk, tak toho nedocílíte ani při vrstvení.

Běžnou pracovní dobu vydrží, po dvanácti hodinách už ho ale hledám marně. Na přirozené líčení je fajn, nezvýrazňuje šupinky, neslejvá se, jen pak začne postupně mizet.

Moc děkuji Yves Rocher za poskytnutí produktu k recenzi.

Jaké preferujete rozjasňovače?
Zkoušely jste tyčinku?

13 komentářů:

  1. Tyčinkový rozjasňovač jsem nikdy neměla, preferuji ty klasické, pudrové.

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsem podobný produkt od Benefitu a nebyl špatný. S dekorativní kosmetikou YR se přiznám nemám příliš zkušenost, ale např. laky na nehty mi vyhovují. ☺

    OdpovědětVymazat
  3. Rozjasňovače moc nepoužívám, ale u této tyčinky se mi líbí, že se to s ní nedá přehnat. Možná by pro mě byla ideální. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud rozjasňovače nepoužíváš, tak je tohle fajn volba :)

      Vymazat
  4. Já mám ráda klasické. :) V tyčince se mi to moc nelíbí. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...