Nebojte se třpytek | Beauty Boulevard - Voděodolné třpytky na tělo a vlasy Stardust

Léto je v plném proudu a i když to letošní je přece jen krapet jiné, dá se užít i bez pořádné dovolené, letních festivalů a jiných akcí. Jezdíte na festivaly? Já tedy v životě na žádném nebyla, tohle jde trochu mimo mě, ale vím, že se každoročně objevují na instagramu různá festivalová líčení a protože po třpytkách Stardust jsem koukala už delší dobu, řekla jsem si, že na léto budou ideální.

Třpytky samozřejmě nejsou jen na festival, ale určitě si třpytivé a výraznější líčení užijete třeba u moře, na party a nebo při běžném líčení. Třpytky mě hodně zaujaly, jsem zkrátka straka a třeba na očích je mám moc ráda.

Třpytky koupíte v několika barvách a byl to vážně oříšek, vybrat si. Nakonec jsem sáhla po růžových Oddysey a oranžovo-zelených Space Cadet. Každé balení obsahuje samotné třpytky (5g), průhledný gel (15g), který slouží jako báze/lepidlo a šteteček.

Ten šteteček je vhodný v případě, že třpytky dáváte na větší plochu, třeba tělo, vlasy. Mně přijde na obličej velký, takže jsem sahala spíše po svých štětcích. Trochu jsem se manipulace se třpytky bála, ale pracuje se s nimi skvěle. Za mě nejlepší, když si bázi dáte tam, kam chcete nanášet třpytky, zároveň na štěteček a tím štětečkem pak nabíráte třpytky a aplikujete.

Během tohoto třpytky téměř neopadávají, aplikují se úplně parádně a precizně, dají se přidávat, lehce s nimi ještě hýbat a samozřejmě mezi sebou třpytky kombinovat.

Krásně drží, což mě mile překvapilo. Na samotném víčku tedy ty větší mají tendence opadávat, přece jen se víčko neustále hýbe a pokud je máte někde v ohybu, tak držet nemůžou. Jinak ale drží i na víčku a hezky zvýrazní oko a líčení. Jsou nápadné, ale vypadají božsky.

Mimochodem, gel jsem dávala na pleť, kterou mám hodně citlivou a vše naprosto v pořádku. Při odličování je potřeba počítat s tím, že třpytky budou všude :D

Zkrátka je na Vás, jak je použijete a určitě sledujte instagram, kam mám v plánu ještě pár líčení se třpytky určitě postupně dávat.

Moc děkuju e-shopu rajnehtu.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Máte rády třpytky?
Líčíte se občas výrazněji?

12 komentářů:

  1. Tenhle produkt na mně působí stylem, že bych docela toužila ho mít, protože jsem taky taková straka, ale pak by mi jen ležel v šuplíku:-D Ale Tobě to moc sluší:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ráda vše, co se leskne a třpytí, ale tohle pro mě asi nebude. Neměla bych pro ně využití. A na festivalu jsem taky nikdy nebyla. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tímhle bych se nejspíš ani neuměla nalíčit.

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo, moc krásné!! Sluší ti to, jsi velmi šikovná - zručná! ☺

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle nebude zrovna můj šálek kávy :D tyto věcičky mi přijdou zbytečné.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně to zas přijde jak příjemné ozvláštnění :)

      Vymazat
  6. Tohle tady je v Anglii hrozně populární na party. Snad každá druhá to má na sobě ale vypadá to dobře a mě se třpytky líbí.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, bohužel u nás mi přijde, že na líčení jsme hodně kontroverzní :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...