L`Oréal - Řasenka False Lash Wings Intenza

V poslední době se téměř nelíčím. Začalo to na jaře, kdy jsem měla zas tak brutální alergii, že se ani líčit nedalo. Naštěstí jsem byla doma jako většina, takže to bylo ok. S příchodem vrácení se do normálu a návratu do práce, jsem se líčit zase začala, ale kvůli alergii furt šíleně slzím, takže pracnějčí make-up jsem vzdala.

Používám teď vlastně jen tužku na oči, což je pro mě základ, řasenku, tvářenku a případně rozjasňovač. I díky tomu Vás neminou recenze na dekorativku, protože jsem vyzkoušela několik nových kousků. Teď ale mrkneme na řasenku, kterou jsem používala nějakou dobu a kterou najdete již i ve spotřebovánu.

Řasenka slibuje zvýraznění řas a to až do koutků, díky čemuž navodí efekt umělých řas a široce otevřených očí. Má intenzivní černou barvu a dlouhodobou výdrž.

Má silikonový kartáček divného tvaru, na fotce to úplně nevynikne, ale je to taková kapička s několika řadami štětinek, vždy máte štětinky, nic, štětinky a zas nic. Nevadí mi úplně divnokartáčky, ale tenhle mě za srdce úplně nechytl.

Celkově mám v poslední době smůlu na řasenky, buď mají nijaký efekt, nebo se hrozně mažou, obtiskávají se, no děs. A tohle byla vyloženě tragická řasenka a jsem i ráda, že brzy šla do pryč.

Je hodně suchá a i po chvilce vyschne. Mně s řasami nedělala téměř nic, dodala jim pouze lehounce barvy a to je všechno. Žádný objem, délka, natož efekt umělých řas. Tohle maximálně pro někoho, kdo má vážně dokonalé řasy a potřebuje je pouze zvýraznit barvou.

Během dne tedy držela, nemazala se, neopadávala, na druhou stranu ani moc nemělo co se mazat a padat.

Máte rády řasenky L`Oréal?
Jakou doporučíte?

12 komentářů:

  1. Já jsem od Loreal měla jen dvě řasenky, s oběma jsem byla spokojená. Ale co řasenka, to jiná kvalita a co řasy to jiné potřeby, je to těžký s těma řasenkama.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo zrovna řasenka je opravdu hodně individuální.

      Vymazat
  2. Ahoj, nejsem si jistá, ale tuto řasenku si chválí PLH. Příliš toho "neukázala" na tvých řasách, ale není to nic dramatického ☺. Od Lorealu bych doporučila Paradise..., nebo třeba mám nyní Benefit RL.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď mám Catrice a obecně mi tahle značka docela sedí.

      Vymazat
  3. Od Lorealky som čakala teda lepší efekt, ale záleží to od riasenky, mihalníc a aj techniky nanášania ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovědětVymazat
  4. Uff, tak takovýto kartáček by mi nesednul! :D Nemám kdo ví jak husté a dlouho řasy, takže od řasenek vyžaduji nápadné zvýraznění :D :)
    BANDELETKY - ELASTICKÉ PÁSKY NA STEHNA PROTI ODŘENINÁM (+SLEVOVÝ KÓD)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten kartáček fakt vypadá divně...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...