Schmidt's - Tuhý deodorant Coconut Pineapple

Ještě stále panuje léto a deodoranty jsou aktuálním tématem. V poslední době jsem se dala docela na zkoušení nových kousků a nových značek a to hlavně takových, které mají lepší složení a nejlépe jsou bez hliníku.

Na vyzkoušení mám doma aktuálně hned několik kousků a polovina z nich jsou dokonce přírodní deodoranty. Přiznávám, jsem v tomhle docela skeptická, takže jsem byla hodně zvědavá, jak si poradí, kor právě v létě.

Značka vznikla v roce 2010 v Portlandu a produkty jsou založené na rostlinných a minerálních složkách. Jednoznačně preferuji tuhé deodoranty, v žádném případě nesnesu kuličku a krémový deodorant pro citlivou pokožku mě ihned zaujal. Navíc značka netestuje na zvířatech a celkově si stojí za tím, že nenakupuje od dodavatelů, kteří testují.

Je bez hliníku, parabenů a obohacen o přírodní minerály. Jedná se pouze o deodorant, to znamená, že nezamezuje pocení, pouze pomáhá proti zápachu. Má se rychle vstřebávat, nelepit a nemazlat se.

Hodně jsem četla, že tenhle přírodní deodorant je tvrdší a blbě se aplikuje. Tužší o chlup je, ale rozhodně to není nic hrozného a nečíst to, tak se nad tím ani nepozastavím. Po pár aplikacích, kdy rozjezdíte tu vrchní vrstvu, tak klouze úplně v pohodě a nedře.

Mám teď hodně podrážděné podpaždí, prostě léto, teplo a častější holení, takže jsem byla zvědavá, jak zvládne i tohle, zda nebude dráždit a absolutně žádný problém. Naopak mi přišlo, že i pěkně zklidní a ihned po aplikaci mizelo svědění, takže super.

Co se týče účinků, tak jsem více než mile překvapená. Deodorant božsky voní po ananasu, ta vůně je nádherná, sladká a strašně příjemná a i po celém dni cítíte právě jen ten deodorant.

Vyloženě na náročnější den, nebo na sport bych ho asi nevzala, ale na běžný den v klidu a to i teď v létě.

Moc děkuji e-shopu holime.cz za poskytnutí produktů k recenzi. 

Jaké doporučíte přírodní deo?
Znáte tuhle značku?

6 komentářů:

  1. Neznám, ale chci dopotřebovat zásoby deodorantů co mám doma a přejít už jen na ty přírodní, bez hliníku a zbytečné chemie. A vůně ananasu musí být peckovní:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Vůbec tuto značku neznám, ale vypadá fajn. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Pro mne taky neznámá značka. Ale já preferuji tebou neoblíbenou kuličku, tuhé deodoranty nebo antiperspiranty moc nevyhledávám.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...