Kneipp - Regenerační oční krém

Používáte oční krém? Přijde mi, že co se očních krémů týče, tak je to rozdělené tak půl na půl, vlastně mám kolem sebe spíše lidi, kteří ho nepoužívají. A od kolika je nutné ho začít používat? Já zastávám názor, že čím dřív, tím líp a včera už bylo pozdě.

Oční krém je pro mě produkt, bez kterého si nedovedu představit péči. Mám kruhy pod očima, které krém právě redukuje a co si budeme nalhávat, v mém věku už i drobné vrásky. Oční krém používám tak od dvaceti let a protože kůže očního okolí je opravdu tenoučká a jemná, tak maximálně v pětadvaceti byste krém zařadit do péče měly.

Značka Kneipp je mi osobně hodně sympatická, sice nemám tolik zkušeností, což bych ráda časem napravila, ale má moc fajn složení, výborné recenze a obecně mě její produkty hodně lákají.

Když mi došel oční krém, hledala jsem náhradu a kvůli alergii a velmi citlivé pleti, právě i často podrážděného očního okolí, jsem chtěla něco spíše přírodního a oko mi padlo právě na Kneipp, kde mě i překvapila přívětivá cena kolem 250Kč.

Krém má zmírňovat jemné i hlubší vrásky, zlepšovat pevnost a hydratovat. Obsahuje mandlový a jojobový olej. Naopak neobsahuje parfemaci, barviva, silikony, ani žádné složky živočišného původu. Je vhodný pro nositele kontaktních čoček a pro velmi citlivé oči, které nedráždí.

Je to hodně lehoučký krém, který se dobře roztírá, nepůsobí vůbec těžce a nezanechává žádný mastný film. Stačí ho úplně maličko a díky balení se i docela dobře koriguje množství. Krásně se vstřebává velmi dobře, používala jsem jak na noc, tak i na den před použitím make-upu.

Mně osobně tedy krém docela štípal v očích, jasný, nepatří do očí, ale co si budem povídat, občas se trošička prostě do nich dostane a tohle by za mě oční krém dělat neměl. Ale zas na podrážděné kůži neštípal, nepálil, takže tady zas velké plus.

Krém docela pěkně redukoval kruhy, i hydratoval, ale zas bych ho označila spíše jako lepší průměr a doporučila spíše někomu, koho tolik silnější vrásky ještě netrápí.

Tak používáte oční krémy?
Jak bojujete s kruhy?

10 komentářů:

  1. Já se musím přiznat, že oční krém pořád ještě nepoužívám (když nepočítám pár vzorků, co se mi náhodně dostalo do ruky), a to už mi bylo -sát. Oční okolí si mažu - krémem, co používám na zbytek oblíčeje. Sice už o naákupu spec. krému na oční okolí chvíli uvažuji, ale ještě jsem se k tomu nějak nedostala...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mamča také oční krém pomalu nezná :D a aspoň tedy mazat klasickým krémem no.

      Vymazat
  2. Já oční krémy používám, ale zatím jsem nenašla takový, který by mi po všech stránkách vyhovoval, tak je to spíš takové pátrání a zkoušení.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky používám oční krémy. Nejvíce jsem si oblíbila noční od Dulcie.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Měla bych si taky už konečně nějaký oční krém pořídit. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ještě jsem žádný oční krém nepoužívala, ale hledám... hlavně na ty kruhy pod očima, s tím mívám celkem problém :) Pěkný článek!

    lucyvillain.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...