Random aneb srpen 2020

Krásný den!
Máme tu konec měsíce, vlastně hlavně konec prázdnin a léta. Je to hrůza, miluji léto, teplo a sluníčko, takže z nadcházejícího podzimu začínám mít depku. Končí mi i dlouhé volno, začínám zas pracovat a nejhorší je, že po půl roce začínám zas vstávat brzo, pomalu už do tmy a to mě deptá snad nejvíce, takže už žádné vysedávání na drinku dlouho do večera.

Srpen ale byl super, měla jsem tři týdny volna (samozřejmě jsem všechny povinnosti doháněla teď o víkendu :D) a užila si je. Bylo nádherné počasí, takže Vás čeká článek plný fotek z bazénu, tohle jsem si vážně užila, protože většinou během dovči mívám hnusně a naopak v práci je vedro.

Stihla jsem pár káviček, více víneček a nechala se rozmazlovat dovezeným jídlem jako je třeba pizza. Tak tedy sbohem léto, už teď mi moc chybíš.
 Ideál / Chřestové rizoto / Ledová kávička

 Nehty / Kytička / Hřešení :D

 Vodička / Boban / Romeo, Romeo :D

 Miluji léto

 Kuřátko / Astratex / Mamča měla narozeniny
 
 Třpytky Stardust

 Špagety s pestem / Kávička / Vínko nesmí chybět :D

 Dobrota / Kytička / Sladká snídaně

 Vyhlídka Bohnice

Už naposled :D

 Domácí pizza / Prstýnek

Gnocchi se smetanou / S kamarádem na pokecu

Jak jste si užili léto?
Co jste podnikali?

4 komentáře:

  1. To chřestove rizoto zní zajímavě. Také mám ráda léto. Ale těším se na začátek podzimu kdy je ještě teplo a krásné se vše zbarví.

    OdpovědětVymazat
  2. Já nemám ráda vedro, takže se na babí léto docela těším. Doufám, že bude tak akorát slunečné a teplé... (mně bohatě stačí kolem 22°)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 22C je ideál v práci v centru Prahy, jinak je to na léto málo :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...