Lirene - Pleťové masky Eco Power

Lirene má nové masky a věřím, že už jste je zaznamenaly, protože na instagramu se teď o nich poměrně hojně píše. Mě zaujaly na první pohled a protože mám Lirene ráda, tak mě i dost lákaly.

Když jsem je našla v posledním balíčku od arome.cz, tak jsem byla opravdu nadšená a těšila se na testování. Masky mají super složení, které je z 99% přírodní a pyšní se certifikátem Ecocert. V nabídce jsou dvě varianty a to s aloe a kokosem a stojí cca 119Kč.

Regenerační maska s kokosem
Tahle maska obsahuje organický kokos, který má antioxidační účinky, čímž chrání pleť před volnými radikály a tím zpomaluje proces stárnutí. Má zamezit vysušování pleti a hydratovat. Též obsahuje zlatobýl, který zpevňuje a vyhlazuje.

Pleť by měla být zklidněná, začervenání zredukované a to samé i podráždění. Plátýnko je vyrobeno z bavlny a je 100% přírodní.

Plátýnko je větší, asi jako u všech masek, ale dobře na pleti drží a nacucané je tak akorát, nikde zbytečně nestejká. Čekala jsem vůni kokosu, ale překvapivě jsem kokos necítila, ale maska mi voněla krásně po marcipánu, úplně mňam.

Maska byla hodně příjemná, mám teď ze sluníčka a opalováků citlivější a vysušenou pleť a maska ji krásně vyživila, opravdu to bylo znát.

Zvláčňující maska s aloe vera
Maska díky aloe má zamezovat vysušování a dlouhodobě ji hydratovat. Obsahuje rýžový protein bohatý na peptidy, který vyhlazuje a vyživuje. Má zmírňovat podráždění a redukovat začervenání. Je vhodná především pro suchou a citlivou pleť.

Oproti kokosové měla tahle maska více gelové plátýnko, které ale také dobře drželo a obsah nestejkal. Vůně byla hodně jemná a nerušila. Při nandání masky jsem necítila žádné pnutí, štípání a byla příjemná, ale po sundání...

Přišlo mi, že místo zklidnění spíše pleť více podráždila. Měla jsem pleť více citlivou, svědila a krom tohohle jsem bohužel nic pozitivního nevnímala.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Zaujaly Vás masky?
Používáte plátýnkové?

12 komentářů:

  1. Ahoj, ty jo, tak tyto masky jsem vůbec nezaznamenala 🙃. Tuto kosmetickou značku znám, kdysi jsem něco měla, ale upřímně mi přijde cena za masku absurdně vysoká. Každopádně, co se týká obalu a stylu prezentace, tak na to zapracovali je moc pěkný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cena malá bohužel není no, také mě docela překvapila.

      Vymazat
  2. Já od Lirene měla kdysi asi jen micelárku, jinak značku neznám. Doteď jsem ani nevěděla, že mají v nabídce i pleťové masky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna micelárka mi nesedla, ale jinak mám Lirene ráda.

      Vymazat
  3. Na první pohled mě více zaujala ta s aloe vera, ale tvoje zkušenost není moc dobrá, tak nevím. Asi si tyhle masky nechám ujít. Ještě jsem je nikde neviděla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem nevěděla, že mají i masky. Ta s kokosem mě zaujala více. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to docela novinka :) Ale jinak Lirene nějaké starší masky má a to i na nohy :)

      Vymazat
  5. Ahoj,
    masky vypadají zajímavě, ale teda ta cena je fakt přemrštěná.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Já od Lirene kdysi měla odličovací mléko, jinak jsem se s touto značkou nepotkala. Masky vypadají krásně, ale cena mi přijde hodně vysoká. Já asi sáhnu po něčem levnějším.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...