Purity Vision - Bio kávový peeling

Značka Purity Vision mě dlouho hodně lákala a jsem nadšená, že v poslední době si ke mně našla cestu hned několikrát. Sama jsem si pořídila květinové vody, které jsou snad nejvíc profláklé a nedávno se mi do rukou dostal kávový peeling.

Je to čistě přírodní značka, která vznikla v roce 2008. Pyšní se spoustou certifikátů, které zaručují to, že je opravdu přírodní či čistě bio a má králíčka, netestuje tedy na zvířatech.

Kofein zrychluje krevní oběh, díky čemuž je pokožka vypnutější a pevnější. Navíc obsahuje spoustu antioxidantů, které pomáhají rychleji spalovat podkožní tuk a odbourávat toxiny. Peeling stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu a tím zpomaluje proces stárnutí.

Krom arabské kávy najdete v peelingu bambucké máslo, mořskou sůl, rozmarýnový extrakt a kokosový olej. Je skvělý na celulitidu a strie a vhodný nejen na tělo, ale i na pleť.

Miluji peelingy a to, jak je po nich pokožka nádherně hebká. Teď v létě díky peelingům i více vynikne opálení, pokud pokožku zbavíte odumřelých buněk, takže ideální pomocník.

Poud nemáte rády vůni kávy, tak tohle nebude nic pro Vás, protože voní opravdu čistě jako káva a ta vůně je naprosto boží, hodně silná a pro kávomily dokonalá. Rovnou si řekneme, že samotný peeling rozhodně k nohám bez celulitidy nepomůže a chce to kombinovat se stravou a pohybem.

Trošku jsem se bála práce s ním, působí totiž dost suše a sypce, ale překvapivě to vůbec není špatné, naopak. Na pokožku se krásně chytí a pak už můžete masírovat. Je dost drsný, hodně škrábe, pokožku ubrousí a zanechá neskutečně hlaďoučkou a provoněnou.

Pleť mám dost citlivou, takže to přiznávám, že jsem raději nezkoušela, ale na tělo je to slast. Je určitě počítat ale s tím, že vana po použití bude jak prase a drobná zrníčka všude.

Moc děkuji e-shopu holime.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Zkoušely jste kávový peeling?
Máte rády značku Purity Vision?

10 komentářů:

  1. Já mám od téhle značky jejich růžovou a teď jsem si koupila jejich heřmánkovou vodu. Peeling neznám, ale vůni kávy v kosmetice zbožňuji:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Značku znám, ale popravdě ještě jsem nic nezkoušela. :) Ale ráda bych. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Kávový peeling je pravdu bomba akorát já si ho vyrábím, je to jednoduché. Skvělý je jak na tělo, tak i na vlasy, přeci kofein podporuje růst vlasů.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že zrovna kávový peeling nebude těžký :)

      Vymazat
  4. Oooo, ten musí krásně vonět! Od Purity Vision mám doma teď aktuálně deouš, kávový peeling jsem ale taky viděla v obchodu a líbil se mi

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...