Spotřebováno za červenec 2020

Poslední červencová statistika a příště se vrháme na klasické recenze. Spotřeba je stejně jako minulý měsíc spíše průměrnější. Číslo narostlo jen díky jednorázovým maskám a vlastně i menším balením masek na vlasy.

Ale mám tu tak nějak od všeho něco, něco na vlasy, nějaké mazadlo na tělo, balzám na rty a opalováky, hurá. Za srpen toho očekávám více, mám hromadu načatých produktů, u spousty jsem téměř u dna, tak uvidíme, co se mi reálně povede.

1. Ziaja krémová intimní hygiena (Recenze) - Klasika, která se pravidelně objevuje jak v novinkách, tak i ve spotřebě. Máloco mi sedí a tohle sedí perfektně, navíc stojí pár korun.
Koupila bych znovu: ANO

2. Dermacol sprchový gel Makadamiový lanýž (Recenze) - Bože, tohle je vůbec ta nejlepší vůně. Dokonalá vůně čokoládových pralinek, úplně k sežrání a doufám, že se objeví další produkty s touto parfemací.
Koupila bych znovu: ANO

3. Yves Rocher suchý olej na tělo Hello Printemps (Recenze) - Jarní limitka s nádhernou vůní rebarbory a černého rybízu. Olej byl neskutečně příjemný, minimálně mastný, hezky se vstřebával, bezvadně vyživoval a provoněl.
Koupila bych znovu: ANO

4. Astrid mléko na opalování spray OF15 (Recenze) - Astrid používám každoročně, mléko se dobře vstřebává, nezanechává mastný film, je voděodolné a pokožku ochrání.
Koupila bych znovu: ANO

5. Astrid pleťový krém na opalování OF30 (Recenze) - Na moji suchou pleť úplně v pohodě i na běžný den pod make-up. Neleskla jsem se, neucpával pleť a opět dobře chránil.
Koupila bych znovu: ANO

6. Pantene tužidlo na vlasy Volume (Recenze) - Vytváří jemnou, nadýchanou pěnu a v pohodě jsem aplikovala jak do suchých, tak i do mokrých. Vlasy nezatěžoval, nemastil a lépe se mi s nimi pracovalo.
Koupila bych znovu: ANO

7. Yves Rocher maska 2v1 na barvené vlasy (Recenze) - Vlasy šly krásně rozčesat, byly nádherně hebké, lesklé a tohle malé balení je dokonalé na cesty či pokud chcete nejprve vyzkoušet a ne hned kupovat plné balení.
Koupila bych znovu: ANO

8. Yves Rocher regenerační maska 2v1 (Recenze) - Po téhle masce nebyly vlasy nijak extra hebké či jemné, ale zas mi přišly silnější, vyživené a rozčesat šly také dobře.
Koupila bych znovu: ANO

9. Balea koupelový pudr Květiny (Recenze) - Tak tohle bylo strašně zajímavý a fakt mě to bavilo. Je to opravdu pudr, který ve vodě lehce nabobtná a vodu obarví do žluta. Hezky voněl a je to příjemná změna od klasických solí atd.
Koupila bych znovu: ANO

10. Balea pleťová maska Copacabana (Recenze) - Maska sice hezky voněla, plátýnko dobře drželo, bylo tak akorát napuštěné, ale jinak maska nedělala vůbec nic.
Koupila bych znovu: NE

11. 7th Heaven CBD detoxikační jílová maska (Recenze) - Pleť byla po použití čistá, rozzářená, ale když maska zasychala, tak mě pleť hodně táhla, štípala a i po smytí jsem musela hned namazat.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ 

12. 7th Heaven slupovací maska Cannabis Sativa (Recenze) - Maska příjemně chladila, šla sloupnout v jednom kuse, jen trošku tahala, s čímž je třeba počítat. Pleť byla hezky jemná, heboučká, svěží a čistá.
Koupila bych znovu: ANO

13. Manufaktura krém na ruce Hand Therapy (Recenze) - Tohle je snad jediný, dokonale hydratující krém od Manufaktury. Je hutnější, ale nezanechává mastný film, nelepí a ruce fakt krásně vyživuje a zjemňuje. Navíc hezky voní, teple, olejově.
Koupila bych znovu: ANO

14. Essence rtěnka Kiss the Frog (Recenze) -  Za mě to je spíše balzám, s rtěnkou to má společný možná tak pigment, ale to je tak vše. Balzám se zabarvoval podle Vašeho ph, mně osobně do hodně výrazné vínové, která nebyla vůbec špatná. Hydratace průměrná, na dodání barvy ale fajn.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

15. L`Occitane mandlové mýdlo (Recenze) - Luxusní mýdlo, které nádherně vonělo jako marcipán. Obsahovalo drobná zrníčka, takže ruce byly po použití nádherně hebké, jemné a vůbec nevysušovalo.
Koupila bych znovu: ANO

Co jste spotřebovaly Vy?
Líčíte se v létě?

12 komentářů:

  1. Makadamiový lanýž byla genilní vůně, úplně k sežrání:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jj, Loccitane a Dermacol jsou cool mýdla. ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Tentokrát neznám nic a ani mne nic mimořádně nezaujalo. Článek o spotřebě chystám, ale budu toho mít tak polovinu co ty, spíš ještě míň. Moc nepoužívám masky a líčím se velmi málo, tak spotřebované obaly moc nepřibývají :)

    OdpovědětVymazat
  4. To mandlové mýdlo mě zaujalo. Já se přes léto líčím minimálně.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Yves Rocher jsem teď docela zase kupovat a miluji hlavně jejich sprchový gely, protože ty vůně jsou top. Líbí se mi i ty dárky k nákupům a podobně :)
    Já spotřebovala teď tuším jen pár sprchových gelů jinak nic, jak mám toho hodně a hodně načatého najednou, tak ta spotřeba je nižší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V YR se nejvíc vyplatí nakupovat skrz různé akce, dárky atd :)

      Vymazat
  6. Tento sprchovy od dermacol je fajn, ale aj tak mam od nich najradsej ten pomarancovy s cokoladou. Ten je u mna topka. Yves rocher suchy olej mam tiez, ale taky iny a je to fajn produkt na leto.
    Ja sa v lete licim, ja pocas celeho roka sa licim stale rovnako.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pomeranč mi také voní, miluji ovšem rebarboru :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...