Balea - (Ne)malé radosti II.část

Jak jsem avizovala, tak také plním a mám tu další článek o kosmetice Balea. A můžu zaručit, že minimálně ještě jeden bude a to společně s Alverde. Od holek jsem toho dostala vážně spoustu, takže Baleu teď mám všude, po kabelkách, na stolku, ve vaně...A také zamíříte v některém článku ke konkurenční Isaně.

Opět se jedná o limitky a některé kousky jsem dostala od Kačí z Německa, takže jedině doufat, že se k nám ještě dostanou, nebo můžete mrknout, až budete někde výletit.

Univerzální krém Mango & Maracuja
Tyhle rozkošné kalíšky určitě znáte, každou chvíli se Balea vytasí s novou vůní a designem. Já měla kdysi jeden z nějaké limitky a byl úžasný, hlavně měl i fajn složení, takže v případě nouze posloužil i jako pleťový krém.

Tyhle krémíky jsou určené tedy jak na tělo, ruce a nohy, tak i na obličej, opravdu univerzální krém. Zrovna tenhle obsahuje složku, která mi na pleť nesmí, ale jak jsem psala, pokud neobsahuje, tak se dají i na ten obličej, ideální tedy třeba na víkend, kdy nemusíte tahat desítku produktů.

Krém je hutnější a zanechává delší dobu mastnější film, nevstřebává se ihned. Ta hydratace je ovšem docela průměrná, spíše lehce podprůměrná, na nohy rozhodně nestačí a ruce je nutné mazat pravidelně a minimálně dvakrát denně. Vůně ovšem povedená, exotická, nic umělého.
 

Pleťová maska Copacabana
Tahle limitka strhla doslova lavinu, stále se jí na instagramu nedá uniknout a každý je šíleně opěvuje a pořizuje do zásoby. Mně se tedy to šílenství vyhlo a že bych vyloženě po limitce toužila, to vůbec ne. Avšak za masku jsem byla ráda, ty já můžu.

Maska je plátýnková, obsahuje kokosovou vodu a mandlový olej, slibuje intenzivní hydrataci a hebkou pleť. Nejvíc povedená je rozhodně vůně, exotická, sladká a fakt příjemná. I samotné plátýnko je dobré, je tak akorát napuštěné, zbytečně neteče a dobře drží. Avšak nedělá vůbec nic, po sundání žádný pocit hydratace či jemnější pleti, prostě nic.

Šumivá tableta do vany
Tohle mi bylo až líto použít a nejraději bych se jen kochala obalem se zvířátky. Bohužel tyhle tablety snad u nás vůbec nebyly, ale jinak se nabízely ve třech variantách a všechny právě se zvířaty. Pokud by se k nám dostaly, tak rozhodně beru snad i do zásoby.

Ta šumivka byla překvapivě super a za cenu půl eura fakt jako paráda a vanu jsem si s ní užila. Božsky tedy voněla po maracuje, takže opět sladká a exotická parfemace, úplně mňam. Po vhození do vany začala okamžitě pěkně šumět a šuměla docela dlouho, rozpouštěla se pomalu a nádherně provoněla.

Balzám na rty Iced Berries
Kdysi jsem už nějaké Balea balzámy na rty měla a byly moc fajn, teď mám ale hroznou smůlu, mám doma dva a oba dva jsou stejně příšerné. I když balzám zas tolik nehydratuje, tak ho dokážu spotřebovat, jenže tenhle jsem po pár dnech musela schovat a vzít něco jiného.

Balzám je růžovoučký s perletí, na rtech zanechává jen takový hezký odlesk, nebarví. Vůně je zajímavá, ne vyloženě šťavnatá po lesních plodech, ale spíše taková teplejší vůně. Bohužel balzám šíleně vysušuje, po namazání máte poct, že musíte zas hned namazat a vysušuje tak, že se Vám začnou dělat šupinky.

Sedí Vám Balea bazámy?
Zkoušely jste něco?

14 komentářů:

  1. Ahoj, já ty jejich limitky miluji. Šumivka mne zaujala asi nejvíc. ☺ Hezkou neděli přeji.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem myslím nějaký balzám od Balei před časem měla a protože si na něj detailně nepamatuji, tak byl asi průměrný :).
    Z limitky Copacabana jsem ještě nic neměla, tak si snad budu muset na vyzkoušení něco pořídit, když je to takový hit :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ty univerzální krémy, plátýnkové masky a balzámy na rty Balea bych shrnula všechny v jedné větě, nejsou nic moc, jenže stejně jim nikdy neodolám a kdykoliv uvidím novou parfemaci, tak ji beru..asi trochu nemoc, no:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Tablety do vany u nás určitě byly :)

    OdpovědětVymazat
  5. Balzámy od Balea jsem ještě neměla, některé mě ale lákají. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Tu tabletu do vany ani strašně nutně potřebuji :D Já tyhle věci do vany miluju. Mám toho plný košík různých značek, několik bomb i od Lush. Škoda, že ne vždycky všechno se sem do českých DM dostane

    OdpovědětVymazat
  7. No, balzám na rty, který vysušuje... Ideální produkt 😂... To je teda hrozný. Já mam od Balea balzám Sensitive a je super. Nebo jako normálka, ale ráda ho používám, protože je akorát měkký, hezky voní a rty nejsou po nanesení bílý.

    Šumivé tablety do vany jsem ještě nikdy nezkoušela, přijde mi to jako hrozná zbytečnost. Navíc se nerada máchám, protože to strašně vysušuje pokožku. Ale i když mi to přijde jako zbytečnost, hrozně se mi to líbí 😂. Dostala jsem jednu šumivou bombu od kamarádky z Lushe, a zatím jí mam asi už 3 roky 😂. Mně je hrozně líto jí použít. Takže jí mam někde ve skříni, kde hezky voní :D.

    Verča ze Ztracena v Praze | 9 NOVINEK, KTERÉ JSEM POŘÍDILA V DM | KOSMETIKA

    OdpovědětVymazat
  8. Já vaně také moc nedala, ale teď si tam nosím knížku a vana mě strašně baví :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...