Nákupy a novinky za červenec 2020

Krásný začátek týdne!
Minulý měsíc byl takový skromnější, což jednou za čas není vůbec na škodu, naopak. Člověk aspoň více spotřebuje a hned daný produkt nenahradí něco dalšího. Za červenec toho mám opět více, přibyla mi spousta nové kosmetiky a přišly mi i krásné kousky na sebe.

Kosmetika
Kosmetiky není vůbec málo, ale když tak na ni koukám, spousta toho jsou kousky, které se dají reálně v pohodě spotřebovat jako jsou sprcháče, masky či deodoranty, takže vlastně to tak hrozné není. Hlavně si to umět odůvodnit :D

Balíček od arome.cz se mi krásně trefil do vkusu a obsahoval ideální kosmetiku na léto. Potěšila mě značka Rituals a její řada Karma, od které jsem našla třpytivý tělový olej a hydratační sprej. Od značky Artdeco jsem našla pudr na obočí a jelikož jsem minimalista, co se obočí týče, tak pudr mi maximálně vyhovuje.

Od rajnehtu.cz jsem si vybrala třpytky na tělo a vlasy s názvem Stardust. Třpytky mě zaujaly a na léto mi také nepřijdou špatné, já je chtěla využít klasicky na oči atd, ale jelikož furt teď slzím, tak jsem ještě pořádně nevyzkoušela, ale plánuji s nimi nějaké líčení, ať už decentnější, tak něco crazy.

Od Ryoru přišel balíček s novinkami. Úplnou novinkou jsou deodoranty a to jak ve verzi pro ženy, tak i pro muže. Jsou krémové, bez hliníku a fungují na bázi přírodního zinku. Co mě ale potěšilo o chlup více, tak oční krém, který přišel jak na zavolanou a zatím mi přijde na očním okolí moc příjemný.  

Tohle jsou dárečky od holek, se kterými jsem se viděla a které mě strašně potěšily. Hlavně je vidět, že mě všechny znají, takže kosmetika, čokoládka a dobroty s rozkošnným motivem :D Baleu a Alverde už zkouším, abych stihla sepsat recenzi, dokud jsou v prodeji. 

V rámci jedné spolupráce jsem dostala poukázku do Rossmanna, takže jsem si řekla, že ji postupně budu využívat a jelikož tam teď mají limitku s plameňákem, tak jsem hned zaběhla a vzala si několik voňavých drobností pro radost. Šlo mi hlavně o privátní značky, takže jak vidíte, samá Isana.

Na Jiřáku na trhách byl poprvé stánek, který mě hned zaujal, když jsem čekala vedle na kafe. Jedná se o Mirčina mýdla, mně osobně jsou tihle malí prodejci strašně sympatičtí a ráda zkouším podobné menší značky. Mýdla vypadala skvěle, já si tedy vzala krémový deodorant, jelikož třeba doma nechci používat silnější s ošklivým složením, ale bohužel zatím mi přijde, že vůbec nefunguje. 

Na instagramu jsem vyhrála tuhle hydratační bázi od Benefitu, což mi udělalo strašnou radost. Báze je dost chválená a celkově bych značku ráda více prozkoumala. K bázi jsem dostala i hezkou kosmetickou taštičku.

Oblečení
Nebýt Kačí, tak snad na netu ani nenakupuji a slevové akce mě nechávají chladnou, ale Kačí vždy informuje, co kde je a když vidím, co krásného si objednala, tak často neodolám. Tentokrát jsem se nechala nalákat na výprodej v Mohito. Já tam snad nikdy nenakupovala, takže jsem se trochu bála velikostí, navíc mi přijde, že když se řídím tabulkou velikostí, tak mi to nikdy nesedí.

Tady jsem se na tabulku vykašlala a brala prostě svoji velikost a jsem nadšená, jak perfektně všechno sedí. Navíc materiál kvalitní, všechno to vypadá nádherně. Úplně nejvíc nadšená jsem z šatů, čekala jsem obyčejné letní šaty třeba s dětmi na písek a dorazily fakt boží kvalitní šaty, které mi sedí dokonale a to i s mojí výškou.

 Nakupujete po netu?
Čím jste s udělaly radost?

16 komentářů:

  1. Ahoj, botky vypadají moc dobře. Zaujalo mě mýdlo z trhů, ale nepřesvědčí mne to natolik, abych tak jela....☺. Isana, wau, díky moc za inspiraci, o důvod víc, jít do Rossmanna. Navíc na P7, kde vystupuji z tramvaje je DMko a Ross. hned vedle sebe. ☺♥ Krásný den měj.

    OdpovědětVymazat
  2. Boty krásné a měla jsi i štastnou ruku při výběru oblečení, všechno moc hezké, ale ty šaty jsou nej:-) Isana pro mně dřív vůbec nebyla zajímavá, měla jsem radši Baleu, ale poslední dobou u mně fakt jede, krásný obaly, vůně, zajímavý produkty a sympatický ceny:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona ta cena poměr výkon bude asi na stejné úrovni jak Balea :)

      Vymazat
  3. Nákup z Mohita se povedl,sluší Ti úplně všechno. Já si tam minulé léto taky pořídila hezké oblečení, letos co jsem si tam zkoušela, tak se mi na mě nelíbilo.

    OdpovědětVymazat
  4. Já oblečení na netu nekupuju - mám potřebu si sáhnout na materiál než si věc koupím. Vím, že bych mohla v případě nespokojenosti věc vrátit, ale dvě cesty na poštu... - to jdu radši do krámu.
    Isana občas kupuji taky - myslím, že je tak srovnatelná s Baleou (tam má možná větší výběr a víc limitek)

    OdpovědětVymazat
  5. no nádherné kousky :) bych si vybrala, botky bomba, ty šatičky krása :)

    Mě též napadla nakupovací manie nakupuji na mimčo a hrozně si to užívám :)

    OdpovědětVymazat
  6. Máš moc pěknou stránku ráda bych si tě přidala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, možnost sledování je v pravém sloupku :)

      Vymazat
  7. Oblečení na internetu nenakupuji, jen z lidl shopu. :) Ty šaty co sis pořídila vypadají moc pěkně. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  8. Ty šaty jsou nádherné. Na netu zvyknu nakupovat dost často.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...